Модні поради: Як правильно носити годинник з браслетами

Anonim
Красиві модні годинник відмінно можуть доповнити будь-який образ, в поєднанні з вишуканими прикрасами виглядають вони ще шикарний.
Наручний годинник - справжнє відображення індивідуального стилю людини, його внутрішнього «я». Сьогодні асортимент годин величезний, з'являються все нові і нові моделі. Класичні моделі годин, як кажуть дизайнери, в моді будуть завжди. Можна купити і ультрасучасні годинник від знаменитих дизайнерів - це дозволить створити яскравий імідж, вишуканий смак.Елегантні новий годинник часто бувають з ремінцем чи браслетом, який потрібно вкоротити під руку власника. Втім, зробити це зовсім не складно.
Експерти моди дали цінні поради, розповівши, як правильно носити годинник з браслетами. Вчимося правильно «змішувати» стильні аксесуари!
До сучасних наручним годинником підбирати браслети так само захоплююче, як визначатися з будь-якої підходящої оригінальної сумочкою або кофтою. А в поєднанні зі стильними прикрасами годинник можуть створити новий комплект, який повинен підкреслювати смак, а також унікальний твій стиль. Щоб не помилитися, треба діяти в рамках тільки однієї кольорової гами, вибирати схожі метали. Але це, до речі, не строге умова, стверджують модні експерти. При великому бажанні можна доповнити годинник браслетами з різними кольоровими каменями, дрібними намистинами і шипами.

Красиві модні годинник відмінно можуть доповнити будь-який образ Число аксесуарів повністю залежить від жіночого настрою, а це значить, що не потрібно соромитися експериментувати з оригінальними браслетами різноплановими, красивими і цікавими за формою кільцями.
Сьогодні виробники годинників вловили моду носити годинник разом з браслетом. Вони тут зовсім не розгубилися. Тепер не потрібно дівчатам переживати з приводу поєднання годин з браслетом. Виробники випускають зручні годинники, з дуже довгим ремінцем, його і можна обмотати навколо своєї руки. Сучасні виробники пішли далі, додавши в комплект ще один додатковий браслет. Це просто, швидко, зручно, а головне - зі смаком.

Виробники випускають зручні годинники, з дуже довгим ремінцем На думку, годинник можна носити одночасно з декількома браслетами, так виглядати жінка буде стильно.