Анна Седокова - біографія, фото, особисте життя, чоловіки, діти, зріст і вагу, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Анни Сєдокової

Анна Седокова - українська співачка, колишня учасниця поп-тріо «ВІА Гра». Зараз впевнено будує сольну кар'єру.

Співачка Анна Седокова

Дитинство і сім'я

Анна Володимирівна Седокова з'явилася на світ 16 грудня 1982 року в Києві. В українську столицю її батьки переїхали з Томська. Поміняти російське місто на український Седокова змусили складні відносинами між сім'ями батьків Анни. Як згадує Аня Седокова, ситуація у тата і мама була стандартна: «Мамині батьки, дідусь-фотограф, бабуся-рентгенолог, жили, можна сказати, бідно. А у тата, навпаки, родина була дуже заможна. Бабуся і дідусь по татовій лінії - професора. Вони категорично виступили проти майбутнього шлюбу сина. І тоді тато і мама вирішили бігти за тридев'ять земель, до Києва ». Коли майбутній артистці виповнилося три роки, батько пішов з сім'ї. Мама співачки залишилася одна з двома дітьми - маленької Анею та старшим сином Максимом. Втім, деякий час Аня прожила разом з бабусею в Томську, після чого її забрав батько. З татом дівчинка прожила недовго, в результаті залишилася з мамою, яка викладала англійську мову і музику і практично круглі стуки пропадала на роботі, щоб забезпечити двох дітей.

Дитячі фото Анни Седокової Практично з пелюшок Аня Седокова почала займатися музикою і танцями. Школу дівчина закінчила із золотою медаллю. Одночасно із загальноосвітньою закінчила і музичну школу. Вперше майбутня знаменитість вийшла на сцену учасницею народного ансамблю «Світанок». У складі цього танцювального колективу Аня об'їхала гастролями півсвіту.
З 16 років ання Седокова постійно шукала підробіток Неповнолітня дівчина пробувала себе в якості моделі, організатором і ведучою вечірок в нічних клубах. Дівчина поступила в Київський Національний Університет Культури і Мистецтв, випустилася з вузу зі спеціальністю «диктор телебачення і радіо». Під час навчання Анна працювала за фахом.

Молода Анна Седокова Успіх прийшов до Анни Седокової, коли вона працювала на каналі «О-TV». Всього за рік дівчина піднялася від простої учасниці прямих ефірів до постійної ведучої.

«ВІА Гра»

Славу дівчині принесла участь в поп-колективі Костянтина Меладзе «ВІА Гра». Дівчина пройшла жорсткий відбір на кастингах - з 200 претенденток вибрали саме її. Однак надовго в тріо дівчина не затрималася і після стрімкого злету вгору разом з «ВІА Грою» повернулася на телебачення, ставши співведучою Максима Неліпи в програмі «Підйом!» На «Новому каналі». Цю роботу вона поєднувала з навчанням в університеті. Трудові будні не завадили Ані отримати червоний диплом.

Анна Седокова увійшла в «золотий» склад «ВІА Гри» Група «ВІА Гра» з'явилася в житті Седокової знову в 2002 році. Вона змінила Надію Мейхер, яка покинула колектив через вагітність За два роки дівчина в складі сексуального колективу, однієї з учасниць якого на той момент була відома Віра Брежнєва, записала такі пісні, як «Стоп-стоп-стоп», «Убий мою подругу »,« Не залишай мене, коханий »,« Тяжіння більше немає »,« Третій океан ». Крім виконання пісень, Аня займалася постановкою виступів групи і режисурою.
Завдяки ефектним зовнішнім даними Аня стала постійним гостем глянцевих журналів .. Тільки заради неї російський «Playboy» організував фотосесію без повного «ню». Цей номер з одягненою Седокової на обкладинці побив всі рекорди продажів.

Анна Седокова в журналі «Playboy»

Сольна кар'єра Анни Сєдокової

На піку своєї популярності в групі «ВІА Гра» Анна Седокова почала відносини з футболістом «Динамо» Валерієм Белькевічем.Сделав вибір на користь сімейного щастя, вона покинула групу. Відразу після свого відходу з колективу Аня знялася для глянцевого видання для чоловіків Maxim. Фотосесія вийшла більш ніж пікантна - дівчина перебувала на четвертому місяці вагітності.

