Головний колір настав Року Коні - «Сяюча орхідея»

Anonim
Смарагдовий колір минулого року змінився досить цікавим відтінком.
Організація Pantone відома на весь світ тим, що є авторитетом в області модних кольорів. Саме їй щорічно випадає честь вибрати головний колір, що наступив. Як вважають експерти, головним трендом року, що наступив повинен стати колір під назвою «Сяюча орхідея». «Кольором 2013 року виступав смарагдовий, який виступав як символ зростання, оновлення, процвітання. А ось колір 2014 року Radiant Orchid хвилює очей, одночасно розпалюючи уяву «, - повідомила Літріс Айсмен, виконавчий директор організації.

Сяюча орхідея в інтер'єрі Айсмен також зазначила, що колір «Сяюча орхідея», що включає в себе суміш Фукса, рожеві і фіолетові відтінки, спонукає людину до інновацій, підтримує в особистості творчість, оригінальність, а вони високо цінуються в суспільстві. Якщо торкатися безпосередньо індустрії моди, багато весняні колекції вже включили колір в жіночий і чоловічий одяг. Дизайнери, в свою чергу, радять його використовувати в дизайні домашнього інтер'єру, поєднуючи «Сяючу орхідею» з бірюзовим, оливковою, світло-жовтим кольорами.

Навіть весілля можна оформити такими відтінками Колір 2014 року дуже підійде тим людям, які звикли одягатися модно і стильно. Але не завжди походи по магазинах можуть задовольнити смаки покупців. Здебільшого вони приносять тільки втома і розчарування від того, що знайти потрібну річ не вдалося. Інтернет-магазинам в цьому плані працювати з покупцями набагато простіше. Вони здатні зібрати на своїх сторінках костюми, футболки, білизна, різні аксесуари, причому у величезній кількості і тільки від провідних світових виробників. Тому користувачеві досить буде просто розташуватися в кріслі і вибрати відповідну для себе річ. Напевно і речі кольору «Сяюча орхідея» теж знайдуться.

Колір року «Цей колір універсальний. Його можна використовувати і в макіяжі, і як відтінок волосся, а також як вдалий штрих в манікюрі », - радять експерти.
Редакція «» бажає своїм читачам завжди бути в тренді!