Юлія Хлиніна - біографія, фото, особисте життя, вага, ріст 2019

Anonim

Біографія Юлії Хлинін

Хлиніна Юлія Олегівна - молода російська актриса, яка запам'яталася багатьом телеглядачам після прем'єри молодіжного серіалу «Закон кам'яних джунглів». Зіграла головну жіночу роль у вітчизняному блокбастері «Дуелянт».

Актриса Юлія Хлиніна - відкриття 2016 року

Дитинство Юлії Хлинін

Сім'я Юлії не була пов'язана з театральної або кінематографічної середовищем, але все ж акторський талант дочки її батьки помітили відразу. У дитячому садку, а потім і в школі вони не пропускали жодного ранку або вистави, адже Юля завжди радувала їх блискучими виступами. У родині ніколи не виникало суперечок з приводу майбутньої професії дівчинки.
Незважаючи на безсумнівний талант, Юля поставила собі за мету отримати всебічну освіту, тому налягала і на навчання, особливо подобалися їй хімія і математика. За результатами випускних іспитів Юля могла надійти в кілька навчальних закладів різного профілю, але все ж зупинила вибір на МХАТі.

На фото: Юлія Хлиніна з мамою І ось в 2008 році Юля Хлиніна стала студенткою театральної школи-студії МХАТу. Викладачі в приймальні комісії з першої ж хвилини оцінили акторські задатки абітурієнтки. Навчання дівчина почала під керівництвом Костянтина Райкіна.

Юлія Хлиніна закінчила школу-студію МХАТ Ще в студентські роки Юлії запропонували ролі в хореографічному реквіємі «The Final Cut» на музику групи Pink Floyd, а також в театральних етюдах і діалогах за романом Ф.М. Достоєвського «МИкарамазоВИ», спектаклі-дивертисмент «У нас в Камергерском», який ставили в МХАТі. Також Юлію запрошували в театр «Сатирикон», де вона взяла участь в спектаклях «Ромео і Джульєтта», «Хлопчик Митя» і «Одного разу в селі».

Перші ролі Юлії Хлинін в кіно

У 2010 році Юлія Хлиніна дебютувала в кіно. Її першою роллю стала Христина з серіалу «Остання хвилина». Роль була епізодичною, але вже в 2012 році дівчина фігурувала як головна героїня в одній з новел у фільмі «Астра, я люблю тебе». Юлія Хлиніна у фільмі «Астра, я люблю тебе» А її Мотя в повнометражній комедії «Все й одразу» була позитивно оцінена не тільки глядачами, а й режисером Станіславом Говорухіним, визнаним майстром російського кінематографа. Результатом стало запрошення актриси в фільм метра в картину «Weekend» на роль коханої одного з головних героїв.

«Все й одразу»: Юля Хлиніна в ролі Моті Після закінчення театральної школи-студії Юлія була прийнята в трупу театру імені Моссовета, де відразу стала незамінним учасником багатьох постановок. У драматичному спектаклі «Небезпечні зв'язки» вона зіграла роль мадам де Турвель разом з визнаними акторами Олександром Яцко та Ольгою Кабо, в «Марійці» їй дісталася роль Клари, в прекрасній постановці «Три сестри» - роль Ірини. Крім того, в її театральному «послужному списку» значилися ролі в спектаклях «Вправи в прекрасному» і «Кастинг».У них Юлія грала на одній сцені з досвідченими і улюбленими глядачами акторами: Юлією Висоцькою, Віталієм Кищенко і Олександром Домогаровим.

Юлія Хлиніна в спектаклі «Ромео і Джульєтта»

Кращі ролі Юлії Хлинін

У серіалі «Обмани, якщо любиш» (2013 рік) Хлиніна виконала роль дівчини Марини, яка повинна стати своєрідним «іспитом» для скромного і поневоленого сина бізнесмена (Микита Смольянінов) і допомогти йому подолати горе. Всі трюки в серіалі вона виконувала сама: і прості - перебігати дорогу перед щільним потоком машин, і досить складні - скакати галопом на коні.