Анна Седокова знялася для журналу MAXIM Після «ВІА Гри» співачка починає сольну кар'єру.У квітні 2006 року дівчина під псевдонімом Аннабель випускає відео на пісню «Моє серце». А перший раз, після перерви, Анна Седокова виходить на сцену в вересні того ж року на фестивалі в Сочі «П'ять зірок». Там співачка стає володаркою «Призу глядацьких симпатій». Перед новим 2007 роком Седокова проходить кастинг і стає ведучою програми на Першому каналі «Нові пісні про головне».
Трохи пізніше Анна підписує контракт із звукозаписною компанією Real Records і випускає кліп на композицію «Найкраща дівчинка». Сольна кар'єра почала набирати обертів, вже був анонсований вихід першого альбому, але через особисті причини (про них читайте нижче) Анна взяла творчий тайм-аут. Анна Седокова I MONATIK - Тихіше У 2008 році співачці надійшла пропозиція стати співведучою шоу «Король рингу» на Першому. Паралельно з цим Анна встигає вести українське шоу «Телезірка - суперзірка». Знаходить Анна Седокова час і на проект Іллі Авербуха «Льодовиковий період 2». Партнером по катку для артистки був обраний професійний фігурист Андрій Хвалько. У тому ж 2008 році Аня зняла кліп на пісню «Звикаю» і знялася в українському серіалі «Сила тяжіння».
Кар'єра Ані йде семимильними кроками в гору і на різних шоу дівчина просто нарозхват. Так, вже в березні 2009 році Седокова бере участь в музичному проекті Першого каналу «Дві зірки», де її партнером по мікрофону став Вадим Галигін. А через кілька місяців на «Русском радио» презентували нову пісню Анни «Селяви» (пізніше «Драма»).
Біологія - «Віагра» - Анна Седокова До речі, автором пісні стала сама співачка і її музичний продюсер Дмитро Клімашенко. Через деякий час Анна Седокова порадувала шанувальників ще одним хітом - на Love Radio відбулася прем'єра композиції «Холодне серце», яка записана в дуеті з Джіганом. У цьому ж році вийшов черговий успіх Ані, як актриси - дівчина знялася в стрічці «Москва.ru», а отриманий гонорар віддала на благодійність.

Грані таланту Анни Сєдокової

У березні 2010 року Ганна дебютує в якості письменниці. Дівчина випускає книгу «Мистецтво спокушання», яка у шанувальників користується шаленим попитом. В цьому ж році одночасно виходять два кліпи Анни Седокової - «Драма» і «Холодне серце», і дівчина виступає в українському аналогу шоу «Дві зірки» з парі з Віктором Логіновим. У жовтні співачка вирушає у великий гастрольний тур по містах країн СНД з новою шоу-програмою.
Після виходу з «ВІА Гри» Анна Седокова лише одного разу возз'єдналася з групою - в листопаді 2010 року на ювілейному концерті на Україні. Дівчина разом з колишніми колегами заспівала кілька пісень, при цьому, зал зустрів співачку бурхливими оваціями, як ніби тільки й чекав її виходу. Анна Седокова - Серце в бинтах В кінці 2010 року Анна зняла кліп на композицію «Ревнощі», в якому досить відвертий сюжет і явні натяки на лесбійське кохання. Робоча відео і фоторепортажі зі знімального майданчика викликали скандал, і кліп був терміново перемонтований для показу в ефірі телеканалів.
До речі, в минулому році Аня закріпила акторський досвід роллю в комедії «Вагітний», знявшись разом з Дмитром Дюжевим і Михайлом Галустяном. У фільмі дівчині дісталася головна роль.

