Довіряючи вантаж перевізникам, важливо бути впевненим в їх професіоналізмі

Anonim
Найшвидший, зручний і безпечний спосіб доставити будь-який вантаж в Казахстан - звернутися в компанію "Логдок".
Незважаючи на канули в лету розвал Союзу, ділові перевезення продовжують пов'язувати Росію і Казахстан. Однак довіряючи вантаж перевізникам, важливо бути впевненим в їх професіоналізмі та ділові якості, так само, як і в надійності репутації. Компанія «Логдок» працює в сфері логістики та перевезення вантажів з 2006 року. За ці роки накопичений великий досвід в організації міжміських і міжнародних перевезень, а перевезення в казахстан стали візитною карткою компанії.

Перевезення вантажів в Казахстан швидко і надійно Доставка збірних вантажів хороша тим, що не важливо, скільки кілограм або тонн вантажу необхідно відправити замовнику. Мінімальна вага трохи більше посилки - 20 кг, максимальний обмежують тільки міркування здорового глузду. Кожен на рівних отримує виключно високу якість послуг і оперативність доставки. Досвідчені водії та логісти, наїзд по дорогах Казахстану не одну тисячу годин, досконально знають всі особливості шляху.Логісти можуть підібрати найбільш короткий і швидкий, а також безпечний шлях.
Відправляються збірні вантажі щоп'ятниці, перевезення займає 7-12 днів в залежності від регіону. В дорозі вантаж страхується безкоштовно, а за його збереження і залагодження будь-яких труднощів з документами на вантаж, що потребує спеціальних дозволів (небезпечні і т.д.), відповідають професіонали, які працюють в компанії. Документація ретельно перевіряється, оформляється, в договорі детально описуються всі умови співпраці і надання послуг з перевезення. У разі непередбачених ускладнень компанія відшкодує всі витрати по страховці.

Щоб відправити вантаж, досить зробити замовлення онлайн Найчастіше вантажі доставляються «до дверей», але іноді це буває незручно. Компанія має в своєму розпорядженні власними складськими приміщеннями в Астані та Алма-Аті, обладнаними спеціальним чином. Час зберігання вантажів на складі не обмежена. Для зручності клієнтів компанія забезпечує виконання всіх супутніх послуг: вантажно-розвантажувальні роботи, повна упаковка вантажу. Зберігання вантажів на складі в Москві перші 5 діб безкоштовно.
Щоб замовити доставку вантажу треба просто зателефонувати в офіс компанії і повідомити необхідну інформацію по телефону. На сайті є зручна форма розрахунку перевезення і можливість зробити замовлення онлайн. Постійні клієнти компанії можуть скористатися системою знижок, а таких у компанії вже чимало. Оплата здійснюється після завантаження, у шляху виробляється щоденне відстеження збірного вантажу.