Компанія BMW визначилася з датою появи BMW 2-ї серії

Anonim
В кінці червня стало відомо, що баварський автомобільний концерн визначився з датою появи в продажу BMW 2-ї серії.
Йдеться, не багато ні мало про двухдверной версії 1-series, яку виділили в нову серію. Як приклад ідеально підходить 4-Series, яка є насправді модифікацією 3-Series, з єдиною відмінністю в кузовах, а саме «кабріолет» і «купе».
Однак, про новий BMW кабріолет 2-Series поки практично нічого не відомо. На відміну від купе, поява цього автомобіля на ринку авто очікується в березні 2014 року. Офіційний дебют і презентація даного купе запланована на вересень, а пройде вона у франкфуртському Міжнародному автосалоні. Решта подробиць німецький автовиробник поки тримає в секреті, а оприлюднити збирається не раніше ніж за кілька тижнів до офіційного дебюту в Німеччині.
Іншими словами, до того моменту, коли світові автолюбителі і цінителі німецького автопрому зможуть оцінити всю інформацію про технічні характеристики, всіх доступних модифікаціях і силові агрегати, залишається не так вже й багато часу.

BMW визначився з датою появи в продажу BMW 2-ї серії Що ж стосується кабріолета, то до нього черга дійде відразу ж після того, як Coupe з'явиться на ринку. Крім того, стало відомо, що в Мюнхені було прийнято рішення з приводу даху: вона буде м'якою матер'яної. По частині приводу також є інформація: в стандартних моделях, а вони будуть моноприводні, буде використовуватися привід на задню вісь. Але і побажання любителів повного приводу не залишилися непочутими, буде випущений ряд повнопривідних модифікацією з технологією xDrive.
Спочатку довгоочікувана двухдверная BMW Coupe 2-Series буде випускатися трьох видів, а саме: дизельна 220d, і дві бензинових - 225i і 218i. А через деякий час на світовому ринку з'являться і інші модифікації - M235i xDrive і M235i. Спортивну M2 ми побачимо не раніше 2015 року за ціною приблизно в 53 тисячі євро, однак очевидно, що ціна це ще не затверджена.
Але, розраховуючи покупку автомобіля такого класу, слід враховувати не тільки ціну на саме авто, а й на паливо, в залежності від бажаної модифікації, а також інші супутні товари та послуги: полірування кузова автомобіля від подряпин, установка гарнітур і інших автомобільних аксесуарів, без яких власнику такого автомобіля просто не обійтися. Благо, що сучасний ринок надає величезний вибір автолюбителю. Цей же ринок диктує свої правила і автовиробникам. Нинішній маркетинговий хід баварців вже не новинка. Подібним чином була презентована BMW 4-Series, яка повинна була замінити 3-Series купе в модельному ряду BMW.
Редакція з нетерпінням чекає презентації нового BMW, і бажає нашим автолюбителям, щоб кожен з них міг дозволити собі таку машину.