Анна Седокова і Дмитро Дюжев. Кадр з фільму «Вагітний» Восени 2011 року Анна стала провідною російською версією реаліті-шоу «Проект Подіум», прем'єра якого відбулася 8 жовтня 2011 року на каналі MTV Росія. 31 січня 2012 року на «Першому популярному радіо» відбулася прем'єра пісні «Таксі». 11 вересня відбулася прем'єра кліпу на пісню «Що я наробила?», А в листопаді - прем'єра кліпу на пісню «Небезпечно», заспівати разом з Мішею Крупина.
У 2013 році Седокова разом з Жаном Алібекова була провідною казахського реаліті-шоу «Сьома раса», аналога проекту «Битва екстрасенсів».
У 2014 році вийшло нове шоу "Хочу до Меладзе", де учасники змагалися за можливість стати учасниками групи "М-BAND" Меладзе.Анна Седокова була присутня в складі наставників, але через конфліктну ситуацію з іншими її колегами співачці довелося покинути шоу. Седокова все ж впоралася з емоціями і повернулася, а її команда дійшла до фіналу, програвши Сергію Лазарєву.

Особисте життя Анни Сєдокової

Першим чоловіком Анни Сєдокової став футболіст «Динамо» Валентин Белькевич. Саме через стосунки з цією молодою людиною дівчина пішла з популярного тріо «ВІА Гра». У 2004 році співачка народила спортсмену дочку Аліну.

Весілля Анни Седокової і Валентина Белькевича Після народження дитини в пресі стали з'являтися відомості про тріщину в шлюбі знаменитостей. У 2006 році Седокова і Белькевич оформили розлучення. Незабаром з'ясувалася і причина - футболіст зраджував дружині з колишньою коханкою. На наступні два роки Анна пропала з медіарадаров, потім повернулася в лад. У 2014 році 41-річний Валентин помер через тромб, що відірвався. Анна, яка підтримувала дружній зв'язок з першим чоловіком, була убита горем.

На фото: Аліна Белькевич-Седокова Оговтавшись від першого розлучення, дівчина почала активно влаштовувати своє особисте життя. Анна познайомилася з успішним бізнесменом, менеджером «Формули 1» Максимом Чернявським. Молода людина українського походження проживав в Лос-Анджелесі, куди часто приїжджала Аня з донькою. У лютому 2011 року вони зіграли весілля. 5 місяців по тому в каліфорнійській клініці на світ з'явилася їхня дочка Моніка.

Анна Седокова і Максим Чернявський Другий шлюб Анни Седокової протримався рівно два роки. Після розставання Анна звинуватила колишнього чоловіка в зраді з іншої колишньої віагрянки Сантою Дімопулос, хоча та від відносин з Чернявським відхрестилася: «Я всією душею підтримувала пару Седокова-Чернявський і мені прикро, що тепер Анна говорить про мене такі речі». Нинішнє спілкування Седокової і Чернявського можна назвати дружнім, але заради спільної дочки вони іноді ненадовго «возз'єднуються», як це сталося на 4-й день народження Моніки.

День народження Моніки Чернявської-Седокової Близько трьох років Седокова полягала в близьких відносинах з танцюристом і хореографом Сергієм гуманності. Пара сварилася, мирилася, але в 2016 році Анна поставила крапку у стосунках, просто втомившись від щільного графіка концертів, зйомок, перельотів і виховання дочок.

Анна Седокова і Сергій Гуман У квітні 2017 року біля Анни Седокової народився син, який отримав екзотичне ім'я Гектор. Батьком дитини став наречений співачки Артем Комаров (молодше Анни на 9 років). На жаль, і цього союзу була уготована недовга життя - в серпні 2017 шанувальники дізналися про розрив Анни і Артема.

На фото: Анна Седокова і Артем Комаров

Анна Седокова зараз

Зараз Анна Седокова розривається між вихованням дітей і сольною кар'єрою. У березні 2016 співачка випустила дебютний сольний альбом «Приватне». До платівки увійшли 10 композицій. Текст багатьох пісень - витяги з особистих щоденників Седокової. Всі непарні композиції альбому називалися «День (номер дня) без тебе». Альбом був присвячений батькові, що кинув їх сім'ю, і її колишніх чоловіків. Анна Седокова - Про тебе (2016) 2017 ознаменувався виходом лайв-альбому «Справжнє» - 12 старих і нових пісень, записаних з живого виступу.