Експерти: iOS 7 підкорює 80% пристроїв Apple

Anonim
Нова "вісь" зараз продовжує завойовувати серця багатьох користувачів. Частка її зросла на 6% в порівнянні з показниками грудня 2013 року.
Система iOS 7 мобільного типу на 80% нових "яблучних" пристроїв вже влаштувалася. Нещодавно про це розповіли в компанії Apple при підведенні підсумків фінансових першого кварталу поточного року. І крім фінансової звітності, компанія Apple на тижні надала свої дані за популярністю найсвіжішої версії системи iOS 7.

iOS 7 підкорює 80% пристроїв Apple Директор по фінансовій частині компанії пан Пітер Оппенхаймер каже, що нова "вісь" зараз продовжує завойовувати серця багатьох користувачів. Причому, її частка зросла приблизно на шість відсотків у порівнянні з грудневими підсумковими показниками. В кінці 2013 року iOS 7 встановлена ​​була на 74% пристроїв Apple. 80% пристроїв включили в себе тільки ті, які підтримують ОС iOS 7. Так, серед них є смартфони iPhone 5C, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S, а також 3 і 4 покоління планшетів iPad Air, iPad, iPad Mini. Причому, частка iOS 6 на сьогодні склала, на думку експертів, 17%, а решта версії мобільних ОС Apple встановлені на 3% гаджетів.

iOS 7 на 80% нових «яблучних» пристроїв влаштувалася Редакція сайту зазначає, міжнародні продажі від квартального доходу склали 63%. Корпорація вже продала 51 млн сучасних iPhone - це, до речі, рекордне число за квартал в світовій історії; у відповідному кварталі попереднього року це число становило лише 47,8 мільйонів.