Ремонт квартири: меблювання кухонної зони

Anonim
Ремонт більшість наших співвітчизників сприймають як стихійне лихо. Чи так це насправді?

Безумовно, немає, якщо довірити вирішення найбільш складних питань справжнім професіоналам, знавцям своєї справи.
Необхідність звернення за допомогою виникає, в особливій мірі, коли у власність громадянам приходять приміщення нестандартної форми. Знавці розуміють: одна справа займатися благоустроєм прямокутних кімнат, і зовсім інше - площ складної конфігурації. І якщо з обробкою поверхонь в другому випадку (так-сяк) ще впорається «чоловік з руками», то ось вирішити питання з меблюванням набагато складніше. Велика частина предметів обстановки, представлених в спеціалізованій торговельній мережі, розрахована на установку в прямокутних або квадратних кімнатах. У разі, коли справа доводиться мати з житловими просторами п'яти-, шестикутної конфігурації (зустрічаються і такі), з кімнатами, частина вертикальних поверхонь яких радіальної форми, ставку варто зробити на шафи, тумби і комоди, що виконуються за індивідуальним розміром. Складання меблів (виробленої у відповідність до вимог як корпусних методики, так і з масиву деревини) здійснюється професійними монтажниками, які надають гарантію на весь спектр робіт, що проводяться.
За індивідуальними вимірами виконують в наші дні і обстановку для кухні. Завданням номер один, за ступенем важливості, слід вважати підбір такого меблювання приміщення для готування, яка б повною мірою задовольняла вимогам функціональності, практичності і зовнішньої привабливості. Ставка робиться на вбудовану кухню - при виборі даної методики до уваги беруться реальні розміри приміщення, враховуються всі особливості його конфігурації.
Підрядники, які беруться за роботи, виконують комплекс заходів «під ключ». Підключення побутової техніки (мова ведеться про вбудовується духову шафу, варильну поверхню, пральну і посудомийну машину, мікрохвильову піч), розводка сантехнічних комунікацій - всі ці роботи проводяться перед тим, як кухня здається замовникові.Під навісними шафами «ховають» малоестетичні сантехнічні та газові труби, в спеціальні шафи при бажанні можна помістити двоконтурний газовий котел, газову колонку або бойлер. Вбудована меблі можуть бути виконані в різній стилістичному виконанні, в будь-колористичною гамою.