У Москві власникам ресторанів, кафе і готелів запропонують застрахуватися

Anonim
Адміністрація столиці має намір ввести добровільну страховку власників ресторанного і готельного бізнесу. Шикарні столичні ресторани і численні затишні кафе, включаючи і кафе для корпоративу, пропонують приголомшливі страви, приготовані кухарями високої майстерності. Страхування захистить рестораторів від багатьох надзвичайних ситуацій, а також при недоліках в дотриманні санітарних вимог. Крім цього, страховий поліс захистить від шахрайства деяких суб'єктів, які намагаються отримати з харчового установи грошові кошти за допомогою помилкового отруєння.
Перший проект по добровільної страховці власників ресторанів і кафе розроблений за активної участі Фріо (Федерації рестораторів і готельєрів) і ВСС (Всеросійського союзу страховиків). Після остаточного узгодження всіх деталей пілотного проекту чиновники почнуть проводити просвітницькі заходи: консультації, семінари, зустрічі з бізнесменами.
Всіх власників ресторанів і кафе зобов'яжуть застрахувати життя і безпеку своїх відвідувачів.

Смёрреброль з тонкими скибочками ростбіфу - король датської кухні Однак, добровільної страховкою московська влада можуть не обмежитися. Робочою групою Фріо і ВСС уже розроблений проект указу уряду Росії, згідно з яким для ведення ресторанного бізнесу страховий поліс буде необхідний в обов'язковому порядку.
Страхування закладів харчування на думку редакції "", підвищить безпеку роботи реєстраторів і власників готелів.