Корейський дизайнер створив килим-галявину

Anonim
Унікальний килимок молодого фахівця Joe Jin на перший погляд нічим не відрізняється від весняної зеленої галявини. При більш детальному розгляді Daisy Garden Rug виявляється інновацією, яка втілює в собі природну красу і функціональність сучасних предметів інтер'єру.
Daisy Garden Rug не вимагає особливого догляду, ну хіба що раз на рік знадобиться хімчистка килимів на дому, яку зараз легко і просто замовити онлайн. Килим гармонійно впишеться в обстановку вітальні або дитячої кімнати, жодна людина не відмовиться негайно лягти на цю рукотворну галявину і насолодитися відпочинком. Daisy Garden Rug виконаний вручну. Шовковиста поліефірна нитка імітує густу траву, яка не потребує добриві.

Daisy Garden Rug

«Такий килим цілком може стати романтичним подарунком для коханої, білі ромашки, які виросли на ньому, відмінно для цього підійдуть і порадують будь-яку дівчину», - пише користувач соцмережі Твіттер.
Ромашки різного розміру входять в комплект Daisy Garden Rug, для них зроблені спеціальні кнопки на поверхні килима. Домашня галявина має свої плюси, незважаючи на те, що не є справжньою. Вона завжди під руками, вірніше, під ногами. Прогулянка по ній ніколи не завдасть неприємностей у вигляді ранок від битого скла або іржавих цвяхів.
Редакція сайту зазначає, що вартість Daisy Garden Rug становить 800 доларів.