Маша Шейх (# 2Маші) - біографія, фото, особисте життя, зростання і вагу, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Маші Шейх

Маша Шейх - виконавиця в стилі реп, автор віршів і учасниця унікального за своїм неформатних стилю проекту # 2Маші, який підірвав інтернет в 2016 році дебютним кліпом «Боса». Щирість і незвичайна манера виконання власних пісень, самостійність і непідробна любов до глядача вже завоювали серця багатомільйонної аудиторії.

На фото: Маша Шейх

Дитинство - юність: Москва

Маша народилася в 1990 році 26 квітня в Москві. Будучи ще зовсім малою, вона із задоволенням складала вірші, перші нехитрі пісеньки, які тут же наспівувала, уявляючи себе артисткою. Паралельно з початком навчання в московській школі №1912 дівчинка займалася спортом, відвідувала танцювальну студію, але з часом зрозуміла, що її покликання - музика і поезія.

Ще в дитинстві Маша зрозуміла, що її покликання - музика і поезія Освоюючи премудрості юриспруденції в Московському міському педагогічному університеті, дівчина не залишала своєї мрії про творчу і вільного життя. Проте, освіту юриста, за словами Шейх, принесло їй не тільки диплом, але і стане в нагоді в подальшому ділової та організаційний досвід. Закінчивши вуз, Маша, як і мріяла, вирушила у «вільне плавання».

Основні етапи творчості

Острів Ко Панган в Таїланді дівчина згадує з великою радістю. Саме там в січні 2014 року його познайомилася з тезкою, Машею Зайцевої, неймовірно талановитою вокалісткою. Рішення створити творчий дует візуалізувалося немов само собою. У Таїланді ж через деякий час дівчата зняли свій перший кліп на пісню «Боса». Слова написала, звичайно ж, Шейх, а музику Зайцева.

Маша Зайцева і Маша Шейх Приголомшливий успіх у інтернет-спільноти надихнув подруг, і Шейх почала складати нові рядки для пісень. Потреба самовираження у творчості, душевність і зрозумілі всім емоції залучали до дуету # 2Маші все більшу кількість шанувальників. Дівчата вийшли зі своєю незвичайною манерою виконання (блискучий вокал + незвичайний речетатив) за межі Мережі. Самі організовували перші квартирники, шукали сесійних музикантів, словом, створювали власні правила в пику продюсерським догмам в шоу-бізнесі. # 2Маші - Боса Для запису першого альбому Маша Шейх написала кілька текстів в авральному режимі, але пісні від цього анітрохи не втратили. Проникливі й близькі кожному, вони звучали в радіоефірі, збирали аншлагові зали в самих різних містах Росії. Свої виступи Дві Маші також організовували самостійно. Успіх дівчат не залишився непоміченим на телебаченні - їх запросили виступити в програмі «Вечірній Ургант».

# 2Маші в шоу «Вечірній Ургант» Крок за кроком дует ставав все більш популярним. «Тепер нас двоє», «Зірки», «Всесвіт У» та інші композиції закохали в себе публіку. Коли був презентований трек «Мама, я танцюю», інтернет-шанувальники організували справжній флешмоб, надсилаючи Шейх і Зайцевої відео з танцями під звучання їх нової пісні. Та й як не танцювати, якщо Маша запрошує.
Нехай поллється танок і формат злетить.
Музика людей ось мій розмір.
Свято життя нам і посмішок стій.
Ти готовий зі мною цю пісню співай!
Танцюй!
В кінці 2018 року № 2Маші стали учасницями шоу «Новорічна ніч» на Першому і потрапили в хіт-парад «Золотого грамофона», мріючи, звичайно ж, про перемогу. Колектив стабільно не покидає топи Шазам і Айтюнс, як в Росії, так і в Україні, а композиція «Боса» на YouTube на той час зібрала понад вісімдесят мільйонів переглядів.

Особисте життя Маші Шейх

Коли Шейх запитують про її особисте життя, Маша не приховує, що її серце поки що ніким ще не підкорене … крім творчості:
Любові не потрібна релігія,
Любові не потрібні слова.
Вона для мене велика,
Але багатьом вона не дана. Злісних Хейтер, розпускають про неї різні чутки в мережі, Шейх просто вважає нещасними людьми, яких можна лише пожаліти. Адже якщо у людини в житті все добре, і він знаходиться в гармонії з собою і світом, то йому ніколи й нема чого займатися непорядними справами. Дівчині набагато радісніше усвідомлювати, що творчість їх маленького колективу # 2Маші подобається глядачам, які приходять на їхні концерти, почувши пісні в інтернеті. Саме тому другий альбом подруги назвали «Тепер нас багато».

Група # 2Маші

Маша Шейх зараз

Ось де в нагоді Маші її юридичну освіту: вона є організатором виступів дуету, підписує контракти і складає графіки концертних турів. Звичайно ж, пише нові тексти, адже Дві Маші не звикли зупинятися на досягнутому і готують випуск нового альбому. На сторінці ВКонтакте в перший день нового 2019 року, дует оголосив про свій намір відзначити перший день літа виступом з великим сольником в петербурзькому клубі «Космонавт».Дівчата також вирішили відзначити п'ятиріччя знайомства в такому улюбленому ними Таїланді, відправившись туди в січні. Красива, талановита, впевнена в собі, Маша Шейх разом з Машею Зайцевої вбудовує все нові цеглинки в проект, не звертаючи уваги на недоброзичливців. Вони самостійно будують свій світ, роблять пісні, шанувальників, складають, спілкуються з глядачами, шанувальниками, візуалізують і … перемагають! # 2Маші - Мама, я танцюю!