Емма Уотсон - біографія, фото, особисте життя, хлопець, зріст, вага 2019

Anonim

Біографія Емми Уотсон

11-річна Емма Уотсон прокинулася знаменитою після прем'єри фільму «Гаррі Поттер і філософський камінь» - першої з восьми екранізацій «поттеріани».

Актриса і фотомодель Емма Уотсон Молода актриса не виявилося заручницею ролі талановитої чарівниці Герміони Грейнджер. Крім успіхів на акторському терені, вона реалізувала себе в якості фотомоделі.
Популярність і гроші не зробили Емму Уотсон байдужою до проблем сучасного суспільства. Вона - посол доброї волі ООН, виступає проти гендерної нерівності, за що в 2015 році видання Observer нагородило її званням активістки року.

дитинство

Емма Шарлотта Дуерре Уотсон з'явилася на світ в Парижі 15 квітня 1990 року, в родині адвокатів - француженки Жаклін Льюсбі і англійця Кріса Уотсона. За однією версією, дівчинка отримала ім'я на честь бабусі по батьківській лінії, а по інший - на честь доброї знайомої сім'ї.

Дитячі фото Емми Уотсон Коли дівчинці виповнилося п'ять років, її батьки розлучилися.Батько повернувся на батьківщину, і, щоб не травмувати психіку малятка і її молодшого брата Алекса, Жаклін вирішила теж перебратися до Англії. Тому дитинство маленька Емма провела, як то кажуть, на два будинки: вона жила разом з мамою в Оксфорді, а по вихідним гостювала у батька в Лондоні.

Емма Уотсон в дитинстві і зараз В три роки Емма вперше заявила, що мріє грати в театрі, а вже в сім років отримала свою першу «акторську премію» - за читання віршів на шкільному змаганні серед читців поезії імені Дейзі Претт.

Емма Уотсон з батьками та молодшим братом Алексом Бачачи прагнення малятка до сцени, мама віддала її в акторську школу Stagecoach Theatre Arts. На її підмостках дівчинка побувала злою відьмою Морган в постановці «Короля Артура: роки юності», Ластівкою з вистави «Ластівка і Принц», нервової куховаркою з «Аліси в країні чудес», а так само виконувала головну жіночу роль в казці «Щасливий Принц» по Оскару Уайлду.

Емма Уотсон і «Гаррі Поттер»

Саме викладачі школи Stagecoach відправили портфоліо Емми менеджеру, який підбирав акторів для екранізації бестселера британської письменниці Джоан Роулінг «Гаррі Поттер і філософський камінь». Перші проби Редкліффа, Гріна і Уотсон Емма Уотсон не мала ілюзій з приводу своїх акторських можливостей і просто раділа, що пройшла далі першого туру. У свою чергу, продюсер Девід Хейман був просто вражений впевненістю 8-річної дівчинки, яка за вісім етапів легко обійшла більше тисячі конкуренток, серед яких були і професійні актриси. Вибір схвалила і Джоан Роулінг - письменниця тримала кулаки за дівчинку з самої першої проби.

Тріо юних чарівників - Гаррі, Рон і Герміона Успішно пройшла всі прослуховування дівчинку познайомили з Деніелом Редкліффом і Рупертом Гріном. Разом з ними вона мала працювати наступні 12 років, повних тяжкої праці на знімальному майданчику і яскравих вражень.
Очікувана мільйонами шанувальників книг Роулінг прем'єра «Гаррі Поттера і філософського каменя» відбулася 4 листопада 2001 року. Уже в перший день фільм побив рекорд за кількістю глядачів, а згодом став найбільш касовою стрічкою 2001 року.

Маленька Герміона Грейнджер зачарувала глядачів Критики високо оцінили гру трьох юних акторів; багато акцентували увагу саме на Еммі Уотсон. Видання The Daily Telegraph оцінило втілення Герміони Грейнджер як «чудове», а оглядач розважального медіа Imagine Games Network заявив, що Емма Уотсон затьмарила усіх. У тому ж році дівчинці присудили премію Young Artist Award в номінації «Краща жіноча роль». Інтерв'ю з маленькою Еммою Уотсон (2001) Гонорар Емми - 125 тисяч доларів - батьки Емми поклали на банківський рахунок, щоб оплатити її майбутнє навчання. Але частина цих грошей все-таки пішла на шикарну вечірку для друзів Емми в честь завершення зйомок першої частини саги.

