Що об'єднує «упоротого лисиця», «окуляри ннадо» і гангнам стайл?

Anonim
Вони демотивують і просувають.
"Упоротий лис", "Котокоптер", "Похмурий кіт" та інші вірусно-демотивуючі персонажі інтернету за короткий час зробили благо для просування багатьох ресурсів. Величезна кількість користувачів в Мережі продовжує шукати і відвідувати на свої ресурси подібні речі, а значить - просувати свої сайти. Трендом Інтернету стають "няшная" котики і собачки, які приваблюють відвідувачів більше, ніж голі дівчата.
Фотографія, запущена в Мережу, починає жити своїм життям, коли на її тему з'являється безліч "фотожаб". Один тільки килим Чубайса і Дуні Смирнової чого вартий. Те ж саме можна сказати і про відео. Варто тільки згадати скільки пародій з'явилося на кліп гурту Серебро "" Мама Люба "або гангнам стайл. Все дивне і потворне нині особливо вражає відвідувачів Мережі, які рівним трафіком йдуть на сайти в пошуках лисів, котів і стрибають корейців.
Звичайно, оптимізація сайту в Яндексі - це не тільки "упоротие" картинки і тексти. Це ціла система робіт, яку проробляють висококласні фахівці SEO. Одними "котиками" для просування сайту не обійдешся. Занурюватися в нетрі оптимізації сайту нелегко. Краще довіритися професіоналам.
"Зараз кожен намагається народити свого чергового лисиця або котика в надії, що це спрацює. Але котики котиків ворожнечу. Тут потрібна фішка, як і всюди. Ось недавно один зробив з кота вже не коптер, а килимок і це пішло гуляти по Мережі, - пише блогер ЖЖ.
В редакції бажають усім успішної оптимізації. Головне, щоб при цьому не постраждала жодна тварина.