Toyota відкликає 2,77 млн ​​автомобілів по всьому світу через проблеми з рульовим керуванням

Anonim
У середу, 14 листопада, стало відомо, що японський автомобільний концерн Toyota відкликає близько 2,77 млн ​​автомобілів, в тому числі гібридні Prius.
Як повідомили представники компанії, відкликання такої кількості автомобілів необхідний через дефекти рульового управління. Крім того, технічні неполадки є і в гібридних моделях. Несправності є в 13 моделях Toyota. Відкликанню підлягають 1,25 млн автомобілів, проданих в різних країнах світу з середини 2000 року по січень 2012 року близько 250 тисяч автомобілів з браком знаходяться в Росії. Ще більше 1,5 млн автомобілів з дефектами були продані в Японії.

Тойота відкликає понад 2,7 млн ​​автомобілів по всьому світу. У Росії Toyota має намір перевірити 247 тис. 982 автомобілів, про це повідомило джерело в офіційному представництві японського концерну в Росії. На усунення несправностей в салоні повинно піти не більше 50 хвилин.
У жовтні повідомлялося про те, що Toyota відкликає ще 7,5 млн автомобілів через можливий дефект вимикача склопідіймача на водійських дверей.