«Azori» став найбільш затребуваним брендом кахельної плитки

Anonim
Керамічна обробна плитка дуже зручна при обробці поверхонь завдяки своїй красі і міцності. Як правило, така плитка використовується для облицювання кухні, ванних і туалетних кімнат, комор та інших приміщень. Плитка стає справжнім предметом мистецтва, дає простір для уяви і фантазії. Її фарбують в безліч відтінків, наносять на неї зображення, додають плитці різні розміри і форми. Залишається тільки вибрати затирочні суміш і починати закладення швів.
Перш ніж купувати плитку, слід чітко визначитися з розмірами, текстурою, кольором, з допустимим стелею грошових витрат. Адже обрана і покладена плитка повинна радувати господарів житла. Щоб вдало купити плитку в Харкові або іншому місті, потрібно також обдумано поставитися до вибору продавця, який відповідає за якість продукції, що продається.
Аналітики відділу «Новини Yandex» інвесторської видання «Біржовий лідер» з'ясували, які бренди-виробники кахельної плитки і компанії-продавці стали самими шуканими в мережі в червні поточного року. Для визначення попиту на конкретний бренд кахельної плитки використовували пошуковик Yandex, за даними якого і склали рейтинг популярності.
Виявилося, що такими є плитка компанії "Азор" і плитка компанії "Cersanit S.A.". У пошуковій системі Yandex по слову "Азор" жителями Російської Федерації було вироблено максимальне число (5442) запитів в червні цього року.

Керамічна плитка Azori Марка AZORI з'явилася в 2006 році. Колекції плитки Азор розроблена спільно італійськими дизайнерами і російськими. Сучасні тенденції моди в кераміці знайшли відображення в цих колекціях: наслідування натуральним текстурам (дереву, текстилю, каменю), застосування квіткових візерунків і геометричних форм, різноманітність кольорів.
Редакція "" також захоплена чарівністю і красою сучасної керамічної плитки.