Чоловік більше не хоче мене | Форум

Anonim
Підкажіть, як мені бути в цій ситуації? Жила з хлопцем в Москві на орендованій кімнаті 5 років. Йому було 30, мені 29. Все платили однаково, працювали обидва. Але тут я злягла з коліном - не могла ходити. Він запропонував мені «посидіти вдома». Я провела рік в орендованій кімнаті на його крихти від зарплати, а решту він платив за кімнату.
І тут я завагітніла. Він різко запропонував мені виходжувати дитину у нього на батьківщині, будинки з його батьками. Ми розписалися вже на 9 місяці моєї вагітності. Я благополучно народила. Зараз він працює в Москві на тій же роботі і отримує ті ж крихти, висилає по можливості, але цього мінімум вистачає тільки на тиждень (а я дуже економна!). Приїжджає раз на місяць на добу, спить, грає в іграшки на комп'ютері, мене не помічає, хоч я не змінилася після пологів … Сусіди кажуть, покращала навіть, я доглянута … Але чоловік мене не хоче ніяк. Вночі я пристаю до нього, тому що бачу його збудження. Але він мене відштовхує і психує, йде, «курить» хвилин 25, потім кричить, що сильно спати хоче. Вранці їде …
Я перевіряла - у нього нікого немає. Піти прямо зараз не можу, мені нікуди: я сирота плюс бомж, та й грошей немає. На стіну лізу, бо елементарно поговорити ні з ким, немовля на руках. І запитати будь-якого ради не у кого - його батьки попросту зі мною не розмовляють і не помічають вже півтора року … Ми обидва російські. Вже як рік не було нічогісінько з чоловіком. Як же повернути його бажання? Або вже все? .. Чоловіки, вибачте, але підкажіть - що з вами таке в 35 років відбувається щось?

Elenka, 33 роки