Переваги установки пластикових вікон

Anonim
Вікно є одним з найважливіших елементів будь-якого приміщення, тому вибір і установка ПВХ вікна - це дуже відповідальний момент в будівництві або ремонті, що вимагає дуже серйозного підходу.

Найбільш популярними і практичними в наш час вважаються пластикові вікна.

Переваги установки пластикових вікон.
Пластикові вікна забезпечують хороший захист від проникнення в будинок пилу, бруду і вологи, а також відмінно захищають від сторонніх шумів з вулиці. Крім того вони мають високу міцність і відмінними теплоізоляційними властивостями.
Для виготовлення пластикових вікон використовуються екологічно чисті вогнестійкі матеріали, тому вони абсолютно безпечні для людини і навколишнього середовища.
Пластикові вікна дуже зручні в експлуатації. Вони легко миються і не потребують фарбування.

Установка пластикових вікон.
Замовляти пластикові вікна потрібно згідно ретельно виробленим вимірами віконного отвору. Перед доставкою необхідно прибрати килими і меблі з приміщення, а також демонтувати старе вікно і очистити віконний проріз від пилу і бруду.
Перед монтажем з вікна знімаються штапики і стулки (при глухому склінні знімається склопакет). Рама і профіль встановлюються у віконний отвір на технічних клинах і ретельно вирівнюються за допомогою лазерного рівня. Потім рама виймається, в ній висвердлюють отвори для кріплення. Після цього необхідно обклеїти раму ущільнювальної стрічкою, вставити в віконний проріз і вирівняти за допомогою схилу. Далі рама закріплюється в отворі клинами і фіксується елементами кріплення. Для зменшення навантаження на раму використовуються пластикові колодки або спеціальні підкладки для склопакетів. Головний профіль, щоб уникнути деформації, закріплюється за допомогою шуруповерта і ще раз перевіряється на відсутність нерівностей, після чого виконується герметизація.
Герметизація.
Процес герметизації є одним з найважливіших моментів монтажу пластикових вікон. Він не представляє особливої ​​складності, але вимагає дуже відповідального підходу і чіткого дотримання технології.
Основний зазор між рамою і стіною заповнюється спеціальною дрібнопористою монтажною піною. Для того щоб вона не деформувалася від сонячного світла і перепадів температури, шви зовні заштукатурюють. Всередині приміщення шви зашпаровують силіконом або самоклеющейся алюмінієвою стрічкою.
Пластикові укоси, відливи і підвіконня встановлюють після повного висихання піни (через 1-2 дні).
Заводська захисна плівка знімається з вікон тільки після закінчення всіх робіт.