Як виглядають дружини 16 резидентів Comedy Club і Stand Up?

Anonim
Гумористи - окрема когорта представників шоу-бізнесу. За рідкісним винятком їх дружини - НЕ медійні особистості, вони рідко з'являються в телевізорі і в жовтій пресі. Вам теж цікаво, як виглядають другі половинки найпопулярніших молодих гумористів Росії? Тоді дивіться добірку дружин коміків з проектів ТНТ, підготовлену редакцією.

Павло Воля

Павло Воля і його дружина, гімнастка Ляйсан Утяшева - зразкова пара в суєтному світі шоу-бізнесу. За плечима у Ляйсан дві перемоги на Чемпіонаті Європи і Кубок світу (2001). Після завершення кар'єри вона стала частим гостем на ТБ як провідна різних шоу ( «Фітнес з зірками», «Танці»). У пари двоє дітей - Роберт (2013) і Софія (2015).

Ляйсан Утяшева і її чоловік Павло Воля

Гарік Харламов

Заради чарівної Христини Асмус Гарік Харламов розлучився з першою дружиною Юлією. Але навіть нападки Хейтер, які звинуватили актрису в крах чужої сім'ї, не затьмарили щастя новоспеченого подружжя. Христина не потребує представлення: її знає кожен, хто хоч раз бачив серіал «Інтерни». Також актриса грає в театрі Єрмолової. Словом, два творчих людини знайшли один одного.

Христина Асмус і Гарік Харламов

Антон Іванов

Учасник тріо «Смирнов. Іванов.Соболєв »завоював серце своєї майбутньої дружини Олександри задовго до того, як стати відомим: вони одружилися в 2005 році, приблизно тоді ж Антон Іванов вперше з'явився в телевізорі разом з командою КВН. Але до успіху дуету «Бидло» в "забійної лізі» було ще далеко.

Олександра, дружина Антона Іванова

Андрій Аверін

Комік Андрій Аверін одружився в середині 2000-х. У 2011 він різко змінився на краще, скинувши 32 кг зайвої ваги за кілька місяців. За словами Андрія, він зробив це заради дружини і дочки Лізи. Зараз Вікторія Аверіна виховує не тільки Лізу, але і сина Тимофія. Вона дружить з Христиною Асмус, яка стала хрещеною мамою другу дитину Аверін.

Вікторія та Андрій Аверін

Віктор Васильєв

Віктор Васильєв щасливий у шлюбі з актрисою Ганною Снаткіної ( «Пушкін. Остання дуель», «Тетянин день»). Вони стали чоловіком і дружиною в 2012 році. Народження в 2013 році дочки Вероніки звело щастя гармонійної пари в квадрат. Навіть по закінченні декількох років Віктор продовжує захоплюватися красивою і вольовий дружиною, яка завжди домагається своїх цілей.

Анна Снаткіна одружена з Віктором Васильєвим

Нурлан Сабуров

Нурлан Сабуров і його дружина Діана разом зі студентської лави - вони були однокурсниками. Більш того, про те, що він став батьком, Нурлан дізнався під час пар. Ставши відомим стендапером, Сабуров часто шукає ідеї для монологів в сімейному житті, але навіть якщо жартує про дружину, дочку Мадіна і їх вихованця-мопса, робить це з винятковою любов'ю.

Нурлан Сабуров познайомився з дружиною ще в інституті

Іван Абрамов

Друга половинка Івана Абрамова розділяє його інтереси. Ельвіра Гісматулліна колись теж грала в КВК (за команду «7 пагорбів»). Вона татарка і мусульманка, тому Іван, хоч він не дотримується будь-яких релігійних переконань, в знак поваги до її вірі перестав їсти свинину. Іван і Ельвіра одружені з 2014 року, а в 2017 році вони стали батьками вже вдруге. Судячи з інстаграму Ельвіри, вона займається організацією концертів, захоплюється спортом.

Іван Абрамов і Ельвіра Гісматулліна

Віктор Комаров

Віктор Комаров часто згадує дружину в своїх монологах, але довгий час ніхто з прихильників не знав, як вона виглядає. Журналісти вважають, що її звуть Елла, так як після недовгих пошуків виявили якусь Еллу Комарову в друзях «ВКонтакте» у гумориста, там же знайшлися і їхні спільні фотографії. Хоча не будемо виключати ймовірність, що це сестра Віктора. Зараз подружжя виховує двох дітей.