Герміона подорослішала Дівчинка підкреслювала, що після феноменального успіху «Поттера» її життя не сильно змінилася: їй, як і раніше, доводилося доглядати за молодшим братом і самої застеляти ліжко.

Освіта

Зйомки першої та наступних частин проходили чи не цілий рік, тому Еммі довелося перевестися в Хідінгтонскую школу для дівчаток, де була можливість навчатися дистанційно. Навіть коли робота над фільмом йшла повним ходом, Уотсон і її товариші щодня старанно зубрили шкільну програму по п'ять годин. У 2006 році, в проміжку між четвертою та п'ятою частиною «поттеріани», дівчина отримала сертифікат про закінчення школи. У табелі у неї красувалися вісім «5+» і дві п'ятірки.

Як змінювалася Емма Уотсон У 2008 році Емма закінчила літні курси акторської майстерності Королівської академії драматичного мистецтва в Лондоні, після чого продовжила навчання в Браунівському університеті, США. Серед її улюблених курсів були геологія і література.

Емма Уотсон ходила з короткою стрижкою Перед вступними іспитами в університет з'явилися чутки, що Емма не збирається грати в шостій частині саги.«Я не хотіла бути цілком залежною від знімального процесу протягом найближчих трьох років», - заявила вона в одному з інтерв'ю. Але її догляд поставив би хрест на титанічну працю сотень людей, які працювали над попередніми частинами. Представникам «Warner Bros» все-таки вдалося переконати її залишитися. Про розмір її гонорару за шосту частину історія замовчує. Щоб взяти участь в зйомках, актрисі довелося взяти академічну відпустку.

Емма Уотсон - випускниця університету Браун Навесні 2014 року актриса все-таки закінчила Браунський університет, отримавши ступінь бакалавра в області англійської літератури.

Інші ролі Емми Уотсон

«Чи є життя після Герміони?», - запитували багато шанувальників актриси після прем'єри другої частини «Гаррі Поттера і дарів смерті», яка вийшла на екрани в 2011 році, емоційно підсумувавши епопею про пригоди юних чарівників. Відповідаємо - так, безумовно є.

Емма Уотсон хороша у всьому, за що береться Першою роллю, яку Емма Уотсон зіграла за рамками саги про Гаррі Поттера, була балерина Пауліна Фоссі в телеадаптаціі роману «Балетні туфельки» Стрітфілд Ноеля. Ліричний фільм для сімейного перегляду був тепло зустрінутий глядачами. Особливо розчулили публіку близнята Ніна та Люсі, роль яких виконали зведені сестрички Емми.

Емма Уотсон в картині «Балетні туфельки» У 2009 році Емма підписала контракт на зйомки в французької мелодрамі «Наполеон і Бетсі» режисера Леона Гатеса. Сценарій описував взаємини Наполеона Бонапарта, коротали дні на засланні на острові Святої Єлени, і маленької дівчинки, дочки місцевого чиновника. На жаль, проект так і не був запущений у виробництво.

Емма Уотсон на пробах до фільму «Наполеон і Бетсі» У 2009 році глядачі могли бачити її у фільмі «7 днів і ночей з Мерилін». Роль асистентки Люсі була невеликою, але такою, що запам'ятовується - подорослішала Емма Уотсон була як завжди неповторна.

Кадр з фільму «7 днів і ночей з Мерилін» Через рік на екрани вийшов фільм «Добре бути тихонею» (екранізація однойменного роману Стівена Стівен Чбоскі). Історія розповідала про сором'язливість і непопулярного хлопчину Чарлі, який зустрів людей, які нарешті по-справжньому його зрозуміли і прийняли в свою компанію. На знімальному майданчику Емма Уотсон подружилася з Логаном Лерманом (Чарлі) і Езрою Міллером (Патрік). Кращі ролі Емми Уотсон У 2013 році вона зіграла самовпевнену злодійку у фільмі «Елітне суспільство» Софії Копполи. Також вона з'явилася в комедійному фільмі-катастрофі «Кінець світу 2013: Апокаліпсис по-голлівудськи». Як і інші голлівудські зірки, зайняті в проекті, вона зіграла саму себе. За сюжетом Сет Роген, Джеймс Франко, Ченнінг Татум, Джона Хілл та інші гості божевільною вечірки просипають кінець світу і намагаються вижити.
Навесні 2014 року його виконала роль Елі, прийомної дочки біблійного Ноя, у фільмі Даррена Аронофскі «Ной».

