Вибір кухні, думка фахівця

Anonim
Вибір кухні - непросте завдання.

Відразу ж долає безліч питань: скільки на це потрібно коштів, де купити кухню, як оформити робочу зону. Це складний інженерно-дизайнерський проект, який залежить від багатьох чинників. Щоб кінцевий результат відповідав початковим задумом, слід попередньо визначитися з важливими складовими. Експерти єдині в думці, що основними критеріями вибору кухні є:

1) Загальні габарити кухні, від них багато в чому залежить ціна.

2) Сучасні підходи до організації робочої зони.

3) Матеріал корпусу з вологостійкої ДСП (деревно-стружкової плити).

4) Матеріал фасадів: МДФ, пластик або натуральний шпон.

Що стосується габаритів, то основна маса споживачів роблять упор на ергономічність і хорошу місткість кухні. Велика кількість використовуваної техніки, посуд, вбудована посудомийна машина - все це вимагає об'ємних шаф і великогабаритної конструкції. Активні господині хочуть мати велику робочу поверхню, де можна творити кулінарні шедеври. Все більшої популярності набувають кутові кухні, і це виправдано з точки зору використовуваної площі приміщення. Якщо ви плануєте купити кухню в інтернеті, попередньо сдедует проконсультуватися з майстром і виконати точні виміри.

Сучасний підхід до оформлення робочої зони тісно пов'язаний з задоволенням вимог комфорту і практичності. Організація робочого простору повинна забезпечувати швидкий доступ до всіх необхідних зон і інтегрованої техніки. Конструктивні особливості загальної композиції зобов'язані економно витрачати час господині на приготування їжі та інші побутові операції. Вільне переміщення з робочої зони в обідню, приємне освітлення та функціональний дизайн - все це створює затишок і розташовує до довірчим бесід.

Матеріали корпусу і фасадів, безумовно, визначають зносостійкість і експлуатаційні характеристики вашої кухні. Якщо ви не обмежені в засобах, слід віддавати перевагу якісним і надійним матеріалами з додатковою обробкою. Корпус з вологостійкої ДСП прослужить набагато довше і вбереже від можливих деформацій. Що стосується фасадів, то найбільш популярними є такі рішення: МДФ. пластик, шпон. Все залежить від фінансової можливості.

При виробництві і збірці конструкції слід приділити увагу крайкування торців, відсутності щілин і рівною стикуванні всіх складових частин. Кращим рішенням буде купити кухню в інтернет магазині. Це дозволить отримати оптимальну вартість як на саму конструкцію, так і на спектр супутніх робіт.