Юлія Хлиніна у фільмі «Обмани, якщо любиш» Для Юлії це стало великим випробуванням, оскільки їздити на конях до цього моменту їй не доводилося жодного разу. Але цікавий характер її героїні, а також захоплюючий сюжет серіалу настільки сподобалися актрисі, що всі труднощі зйомок вона перенесла із задоволенням. Справитися з роллю допомагала дружня атмосфера на майданчику, яку створювали Сергій Чирков, Марина Зудіна, Юлія Рутберг і Аліка Смєхова.
Через два роки, в 2015, Юлія знялася в підлітковому серіалі «Закон кам'яних джунглів» в ролі старшої сестри Тіма (одного з героїв серіалу). Її героїня, зарозуміла інтелектуалка, богемна особа, зачаровувала глядачем своїм епатажем, який відчувався в кожному її жесті.

Прекрасна Юлія Хлиніна ( «Закон кам'яних джунглів») За розповідями Хлинін, для неї було дивним увагу режисера і сценаристів до повноти, насиченості і правдоподібності образу її героїні, адже серіальні характери зазвичай даються лише начерками, без детального опрацювання.

У «дуелянти» Юлія Хлиніна зіграла княжну Марфу У 2016 році відбувся прем'єрний показ стрічки «Дуелянт», де Юлії дісталася роль княжни Марфи, жінки, мимоволі створює навколо себе драматичні ситуації, в одну з яких виявився втягнув головний герой стрічки, професійний дуелянт (Петро Федоров). При ознайомленні зі сценарієм Юлія не відразу знайшла зрозуміла свою героїню, але за допомогою режисера Олексія Мізгірєва їй вдалося зрозуміти внутрішній настрій Марфи і створити закінчений образ. Крім того, їй довелося вчитися по-новому рухатися і дихати, адже костюми XIX століття вимагають іншої пластики рухів, постави і жестів.

Кадр з фільму «Дуелянт» У тому ж році вийшов ще один фільм з Юлією Хлинін - драма «Кавунові кірки».

Особисте життя Юлії Хлинін

Акторська кар'єра настільки поглинула Юлію, що на особисті відносини у неї поки не залишається часу. У 2016 році в соціальних мережах Юлії з'явилася спільна фотографія Юлії і молодого актора Данила Стеклова, хлопця з відомої акторської сім'ї - сина Агрипини Стеклова і онука Володимира Стєклова. Однак ні Юлія, ні Данило ніяк не прокоментували факт появи разом.

Юлія Хлиніна не ділиться подробицями з особистого життя

Юлія Хлиніна зараз

Крім «дуелянти», на 2016 рік були заплановані ще 2 прем'єри з Юлією Хлинін. Це постапокаліптична комедія «Тільки не вони» і багатосерійна драма «Вугілля», який знайомить глядачів з важкою долею шахтарської родини.

Юлія Хлиніна на зйомках серіалу «Вугілля», Ростовська область У жовтні 2016 року відбулася прем'єра серіалу «Таємнича пристрасть» (екранізація твору Василя Аксьонова). Юлія виконала роль Мірри Репиной. Всі персонажі серіалу мали за собою реально живуть прототипів, хоч їхні імена і були змінені.
Також Юлія була зайнята на зйомках історико-пригодницького бойовика «Легенда про Коловрате» (2017). Картина описує трагічний для Русі період - глядачі побачать, як орди хана Батия спопеляють місто за містом.

Юлія Хлиніна на фестивалі короткометражного кіно, 2016 рік Також Хлинін запросили на одну з головних ролей у фільм «Лев Яшин. Воротар моєї мрії ». Юлія зіграє дружину видатного воротаря, Валентину Тимофіївну Яшину. Відомо, що самого Яшина зіграє актор Олександр Фокін. Прем'єра фільму приурочена до Чемпіонату світу з футболу 2018 року.

Валентина Яшина і Юлія Хлиніна