Убий мене: 11 акторів, які попросили позбутися їх персонажів

Anonim
Як сумно стає глядачам, які вже встигли полюбити персонажа, коли на екрані він помирає. Ми встигаємо звикнути до них, продумуємо самий успішний результат, але сценаристи в якийсь момент вирішують, що буде краще позбутися героя. Або не завжди це бажання творців фільму або серіалу? Редакція зібрала неймовірні прохання акторів вбити їх персонажа і скоріше.

Зоряні війни: Епізоди V і VII - Харрісон Форд

Кайло Рен вбиває Хана Соло Розмірковуючи над першою частиною саги, Форд хотів вбити свого персонажа, щоб Хан Соло став героєм в очах глядачів. Джордж Лукас, проте, погодився лише заморозити його в Епізоді V, щоб оживити пізніше. Проте, вже в шостий частини прохання Форда була нарешті задоволена, тому що йому вдалося переконати режисера, що смерть Соло додасть емоційний вага фільму і дозволить новим персонажам з'явитися у франшизі.

Володар кілець - Шон Бін

Исповедь Бороміра перед смертю За визнанням самого Шона, смерть Бороміра в трилогії «Володар кілець» була його найулюбленішою, а сцену перед загибеллю він вважає однією зі своїх найвдаліших. Спочатку ж персонаж Шона Біна не повинен був помирати так рано, але коли актор прочитав сценарій і усвідомив, що зйомки будуть проходити не просто в різних країнах, але на різних континентах, то благав, щоб його скоріше вбили, адже Шон панічно боїться літати.

Вітаємо у Зомбіленді - Білл Мюррей

Камео Білла Мюррея в Вітаємо у Зомбіленді Роль спочатку призначалася для Патріка Суейзі, але рак підшлункової залози здолав його раніше, ніж справа дійшла до зйомок «Вітаємо у Зомбіленді». Він навіть не встиг прочитати сценарій, тому Білл Мюррей був схвалений в якості запасного варіанту. Однак актор тут же вирішив привнести своєю значимістю в роботу над фільмом і попросив змінити сценарій. Так, повноцінна роль стала камео, а Білл з живого перетворився в мертвого.

Гра престолів - Софі Тернер

Софі Тернер пророкувала Сансі Старк неминучу смерть Тернер впевнена, що смерть прийде до всіх в серіалі, адже несподіваний відхід персонажів - особливість і фішка «Ігри престолів». Поки героїня Тернер жива, але актриса вже мріє про варіанти смерті. До виходу 7 сезону вона заявляла: «Мені б хотілося, щоб Санса померла, а трон був узятий Мізинцем».

Чужий 3 - Сігурні Уівер

Смерть героїні Сігурні Уівер в третій частині «Чужого» Через кілька років після виходу третьої частини «Чужого» Сігурні Уівер зізналася, що сама просила вбити свого персонажа, тому що, як вона сказала в інтерв'ю: «Я чула, що Фокс збирався знімати продовження« чужий проти Хижака », що дійсно засмутило мене, тому що я дуже пишалася попередніми фільмами». Таким чином, Уівер хотіла закінчити франшизу і зробити все, щоб її персонаж ніколи не повернувся.

У всі тяжкі - Дін Норріс

Смерть Хенка в серіалі «У всі тяжкі» До початку зйомок Дін Норріс знав, що сценаристи вже працюють над фіналом і опрацьовують можливі кінцівки. Паралельно актор погодився на участь в новому проекті і хотів якнайшвидше завершити роботу в «У всі тяжкі», де головні ролі виконали Брайан Кренстон та Аарон Пол, тому попросив убити свого персонажа раніше, ніж передбачалося спочатку. Дін хотів, щоб смерть на екрані відбулася не в останньому епізоді, а в середині сезону. Сценаристи так і зробили, але Норріс все одно не встиг потрапити в інший серіал через продовження зйомок попереднього.

Доктор Хаус - Кел Пенн

Сцена смерті Лоренса Катнера Пенн довгий час поєднував у своєму житті гру в кіно і серіалах і політику, але коли Барак Обама став президентом, йому запропонували місце в адміністрації. Кел зробив свій вибір, і режисери шоу пішли назустріч акторові, прибравши його персонажа з «Доктора Хауса» за допомогою самогубства.

Абатство Даунтон - Ден Стівенс

Любовна лінія Меттью Кроулі і Леді Мері Стівенс не був у захваті від серіалу «Абатство Даунтон», тому просив убити його персонажа як можна швидше, тому що йому не хотілося займати чуже місце. Продюсери погодилися не скоро, зате через 3 сезону вони зробили надзвичайно зворушливу сцену смерті: герою Дена, Меттью, вдалося побачити свого новонародженого сина незадовго до смерті.

Анатомія пристрасті - Теодор Реймонд Найт

Т.Р. Найт і Кетрін Хейгл у серіалі «Анатомія пристрасті» До кінця 5 сезону серіалу «Анатомія пристрасті», в якому Кетрін Хейгл зіграла головну роль, Т.Р. Найт відчував, що прогрес його персонажа зупинився, і не бачив причин залишатися в проекті. Він намагався домовитися зі сценаристами і продюсерами, але це закінчилося конфліктом, в результаті якого Найт відмовився повернутися до зйомок і буквально змусив вбити його героя.

Ходячі мерці - Стівен Ен

Смерть Гленна в серіалі «Ходячі мерці» Стівен не хотів, щоб його персонаж помер, поки він не дізнався, яку смерть для нього приготував Роберт Киркман. Актор був настільки зачарований, що навіть не думав про якісь інших сюжетних розробках, а просто хотів зіграти свою роль як можна швидше.

Гра престолів - Кіт Герінґтон

Сцена героїчної смерті Джона Сноу Кіт Герінґтон був щасливий, коли нарешті вийшла остання серія п'ятого сезону «Ігри престолів», тому що він не міг більше зберігати секрет смерті свого персонажа і хотів, щоб це сталося раніше. Проте, тримати рот на замку про воскресіння було ще важче, але, за словами Кіта, навіть його найближчі не знали.