Сучасні житлові комплекси Москви - чи по кишені?

Anonim
Ритм сучасного Москви диктує свої правила, за якими, так чи інакше, доводиться жити кожному шанувальнику найбільшого мегаполісу. Реалії сучасної Москви - елітні житлові комплекси.

Це позначається на всіх сферах нашого життя. Саме тому ми вибираємо роботу неподалік від свого будинку, часто спізнюємося і все частіше шукаємо маршрути об'їзду. Звичайно, це відбивається і на виборі житла. Одним з основних факторів при виборі квартири є розташування будівлі на карті Москви. До того ж все частіше ми намагаємося знайти для себе і своєї сім'ї комплекс з багатофункціональною інфраструктурою, щоб не робити численні переміщення по місту. Всім цим вимогам цілком відповідає жк Тріумф палас купити квартиру в цьому комплексі можна за допомогою фахівців компанії Nika Estate - агентства елітної нерухомості, провідного експерта по столичному елітного житла.

«Рекордне» будівлю столичної забудови!

Крім того, що на перших 10 поверхах «Тріумф Палас» можна знайти практично все необхідне для комфортного життя, будівля також чудово оснащене різного роду комунікаціями, як технічного, так і інженерного характеру. Додатковим пунктом в «біографії» цього комплексу є його занесення в 2003-му році в книгу рекордів Гіннесса, як найвищого житлового будинку в усій Європі. Саме Ви на найвигідніших умовах зможете стати власником шикарних апартаментів в унікальному в своєму роді житловому комплексі з повнофункціональної інфраструктурою і обслуговуванням найвищого класу. Достатньо лише звернутися в компанію Nika Estate, де спеціально для Вас підберуть апартаменти в елітному житловому будинку «Тріумф Палас».

На піку популярності.

Клеркенвелл Хаус

Набирає обертів за популярністю серед російських покупців, варіант елітної нерухомості - лофт. Ще нещільно увійшов в ужиток, але вже зацікавив багатьох цей тип житла ліг в основу житлового комплексу Клеркенвелл Хаус. 6-поверховий комплекс з різноманітним вибором лофт-апартаментів різної площі припаде до смаку цінителям новинок. Завдяки зручному розташуванню на Комсомольському проспекті з вікон комплексу можна спостерігати чудовий вид на Москву, що особливо чудово видно з мансардних поверхів. Це ж обумовлює і зручність транспортного сполучення з комплексом. По Садовому кільцю Ви зможете дістатися в будь-яку точку столиці.