GM планує інвестувати в Росію 1 млрд доларів

Anonim
Великий американський концерн General Motors планує розширити сферу свого впливу в Росії. Для цього компанія інвестує в збірку і продаж своїх машин в Росії близько 1 млрд доларів протягом 5 років.
Як повідомив президент GM в Росії і СНД Джеймс Бовензі, концерн бачить в Росії величезний потенціал. До 2015 року компанія планує збільшити обсяги виробництва з 232 тисяч автомобілів до 520 тисяч машин.
"Зараз йде стрімке зростання серед середнього класу і 9 з 10 автомобілів в РФ - це іномарки", - заявив Бовензі, зазначивши, що у великій Росії спостерігається значний налагоджений попит, а середній вік машини понад 10 років. Нагадаємо, що за результатами 2011 року марка машини chevrolet captiva, стала однією з найпопулярніших серед іноземних брендів.

Chevrolet captiva У 2012-2013 роках GM планує вивести на російський ринок відразу кілька нових моделей. Скоро в Росії з'явиться Chevrolet Cruze, Opel Zafira, Chevrolet Aveo і Chevrolet Camaro. У 2013 році у продажу з'явиться Chevrolet Cobalt. За словами директора компанії, автомобілі будуть ввозитися з Узбекистану.
Редакція сайту "Узнайвсе" бажає концерну успіху і процвітання.