Молоді Нижньовартовську бізнесмени поборються за грант

Anonim
У Нижньовартовську проводиться конкурс на отримання грантів, які будуть спрямовані на підтримку молодіжних бізнес-проектів.
Організатором конкурсу виступила адміністрація міста, Нижневартовский філія Фонду підтримки підприємництва Югри і Нижневартовская торгово-промислова палата.

Молоді бізнесмени Нижньовартовська поборються за гранд Взяти участь в конкурсі можуть всі підприємці віком до 30 років, реєстрація яких не перевищує 1 рік. Всі учасники повинні представити бізнес-проект, який буде спрямований на виробництво товарів або виконання робіт або надання актуальних послуг, що передбачають створення нових робочих місць. Імовірно, що буде дуже багато проектів виробництва якісних і недорогих товарів, що надають знижку оптовим покупцям, що на сьогоднішній день дуже актуально, так як спільні покупки в Нижньовартовську, як дуже вигідні, набирають небувалі обертів популярності в місті.

Переможе найвигідніший проект У Інтернет-співтоваристві вже дали оцінку даної акції. Один з молодих підприємців зазначив, що «подібні конкурси потрібно влаштовувати якомога частіше, тому що вони стимулюють створювати щось нове, більш вигідне і якісніше».
В редакції бажають все конкурсантам удачі, а найвигіднішим бізнес-проекту - перемоги