Кадр з фільму «Ной» На початку 2016 роки дівчина заявила, що на рік залишить акторську діяльність і присвятить час саморозвитку. «Моя мета - прочитувати за тиждень дві книги. Одну для себе, іншу для мого феміністського проекту "Наша книжкова полиця" », - поділилася вона в одному з інтерв'ю.

Емма Уотсон в модельному бізнесі

Кар'єру моделі Емма Уотсон початку в 2005 році. Першою професійною фотосесією 15-річної дівчинки стали зйомки для журналу Teen Vogue. Її фотографія прикрасила обкладинку листопадового номера.

Перша зйомка Емми Уотсон для Teen Vogue Три роки по тому британські ЗМІ оголосили, що модний бренд Chanel змінює обличчя рекламної кампанії з Кіри Найтлі на Емму Уотсон, але, як виявилося, хтось пустив в пресу дезінформацію.
У тому ж році Емма стала обличчям осінньо-зимової колекції 2009/2010 «Burberry», а через півроку - весняно-літньої. В рамках весняної рекламної кампанії вона разом з чоловіком-моделлю Максом хард знялася в кліпі групи One Nigt Only на пісню «Say You Don`t Want It».One Night Only - Say You Do not Want It Трохи пізніше Уотсон уклала контракт з маркою етичною одягу People Tree - вона консультувала представників бренду з питань дизайну весняної лінійки. Результат її зусиль виявився на прилавках в лютому 2010 року. Колекція була тепло зустрінута читачами Teen Vogue, Cosmopolitan і People.

Актриса обожнює божевільні образи У 2011 році Емма була удостоєна нагороди Style Icon. Премію їй вручила провокаційний модельєр Вів'єн Вествуд в рамках церемонії Elle Style Awards. В цей же час актриса стала новим обличчям компанії Lancôme. Емма Уотсон в рекламі Ланком Май 2013 ознаменувався виходом журналу GQ з Еммою Уотсон на обкладинці. Актриса з'явилася в образі Джулії Робертс з «Красуні».

Емма Уотсон в образі Джулії Робертс У 2014 році Емма Уотсон виграла номінацію Best British Style премії British Fashion Awards, обійшовши серйозних конкурентів - Кіру Найтлі, Кейт Мосс і Девіда Бекхема. Тоді ж дівчина зізналася, що своїм кумиром і модним компасом завжди вважала Елізабет Тейлор.

Суспільна діяльність

Ініціативна і енергійна дівчина давно зрозуміла, що завдяки високому становищу в суспільстві може стати рупором для тих, хто не має можливості відкрито заявити про свої проблеми.
Найсильніше її хвилюють проблеми нерівності чоловіків і жінок. Саме цій темі була присвячена її мова в штаб-квартирі ООН. Актриса запустила кампанію HeForShe, лейтмотивом діяльності якої стала боротьба з пригніченням жіночої статі. Мова Емми Уотсон в ООН (російські субтитри) Називаючи себе феміністкою, Емма Уотсон завжди додає, що чоловіки не менше жінок страждають від статевих стереотипів: «Я хочу, щоб чоловіки вступили в цю боротьбу. Щоб їх дочки, сестри і матері змогли звільнитися від упереджень. Щоб їх сини могли дозволити собі бути вразливими і показувати свої почуття ».

Фотографія Емми Уотсон з голими грудьми викликала гнів у феміністок Уже згадуваний вище проект «Наша книжкова полиця» - тематичний віртуальний книжковий клуб для феміністок, створений за участю Уотсон.

Захоплення Емми Уотсон

У шкільні роки Уотсон полюбила спорт, образотворче мистецтво і сучасну музику, зокрема Брайана Адамса, Dido і Сюзанну Вега. З класичною музикою, як, втім, і з оперної, відносини у Емми не склалися. Зате тато прищепив їй любов до рок-н-ролу: з дитинства актриса чула в будинку пісні Елвіса Преслі і Чака Беррі.

