Дарина Шашина - біографія, фото, зріст і вагу, особисте життя, хлопець, чому пішла з групи 2019

Anonim

Біографія Дар'ї ШАШІН

Дарина Шашина - російська співачка, що прославилася в складі поп-групи Serebro. У 2016 році дівчина покинула групу через проблеми зі здоров'ям, але не пропала з радарів - вона регулярно радує передплатників Instagram і YouTube свіжими новинами про своє життя.

Співачка і блогер Дарина Шашина

Дитинство і сім'я

Даша Шашина народилася 1 вересня 1990 року в родині потомствених музикантів з Нижнього Новгорода. Її бабуся все життя пропрацювала концертмейстером у місцевій консерваторії і передала любов до музики своєму синові Єгору. Він став чудовим композитором і аранжувальником і зараз співпрацює з багатьма російськими і закордонними виконавцями. Мама Даші, Олександра Ковтирева - талановита скрипалька. Не дивно, що і у їх дочок, Дарини та її молодшої сестри Тетяни, дуже рано проявилися музичні здібності.

Дарина Шашина в дитинстві (праворуч, на фото з сестрою) У 1997 році батьки дівчинки розлучилися, і вся відповідальність за виховання дітей лягло на плечі матері. Незважаючи на складне матеріальне становище сім'ї, Даша відвідувала музичну школу, де освоїла гру на скрипці і фортепіано, художню студію і театральний гурток.
Кілька років по тому мати знову вийшла заміж. Її обранцем став імпозантний англієць Девід Чаттертон, який працював в Нижньому Новгороді за контрактом. Сім'я переїхала в Англію, але і цей шлюб виявився недовгим. Розлучившись з чоловіком, Олександра з дочками знову повернулася на батьківщину.

Дарина Шашина в юності До цього часу Даша вже закінчувала середню школу і планувала зв'язати подальше життя з музикою. Вона поступила на джазове відділення Нижегородської консерваторії, яку свого часу закінчив і її батько, паралельно вчилася в місцевому інязі, щоб досконало оволодіти англійською мовою. Через чотири роки дівчині випала нагода поїхати до Сполучених Штатів і вона, не роздумуючи, відправилася підкорювати нові горизонти.

Кар'єра

Даша з дитинства мріяла побувати на батьківщині улюбленого нею джазу, обожнювала американські фільми і була добре знайома з творчістю знаменитих заокеанських музикантів. Опинившись в Штатах, вона настільки перейнялася місцевою атмосферою, що навіть подумувала залишитися в цій країні. Молода ефектна блондинка з хорошим знанням англійської швидко знайшла собі роботу: знімалася в рекламі для модних брендів і співала в ресторанчику на Брайтон-Біч.

Зростання Дар'ї ШАШІН - 167 см Проте, з часом дівчина стала нудьгувати за батьківщиною і, дізнавшись про кастинг в популярну групу «Срібло», вирішила прийняти в ньому участь. Прилетівши в Москву, вона тут же відправилася на зустріч з Максом Фадєєвим і без праці стала новою учасницею групи замість пішла Анастасії Коропової.

Дарина Шашина в групі Срібло В компанії Олени темників і Ольги Серябкіна вона знялася в шість кліпах колективу і взяла участь у записі альбому «Сила трьох». У 2014 році Олену темників змінила Поліна Фаворська, а ще через два роки залишила гурт і Даша. У неї раптово загострилося вроджене захворювання колінних суглобів, через якого лікарі настійно порекомендували їй припинити активну гастрольну діяльність.

Дарина Шашина і Катя Кіщук дуже схожі На місце ШАШІН прийшла Катя Кіщук - фанати були вражені її схожістю з ШАШІН - а Дарина впритул зайнялася своїм здоров'ям. Вона полетіла на лікування в Ізраїль, де пройшла через кілька операцій. Під час реабілітації дівчина сильно поправилася, але зуміла взяти себе в руки і за рекордний час повернулася в ідеальну форму.

Дарина Шашина поправилась на 10 кг, але потім схудла

Особисте життя Дар'ї ШАШІН

Відхід з «Срібла» найсприятливішим чином позначився на особистому житті співачки, у якої просто не вистачало часу на романтичні відносини.Ще в 2015 році вона познайомилася з талановитим барнаульским музикантом, колишнім учасником шоу «Голос» Іваном Чебанова, але кохання з першого погляду не сталося.

Дарина Шашина і її чоловік Іван Чебанов До Івана Дарині порадив звернутися за музичної консультацією знайомий. Молоді люди почали спілкуватися, подружилися, і саме дружба лягла в основу їх романтичних відносин. Весілля Івана Чебанова і Дар'ї ШАШІН 15 серпня 2017 року закохані зіграли розкішне весілля в старовинній підмосковній садибі Суханово. Молоде подружжя практично не розлучаються, багато подорожують, записують пісні, знімають спільні відеоролики. Рік тому Іван присвятив Даші пісню «Луунья», кліп на яку переглянули понад півтора мільйона інтернет-користувачів. Луунья - це ім'я, яке дуже подобалося Даші в дитинстві. «Луунья» - кліп Івана Чебанова, присвячений Дарині ШАШІН Дівчина не використовує косметику, яка тестується на тварин, і закликає передплатників відмовитися від пластикових пакетів на користь багаторазових еко-сумок, як так пластик забруднює навколишнє середовище і шкодить тваринам.

Дарина Шашина зараз

Щоб не втрачати зв'язок з шанувальниками, Шашина зареєструвала на Ютубі власний канал під ім'ям Луунья, на якому стала ділитися враженнями від подорожей, секретами краси і навіть подробицями особистого життя. Чи не сумую і не сумую, для мене це був вкрай непростий період в житті, і я рада тому, що зараз все так, як є. Єдине, чого мені не вистачає, - гастролей, я дуже люблю подорожувати. Дарина продовжує займатися музикою і співпрацює зі своїм батьком, який з 2004 року живе в Москві і є помітною фігурою в російському шоу-бізнесі - пише пісні для видатних виконавців естради.