Влада Москви вирішили прибрати зупинки, розташовані на московських автомагістралях

Anonim
Зупинки громадського транспорту, розташовані на автомагістралях міста Москви і області, в даний час хочуть перенести в найближчі населені пункти.
За інформацією, яку отримали від Олександра Колесніченка, який є головним інженером ФКУ «Центравтомагістраль», коли ініціювали це нововведення, думали про те, що «всіх людей треба везти туди, де вони живуть, а не кидати на трасі».
Також він розповів, що так можна підвищити безпеку пішоходів, які досить часто виявляються під колесами, поки добираються на місцевій мережі доріг зі свого будинку до автобусної зупинки. До речі, водіїв, які виконують міжнародні перевезення вантажів, тепер буде набагато простіше - буде менше перешкод.

Влада Москви вирішили прибрати зупинки, розташовані на московських автомагістралях Опрацювати це питання доручено столичному керівництву і органам влади області. Це зроблено після засідання Координаційної ради, де вирішували питання розвитку транспортної системи всього регіону. І першими приберуть зупинки, які знаходяться в межах Великого і Малого кілець. За деякими попередніми підрахунками, це нововведення торкнеться приблизно 200 населених пунктів.
Суть ініціативи влади Москви полягає в тому, щоб прибрати зупинки з траси, перенести їх саме в сусідні населені пункти.
Для реалізації цього проекту влада хоче разом з представниками перевізників працювати над питанням про зміну деяких автобусних маршрутів, обговорити розташування «розворотів майданчиків». Вони повинні будуть з'явитися незабаром на нових територіях. І пробний проект зараз вже реалізували в селі Єльня, розташованої в Можайському районі на 124-у кілометрі автомагістралі «Білорусь».

Приберуть зупинки, розташовані на московських автомагістралях Один з блогерів Твіттера Віла пише: «Багато людей потрапляють під колеса машин під час того, як кілька кілометрів йдуть до зупинки».
На думку редакції, в Росії все зміни влади приймають для того, щоб зробити життя людей кращим.