Софія Синіцина - біографія актриси, фото, особисте життя, зростання і вагу 2019

Anonim

Біографія Софії Синіцин

Софія Олегівна Синіцина - російська актриса, зірка серіалу «Фальшива нота» і «Готель" Росія "».

Актриса Софія Синіцина

Дитинство та юнацькі роки

Народилася майбутня актриса в Муромі, старовинному російською місті з багатовіковою історією, не раз згаданому в стародавніх літописах. З раннього дитинства коло інтересів допитливою і непосидючою дівчинки відрізнявся широтою і різноманіттям.

Софія Синіцина в дитинстві Корда Соні виповнилося 4 роки, батьки відвели її на бальні танці, до яких декількома роками пізніше додався танцювальний стиль «модерн-джаз». Паралельно Соня відвідувала музичну школу, де професійно навчалася вокалу.
Ще одним її серйозним захопленням було малювання: дівчинка успішно закінчила художню школу. Все це аж ніяк не заважало юної Сонечке Синіцин бути старанною ученицею в загальноосвітній школі, активісткою і заводієм, улюбленицею однокласників і педагогів.

Зростання Софії Синіцин - 176 см Батьки дивувалися неймовірної енергії і творчих здібностей своєї дочки і не сумнівалися, що з неї вийде справжня артистка. Однак відразу після школи вступити до вузу їй не вдалося. Лише через два роки, в 2015, Софія стала студенткою Щукінського театрального інституту, потрапивши на курс Валентини Петрівни Ніколаєнко, знаменитої актриси, яка зіграла головну роль у легендарному фільмі «Весілля в Малинівці». Серед випускників, яким талановитий педагог відкрила дорогу в світ театру і кіно, такі відомі артисти як Катерина Гусєва, Данило Страхов, Олександр Семчев, Олена Захарова.

Кінокар'єра

Незважаючи на юний вік, у фільмографії Синіцин вже чимало яскравих запам'ятовуються робіт в серйозних кінопроектах. Її дебют відбувся в багатосерійної драмі «Фальшива нота», де вчорашньої школярці без акторської освіти відразу довірили головну роль. Героїня Соні, скромна студентка консерваторії на прізвисько Мишка, і її обранець Кирило потрапляють в складний заплутаний клубок пристрастей і інтриг, що тягнуться ще з часів молодості їх батьків.

Софія Синіцина в серіалі «Фальшива нота» Наступною удачею юної актриси стала невелика роль Юлії в четвертій частині популярного ситкому «Кухня», що зібрав на одному майданчику величезна кількість талановитих акторів. Далі пішла робота в детективі «Павук» (манекенниця Ксенія) і епізодична роль в картині Станіслава Говорухіна «Кінець прекрасної епохи».

Софія Синіцина на зйомках серіалу «Кухня» Восени 2017 року на Першому каналі відбулася прем'єра багатосерійного фільму «Готель" Росія "», одну з ключових ролей в якому виконала Синіцина. Дуже хотілося зробити яскраве поява героїні, щоб створити дисонанс з тим, якою вона стала в кінці: розсудливою і стала серйозніше. Важливо було, щоб вона залишилася чуйною, людяною, не піддалася спокусам. В цьому ж році глядачі змогли її побачити в картині Звягінцева «Нелюбов», яка отримала почесний приз на Канському кінофестивалі і була висунута Росією на «Оскар».

Софія Синіцина в серіалі «Готель Росія. Перша серед перших »

Особисте життя Софії Синіцин

На зйомках серіалу «Кухня» у Соні зав'язалися романтичні стосунки з виконавцем ролі француза-кондитера Микитою Тарасовим.Їх лав-сторі розвивалася так стрімко, що незабаром мова зайшла про весілля.

Софія Синіцина і Микита Тарасов Актор познайомив дівчину з батьками, вони разом відпочивали на престижних курортах і будували дуже райдужні плани на майбутнє. Однак через, яку обидва вважали за краще не озвучувати, пара розпалася. Тарасов зустрів нове кохання, як і Софія - вона закрутила роман з Павлом Табаковим, молодшим сином Олега Табакова.

Софія Синіцина зустрічається з Павлом Табаковим

Софія Синіцина зараз

Перед талановитої випускницею Щепкінского училища відкриваються величезні перспективи. Так, у 2017 році вона працювала над військово-історичною драмою «Сто днів свободи», де отримала роль внучки головного героя у виконанні Олександра Михайлова, а також над драматичним серіалом «Ланцет». У 2018 році Софію знову можна буде побачити на великих екранах: в музичній драмі «Кислота» і військовому блокбастері «Т-34» з Олександром Петровим.