Заправка картриджів як невід'ємна частина роботи принтера

Anonim
Різноманітність пропозиції на ринку принтерів сьогодні не може не вражати.

Та й ціновий розкид досить великий - пристойний принтер можна купити, починаючи з суми в $ 200. І для правильного вибору принтера необхідно володіти хоча б найменшими знаннями про те, як вони влаштовані і чим вони харчуються. При навіть віддаленому розгляді цих моментів виявляється, що, незважаючи на відносну доступність, ці пристрої будуть в подальшому дорого обходитися в зв'язку з високою ціною на елементи живлення фарбою, виведеної на папір. Тому практично кожен покупець рано чи пізно замислюється про те, що таке заправка картриджів лазерних принтерів і з чим її їдять. Ну а для того щоб розуміти, коли ж і яким чином її потрібно виробляти, варто звернути увагу на кілька важливих моментів.

Як вже було сказано, ринок буквально переповнений доступними лазерними принтерами. І зовсім не дивно, що вони здобули таку популярність серед користувачів, адже швидкість і якість друку цих пристроїв не може не вражати. А цими перевагами ось уже понад півтора десятка років користуються компанії в усьому світі. І не дивно, адже якщо є необхідність в роздруку тисяч сторінок документації в день, то лазерний принтер як ніхто краще здатний впоратися з подібним завданням. Ну а при такому обсязі друку кількість необхідних витратних матеріалів пропорційно зростає.І в такому випадку потрібно заправка картриджів для принтера.

Як і в будь-якому механізмі, в принтері є деталі, які постійно піддаються механічним навантаженням і які працюють більш інтенсивно, ніж інші. Це картридж, бумагозатяжний механізм і фотовал. Деталь, яку вам найчастіше доведеться тримати в руках - це картридж. Але цей елемент конструктивно набагато складніший, ніж здається на перший погляд. І заправка картриджів - це не просто заповнення їх тонером, адже для початку потрібно позбутися від залишків старого порошку. Тим паче, що багато деталей картриджа можуть бути зношеними, і при неправильній діагностиці експлуатація несправного пристрою може призвести до того, що взагалі потрібно повний ремонт принтера. І сумнівно, що така заправка картриджів викличе у кого-небудь великий ентузіазм. Тому своєчасна профілактика допоможе позбутися від перспективи додаткових витрат.

При інтенсивної експлуатації картридж може бути засмічений досить сильно. Наприклад, це можуть бути частки паперу, якщо вона була поганої якості, залишки тонера або звичайна пил. І тут проявляє себе ще одна перевага заправки картриджів Canon - це очищення всіх робочих елементів пристрою. Ну а в разі потреби фахівці сервісного центру зможуть провести заміну зношених деталей новими. Такий процес називають реставрацією, або регенерацією. Природно, заправка картриджа тонером теж входить у вартість послуги. Так що при правильному підході ваші картриджі ще послужать вам вірою і правдою.