Емма Уотсон без макіяжу Емма зізнається, що її кумиром і однією з найулюбленіших актрис є Джулія Робертс. Вона із задоволенням дивиться фільми і з Голді Хоун і Сандрою Баллок. Один з її улюблених акторів - це Джон Кліз, який зіграв у «поттеріані» Майже-безголового-Ніка, привид Грифіндора.
Дівчина обожнює італійську кухню (а особливо піцу) і шоколад. Емма любить читати (її улюблений дитячий письменник - американець Роальд Дал), проте дівчина не так сильно захоплюється літературою, як Герміона Грейнджер.

Особисте життя Емми Уотсон

Актриса не любить поширюватися про свої романи, так як боїться, що популярність відлякає її бойфрендів. Проте, деяка інформація про її кавалерів просочилася в пресу.
Емма Уотсон зізналася, що в 10 років була закохана в свого колегу по зйомках Тома Фелтона, більш відомий глядачам як Драко Мелфоя.

Емма Уотсон і Том Фелтон У 2006-2007 роках актриса зустрічалася з Меттью Дженні. Хлопець вивчав літературу в Оксфорді та професійно займався регбі.

На фото: Емма Уотсон і її колишній хлопець Меттью Дженні В ранніх інтерв'ю Емма зізнавалася, що в дитинстві сходила з розуму по принцу Гаррі. Можливо, тому в 2008 році вона захоплено закрутила роман з 26-річним Джеєм Беррімор, зовнішньої копією принца, і навіть ненадовго переїхала до нього.

Джей Беррімор і Емма Уотсон Згодом у неї було коротке інтрижки з моделлю Джорджем Крейгом і колегою по знімальному майданчику «Добре бути тихонею» Джонні Сіммонс.Як Емма Уотсон стала поганою дівчинкою З 2011 по 2012 рік Емма Уотсон зустрічалася з аспірантом Оксфордського університету Уіллом Адамовичем. Пара розлучилася через щільний графік Емми - почуття не витримали випробування відстанню.

Емма Уотсон вважає за краще розумних хлопців (на фото: з Уіллом Адамовичем) У 2016 році папарацці підловили Емму Уотсон під час прогулянки з невідомим молодим чоловіком. Ним виявився 35-річний Вільям Найт - людина, далека від світу кіно, програміст і підприємець. На жаль, через щільний графік актриси і трудоголізму Вільяма в кінці 2017 року пара оголосила про розрив.

З 2016 Емма Уотсон зустрічалася з Вільямом Найтом У 2018 році Емма 4 місяці зустрічалася з актором Кордом Оверстрітом, зіркою серіалу «Хор».

Емма Уотсон зараз

У березні 2017 року російський прокат вийшов барвистий мюзикл «Красуня і Чудовисько» - кіноінтерпретації знаменитій диснеївській казки. Емма Уотсон виконала роль красуні Белль, що потрапила в полон чудовиська (Ден Стівенс). Фільм став однією з найбільш очікуваних прем'єр сезону. У Росії інтерес до цього фільму додатково підігрів депутат Віталій Мілонов, який зажадав перевірити «Красуню і Чудовисько» на пропаганду гомосексуалізму. «Красуня і Чудовисько» - трейлер Щоб підготуватися до ролі, Еммі довелося три місяці брати уроки співу, танців, а також верхової їзди. Через це вона відмовилася від ролі в іншому мюзиклі - гучному «Ла-ла Ленді». Графіки зйомок двох проектів просто не стикуються. У підсумку головну жіночу роль в «Ла-ла Ленді» виконала її тезка Емма Стоун.

Кадр з фільму «Красуня і Чудовисько» На 2017 рік був також запланований вихід фантастичного трилера «Сфера». Злободенне сюжет розповідав про недалеке майбутнє, в якому ось-ось буде створено мережу The Circle, що об'єднує всі комп'ютерні дані однієї людини в одну систему. Емма виконала роль молодої випускниці Мей Холланд, тільки що влаштувалася в компанію Circle.
В цей же час ім'я Емми Уотсон з'явився на обкладинках таблоїдів з причин, не залежних від її акторських успіхів. У березні 2017 року хакери зламали її комп'ютер і опублікували у відкритому доступі фотографії, як говорилося в заяві угруповання, інтимного характеру. Втім, більшість з знімків виявилися цілком безневинними - на них актриса позувала в купальниках своєї подруги.

Хакери злили в Мережу особисті фотографії Емми Уотсон