Віктор Комаров і його дружина Елла не афішують подробиці особистого життя

Олексій Щербаков

Дружина стендапера Олексія Щербакова Олена - його землячка. Вони вчилися в одній школі в підмосковному Зеленограді, і, як стверджував Щербаков в інтерв'ю, він домагався уваги дівчини з 9 класу. Вдалося не відразу, тільки після повернення з армії Олексій набрався сміливості і запросив Олену на побачення. У 2011 році вони одружилися, незабаром у них народився син.

Олексій Щербаков з дружиною Оленою

Дмитро Романов

Христина Тализіна, дружина самого впізнаваного резидента Stand Up, одесита Дмитра Романова, теж в юності грала в КВК - її команда «Малина» була суто жіночою й виступала в Прем'єр-лізі. Також її можна було бачити в ситкомі «# Sтуденти» (2014 року). Вона уродженка Красноярська, випускниця Сибірського аерокосмічного університету (правда, вчилася там на економіста). З Дмитром дівчина познайомилася в 2010 році після переїзду в Москву, п'ять років по тому вони узаконили стосунки. Про подробиці їхнього знайомства і роману Христина розповідає в своєму інстаграме.

Олександр Ревва

Олександр Ревва романтик не тільки на сцені, а й життя. У 2004 році він підкорив свою майбутню дружину Анжеліку красивими знаками уваги, але весілля вони зіграли в 2007, коли жінка була на третьому місяці вагітності. Дружина резидента Comedy Club - НЕ медійна особистість; вона закінчила університет за фахом «готельна справа і туризм», проте зараз не працює, а займається вихованням доньок Аліси і Амелі.

Олександр Ревва і Анжеліка Ревва

Михайло Галустян

З майбутньою дружиною Вікторією Штефанець Михайло Галустян познайомився в 2003 році, незадовго до перемоги його команди КВН «Стомлені сонцем» у Вищій лізі. Його не злякала ні різниця у віці (йому було 23, а їй 17), ні заможні батьки обраниці. У 2007 році закохані одружилися. Зараз пара виховує двох дочок; обидві отримали екзотичні імена - Естелла і Еліна.

Михайло та Вікторія Галустян

Семен Слєпаков

Про дружину гумориста і сценариста Семена Слепакова відомо небагато, навіть їхнє весілля в 2012 році якимось чарівним чином вислизнула від уваги преси. Тендітну голубооку обраницю Семена звуть Карина, вона юрист. Жінка далека від світського життя і рідко з'являється на публіці без чоловіка.

Карина Слепакова - юрист

Вадим Галигін

Після двох невдалих шлюбів Вадим Галигін, колись прославився мініатюрою про ховраха-особистість, взяв за дружину співвітчизницю, уродженку Білорусі Ольгу Вайнілович, колишню солістку групи «Топлес». Дружина молодше гумориста на 10 років. Після весілля дівчина вирішила залишити кар'єру і зайнятися вихованням сина, Вадима Вадимовича (рід. 2011).

Вадим Галигін і Ольга Вайнілович

Роман Юнусов

Незважаючи на сценічний імідж пошловатого грубіяна, в житті Роман Юнусов - вірний чоловік і люблячий батько. Зі своєю дружиною Вікторією, технологом за освітою, він познайомився ще в студентські роки, а пропозиція руки і серця зробив в 2005 році. Пара виховує двох дітей: Соню (2006) і Давида (2014 року).

Роман Юнусов з дружиною Вікторією

Антон Лірник

У 30 років Антон Лірник втратив хвору на рак дочка і розлучився з першою дружиною. Друга дружина Валерія подарувала гумориста дочку Соню. Зараз Антон одружений третім шлюбом. Його дружина Марина Горудько виховує їх спільну доньку Марту і займається бізнесом - «зоряним» секонд-хендом, де будь-який бажаючий може купити речі від наймодніших знаменитостей.

Антон Лірник і його третя дружина Марина Пропонуємо вам почитати добірку зірок, які стали знаменитими завдяки другим половинкам.