Ден Рейнольдс (Imagine Dragons) - біографія, фото, особисте життя, дружина, діти, розлучення, хвороба, зріст і вагу, слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Дена Рейнольдса

Деніел Колтер Рейнольдс - американський професійний музикант і вокаліст, один із засновників і постійний член рок- групи «Imagine Dragons». Становлення колективу доводиться на 2008-2009 роки, пік розвитку припадає на 2012-2016 роки. Рейнольдс і його група стали сенсацією в світі музики, які об'єднують різні стилі, такі як поп-музика, кантрі, R & B, синт-поп та рок.

Фронтмен Imagine Dragons Ден Рейнольдс

Дитинство і освіта

Ден Рейнольдс народився 14 липня 1987 року в Лас-Вегасі, штат Невада. Його батьки, Рональд і Крістін Рейнольдс, належать до поширеного в США релігійній течії мормонів. Однією з особливостей, властивих мормонам, є що виходить з прихильності християнським традиціям багатодітність. Тому не дивно, що сім'я Рейнольдсов виховувала дев'ятеро дітей, сьомим з них і був Деніел (Ден) Колтер.
З раннього дитинства Деніела привчали до занять музикою, він і інші його сестри і брати навчалися грі на фортепіано з 6 років.

Величезна родина Дена Рейнольдса (в центрі - батьки музиканта) Під час навчання в школі Деніел був важким підлітком, йому було важко спілкуватися з однолітками, майбутнього музиканта мучили комплекси через зовнішність. Ден Рейнольдс згадував згодом, що в дитинстві у нього був тільки один друг, він не міг стати частиною жодної компанії. Втіхою підлітка стало серйозне захоплення музикою - вже з 12 років Деніел почав складати власні мелодії за допомогою комп'ютера.

В юності Ден Рейнольдс страждав комплексами через зовнішність У родині Рейнольдса захоплення музикою вважалося швидше хобі, ніж життєвим кредо або серйозної професією. Пізніше в коледжі, створюючи рок-групу «Imagine Dragons», Деніел сильно переживав про ставлення батьків до його заняття, відчував дискомфорт через різницю з братами і сестрами, які вже працювали адвокатами і лікарями. У 19 років у нього був важкий період в житті: сварка з батьками, втеча з дому. Він пішов до церкви, де протягом двох років займався місіонерською діяльністю з важкими сім'ями. Щоб заробити на життя, Ден займався брудною роботою на фермах. Врешті-решт він, плекаючи мрії про кар'єру в армії або ФБР, надійшов в приватний університет Бригама Янга, розташований в місті Прово, штат Юта. Після першого ж курсу він кинув навчання, але саме в цьому місці він познайомиться зі своїми майбутніми партнерами по музичній групі Ендрю Толманом (ударні), Уейном Сермоном (гітара), а також тимчасовими учасниками колективу - Авророю Флоренс (клавішні), Дейвом Лемке (бас -гітара), Ендрю Беком (гітара), Бріттані Толман (клавішні). Зовсім молодий Ден Рейнольдс грає на гітарі У період з 2008 по 2009 року група, почавши з виступів серед однолітків і в місцевих барах, приходить до ряду перемог в студентських конкурсах. Регулярні заняття музикою вже на цьому етапі дозволили Деніелу сильно вирости в плані вокальних навичок, вміння гри на гітарі та ударних. Усвідомлення перших успіхів підштовхнули Дена Рейнольдса до вирішення залишити університет і присвятити всього себе кар'єрі музиканта.

музична кар'єра

У 2009 році група, отримавши популярність в Прово, перебралася в Лас-Вегас, де почала з виступів в місцевих стрип-барах і казино. Тут же колектив випускає свої перші міні-альбоми: «Imagine Dragons» та «Hell and Silence».

Ден Рейнольдс - мормон Перший великий успіх і широка популярність прийшли до «Imagine Dragons» після виступу на фестивалі Bite of Las Vegas 2009 куди вони потрапили в якості заміни вибула рок-групи Train. Участь в цьому великому фестивалі принесло Дену Рейнольдсу і його групі важливий досвід виступу перед аудиторією чисельністю понад 25000 чоловік, визнання слухачів, організаторів заходу і музичних критиків.
Стрімке зростання популярності, освітлення групи в пресі дозволили в 2010 році «Imagine Dragons» отримати статус «Найбільш затребувана група-2010», в якому вони вже виступали на фестивалі Bite of Las Vegas 2010 у якості запрошеної групи.

