Аерографія допоможе уберегти автомобіль від злодіїв

Anonim
Фахівці з тюнінгу автомобілів запевняють, що малюнок допоможе уберегти машину від угону, а статистика підтверджує їх правоту.
Згідно зі статистикою дві з трьох викрадених машин вже ніколи не знаходяться. Але і ті, автовласники, які отримали назад своє майно, стикаються ще з цілою низкою проблем, як по ремонту автомобіля, так і по оформленню різних документів

Багато хто віддає перевагу нейтральні теми Машину захищають за допомогою блокаторів, замків, сигналізації і супутникового зв'язку, але жоден із способів захисту, навіть гараж, як в старому фільмі «Стережись автомобіля», не може дати повної гарантії. Невже простий малюнок на корпусі автомобіля може вирішити цю вічну проблему? Справа в тому, що аерографія робить автомобіль індивідуальним і дуже добре запам'ятовується, що різко знижує шанси швидко і надійно заховати його після викрадення для розбирання або продажу.

Чоловіки люблять вогонь або хижаків Нагадаємо, що перші малюнки на машинах стали робити в США ще на початку минулого століття. Вони були досить простими, виконаними двома-трьома кольорами і в основному зображували птахів, коней, прерій. Сьогодні малюнки на автомобілі виконуються за допомогою повітряної кисті - струменя повітря, розбризкується дрібні краплі фарби. Як правило, художники користуються аерографом, звідки і пішла назва цього нового виду мистецтва.

Деякі автомобілі гідні призу Серед тем можуть бути найрізноманітніші, від традиційних зображень птахів, тварин, пейзажів і заходів до самих абстрактних фігур і справжній репродукцій відомих картин. Головне, щоб малюнок займав багато місця. Крихітний кошеня на двері ніяк не завадить викрадачеві. Між в великих містах, наприклад, аерографія в Петербурзі користується все більшим попитом. Багато хто хоче отримати хоча б маленький, але свій індивідуальний малюнок, який зробить їх автомобіль неповторним.

Жінки вибирають ніжні і витончені теми Правда, незвичайні барвисто розфарбовані автомобілі люблять зупиняти інспектора ДІБДР. Згідно з правилами, малюнок не повинен містити розпізнавальну відомчу або іншу символіку, а в техпаспорті автомобіля треба поставити відмітку про його наявність. Аерографію навіть можна внести в страховий поліс, хоча це дещо збільшить вартість страховки. Але і сама аерографія справа не дешева.
Вибираючи виконавця для нанесення малюнка на автомобіль, віддавайте перевагу досвідченим художникам. Кубки та грамоти з конкурсів і фестивалів по аерографії можуть стати вирішальним фактором при виборі майстра. Малюнок можна вибрати як з галереї готових, так і придумати свій власний.