Талон ТО скоро стане не потрібним російським водіям

Anonim
13 липня Держдума прийняла поправки в закон про технічний огляд автомобіля, які свідчать, що в подальшому для покупки поліса ОСАЦВ для транспортних засобів, які проходять ТО в акредитованих автосервісах регулярно, талон техогляду зможе замінити діагностична карта автомобіля.
Прийняті депутатами поправки в закон про техогляд звільняють від необхідності отримувати талон ТО водіїв, чиї автомобілі проходять техобслуговування в сертифікованих автоцентру країни.Будь - то вітчизняні машини, іномарки або ж китайські вантажівки в наявності талон техогляду водіям цих транспортних засобів мати для придбання поліса ОСАЦВ зовсім не обов'язково, достатньо пред'явити карту діагностики цього автомобіля у відповідних СТО.
Уряд затвердив і форму самої діагностичної карти. Держмито на видачу карти складе близько 300 рублів.
Закон набере свою силу вступить в силу після його офіційної публікації. Президент Росії Володимир Путін затвердить закон ще до 1-го серпня. А до 1 серпня 2015 року під час укладення договорів з ОСАЦВ талони технічного огляду прийматимуть нарівні з діагностичною картою автомобіля.

Процедура придбання поліса ОСАЦВ стане легше Росіяни активно ведуть обговорення цього на Твіттері: «Подивимося, наскільки це стане зручніше або ж навпаки». Думки розділилися, але більшість твіттерян вірять, що ці поправки полегшать життя свідомим водіям.
Редакція сподівається, що ці зміни допоможуть водіям Росії при придбанні поліса ОСАЦВ.