На тюменських снігоприбирача встановили систему ГЛОНАСС

Anonim
Місто готове до зимового періоду.
Підприємства, у віданні яких перебуває прибирання вулиць в Тюмені, недавно відзвітували про повну готовність до зими. Всі організації володіють для цих цілей універсальної і ефективною технікою. Снігоприбирачі здатні працювати на дворових, вуличних, магістральних дорогах, на відкритих майданчиках і, навпаки, на досить тісних територіях. Спецмашина здатна виконувати весь комплекс робіт, а не окремі операції на кшталт підмітання, зчищення або навантаження.

До зими в Тюмені давно готові Прибирання організована в Тюмені згідно з графіком. У центрі міста вночі інтенсивно очищаються магістральні дороги, а вдень - парки, сквери і тротуари. У віддалених від центру місцях підрядники очищають вузенькі вулички, тротуари, провулки. Цього року підготовка до зими йшла дуже оперативно, тому комунальники гарантують стовідсоткове виконання покладеної на них роботи по очищенню міста від снігу.
Справитися з прибиранням снігу в російських містах допомагає спеціальна техніка. Купити снігоприбирач можна для великих і малих територій. Снігоприбирачі, що мають малий об'єм двигуна, більше підійдуть для очищення свіжого снігу, а для прибирання злежалого і заледенілого снігу знадобляться потужні моделі, оснащені сталевим шнеком. У службах міста Тюмені присутні фронтальний навантажувач, велика кількість КДМ (комплексних дорожніх машин), трактора МТЗ-82, а також Лапова снігонавантажувачі, КАМАЗи та інша техніка.

Зима обіцяє бути сніжною «Коли почнеться снігопад, вийде вся потрібна для збирання техніка: піскорозкидачі, підмітальні машини, грейдери. Диспетчер тепер може контролювати процес. На техніку встановили систему ГЛОНАСС », - цитує Мережа заступника директора компанії« Перебудуй-ка »Ваннік Аракелян
Редакція «» радить іншим російським містам брати приклад з Тюмені при підготовці до зими.