Мена Массуд (Mena Massoud) - біографія, фото, особисте життя, Алладін, зріст і вагу 2019

Anonim

Біографія Мени Массуда

Мена Массуд - канадський актор єгипетського походження, виконавець головної ролі у фільмі Гая Річі «Аладдін» (2019).

На фото: Мена Массуд (Mena Massoud)

Дитинство і юність

Мена Массуд народився 17 вересня 1991 року в столиці Єгипту, Каїрі. Його батьки - єгиптяни-копти, представники християнської меншини в мусульманському суспільстві країни. Мена - не єдиний дитина в сім'ї: у нього є дві сестри.

Мена Массуд в дитинстві з батьком Коли Массуд була ще дитиною, його родина перебралася до Канади і влаштувалася в містечку макро в провінції Онтаріо. Тут же хлопчик отримав освіту в католицькій середній школі Св. Брата Андре.

За національністю Мена Массуд копт У дитячі та підліткові роки Массуд був пристрасно захоплений баскетболом і навіть був членом баскетбольної асоціації Онтаріо. Після закінчення школи пристрасть до спорту не зникла: хлопець продовжив заняття баскетболом, вже визначившись з майбутньою - і вельми творчої - професією.

акторська кар'єра

Випускник відомої театральної програми університету Раєрсон в Торонто, Мена Массуд отримав свою першу роль на початку 2010-х: 20-річний хлопець зіграв маленьку роль в американському серіалі «Нікіта» з Меггі Кью в головній ролі.
Але Голлівуд не прийняв Мену відразу, і молодий актор з яскравою зовнішністю взявся штурмувати канадську сцену. Старання і походи по численних кастингах не пройшли дарма: незабаром Массуд дісталися повторюється роль в канадському підлітковому серіалі «Позер» і кількох короткометражках, а також Мена озвучив кілька ролей в анімаційному серіалі «The 99» - поряд з американським рестлером Меттом Харді і бейсболістом Ендрю Барбозою .

Не відразу прийняв Голлівуд Мену Массуда Важливою сходинкою в кар'єрі Мени стала роль в американсько-канадському серіалі «Відкрите серце» (2015). Історія оповідає про дівчину-підлітка на ім'я Ділан яку за погану поведінку засуджують до громадських робіт в лікарні. Массуд зіграв в серіалі керівника групи волонтерів і об'єкт любові головної героїні Микайла (Христина Просперо).

Мена Массуд в серіалі «Відкрите серце» І хоча після виходу серіалу Массуд придбав певну популярність в Канаді, з роботою перший час було негусто.За наступні три роки акторська резюме Мени поповнилася лише роллю другого плану в малобюджетній канадської мелодрамі «Let's Rap» (дебютної серйозної роботи режисера Нейла Хубера), ролями в декількох короткометражних фільмах і озвученням відеоігри.
2018 рік став визначальним для Массуда. Нехай і не в якості виконавця головної ролі, але він потрапив у голлівудський проект «Джейк Райан» - чергову спробу екранізувати серію романів Тома Кленсі про аналітику ЦРУ Джека Райана. З моменту першої появи на екрані персонажа, придуманого Кленсі, пройшло майже 35 років - за цей час непосидючого аналітика ЦРУ встигли зобразити чотири актори: Харрісон Форд, Алек Болдуін, Бен Аффлек і Кріс Пайн.

Мена Массуд у фільмі «Джейк Райан» У новому серіалі головна роль дісталася Джону Красінскі, найбільш відомому за роллю Джима Халперта в серіалі «Офіс». Массуд же зіграв в серіалі Тарека Кассара - завжди одягненого з голочки аналітика ЦРУ. Серіал отримав досить високі оцінки від глядачів, хоча деякі критики відзначили не надто вдалу режисерську роботу при сильному акторському складі.

Мена Массуд - канадський актор єгипетського походження Роль в серіалі змусила багатьох американських і світових режисерів уважніше придивитися до талановитого актора. Цікаві пропозиції не змусили себе чекати. Кілька місяців по тому після прем'єри серіалу, на фестивалі South by Southwest в Остіні був представлений фільм «Run ThisTown» - перший повнометражний фільм Рікі Толман, який до цього лише пару раз промайнув в гучному серіалі «Розповідь служниці».

Мена Массуд, Ніна Добрев, Бен Платт і Скотт Спідман Виконавець головної ролі Бен Платт натякнув, що його персонаж - «репортер низького рівня» в фіктивної газеті, яка не може розібратися зі скандалом за участю політика Робом Фордом (його зіграє Деміен Льюїс). Також в серіалі з'явиться Ніна Добрев і, звичайно ж, нова голлівудська зірка, Мена Массуд.

Особисте життя Мени Массуда

Про особисте життя Мени Массуда відомо німого. Деякий час назад актор зустрічався з дівчиною на ім'я Карлі Селла, але, схоже, ці відносини вже перейшли в розряд «минулих». На сторінці Мени в Instagram можна розгледіти натяки на його сімейний стан, але стверджувати що-небудь складно. Мена Массуд - прихильник здорового способу життя. Він є веганів, активно займається спортом, захоплюється баскетболом і верховою їздою. Мена Массуд готує Зростання актора - 173 см.

Мена Массуд зараз

У травні 2019 року на великі екрани вийде новий фільм Гая Річі «Аладдін» - ремейк однойменного мультфільму початку 1990-х. Сюжет фільму знаком кожній дитині і дорослому, який в дитинстві фанатів від мультфільмів студії Дісней. Аладдін (Мена Массуд) закоханий в принцесу Жасмин (Наомі Скотт) і має намір добитися її, а тим часом візир Аграби Джафар (голландський актор Марван Кензарі) має намір роздобути чарівну лампу, щоб стати володарем світу.

«Алладін»: Мена Массуд і Вілл Сміт Добродушного Джина зіграє всіма улюблений Уїлл Сміт, Султана - батька Жасмин - ірано-американський актор Навід Негабан. Мавпочку Абу озвучить 73-річний Френк Велкер, чиїм голосом заговорив Мегатрон в «Трансформерах» і ведмідь Соня в «Мадагаскарі-3». «Аладдін» (2019) - трейлер Відомо, що Мена Массуд з'явиться в майбутніх трилерах «Strange But True» (від режисера «пустки», Роуена Етейла) і «Warning» (реж. Агата Олександр), а також в драматичному серіалі «Reprisal »про жінку (Ебігейл Спенсер), яка намагається самостійно боротися з бандою злочинців.