Ден Рейнольдс і Imagine Dragons Важливим етапом як в кар'єрі, так і в особистому житті Дена Рейнольдса була зустріч в 2010 році зі своєю майбутньою дружиною Айей Волкман, солісткою групи «Nico Vega». Разом вони записали чотири треки, які увійшли в міні-альбом «Egyptian». Egyptian - Fade В листопаді 2011 року подає серйозні надії рок-група «Imagine Dragons» підписала контракт зі студією звукозапису «Interscope Records», що дозволив їм почати плідну роботу з продюсером, володарем премії Греммі Алексом Так Кидом. Ця співпраця подарувало музичному світові сингл «It's Time» (2012), міні-альбом «Continued Silence» (2012) і повноцінні альбоми «Night Visions» (2012), «Smoke and Mirrors» (2015) і «Evolve» (2017) , а їх треки міцно увійшли в радіоефіри по всьому світу, отримали визнання у слухачів і критиків. Ден Рейнольдс: про створення пісні «Next to me» До найбільш видатним і високо оціненим композиціям відносяться «Believer» (2017), «Radioactive» (2012) і «Thunder» (2017). Кожен з цих рок-хітів займав перші рядки чартів у США, Канаді, Швеції або Чехії.

Суспільна діяльність

Однією з цілей творчості і громадської діяльності Дена Рейнольдса є боротьба з суїцидом і нетерпимістю по відношенню до ЛГБТ-спільноти, а також допомога хворим на анкілозивний спондиліт (запалення суглобів хребта). Тема складних захворювань і наступаючої від цього стану глибокої депресії добре відома Дену Рейнольдсу. Він створив інтерактивний курс This AS Life Live !, присвячений симптомів захворювання, способам боротьби з ним і тому, як жити з анкілозивний спондиліт.

Хвороба Дена Рейнольдса називається анкілозуючийспондиліт Вокаліст «Imagine Dragons» сам страждає від анкилозирующего спондилита, що перетворює, за його власними словами, життя в постійну боротьбу. На тлі цього у нього розвинулося тривожний розлад, і коли музиканту вдалося нарешті вийти з особливо тривалої депресивної фази, він написав пісню «Radioactive» як символ нової сторінки в житті. Згодом пісня стала головним хітом Imagine Dragons. Imagine Dragons - Radioactive Інший наріжною темою можна вважати регулярну підтримку ЛГБТ-спільноти, спробу донести думку про рівноправність людей з традиційною і нетрадиційною орієнтацією. Особливу увагу він приділяє в цьому питанні мормонам, які негативно ставляться до будь-яких проявів нетрадиційної орієнтації. Дену Рейнольдсу належить ідея створення проекту «The LoveloudFestival», серії концертів в штаті Юта, присвячених проблемі суїциду пов'язаних з ЛГБТ-спільнотою підлітків.

Ден Рейнольдс не гей, але підтримує ЛГБТ-спільнота

Особисте життя Дена Рейнольдса

Ден Рейнольдс був одного разу одружений, зараз знаходиться в розлученні. Батько трьох дітей. Вокаліст групи «Imagine Dragons» познайомився зі своєю майбутньою дружиною Айей Волкман (теж співачкою і музикантом) в 2010 році, під час її виступу в нічному клубі в Лас-Вегасі. Уже в березні 2011 року вони зіграли весілля.

Ден Рейнольдс і його дружина Айя На початку свого подружнього життя вони неодноразово публічно висловлювали глибину своїх почуттів до другої половини. Ден Рейнольдс стверджував, що пов'язувала їх пару не тільки музика, а й глибокі, теплі почуття впізнавання близької людини.
Шлюбний союз дав початок життя трьом дочкам: Ерроу Ів Рейнольдс (народилася 18 серпня 2012 року), близнюки Коко Рей і Джіа Джеймс (народилися 28 березня 2017 року). Ден Рейнольдс не раз у своїх інтерв'ю говорив про те, що діти і дружина давали йому надію і сили для боротьби з хворобою, були світлим променем у його житті.

У соліста Imagine Dragons троє дітей В кінці квітня 2018 року пара оголосила про початок шлюборозлучного процесу, навіть не натякнувши про можливі причини сварки. Вісім місяців знадобилося їм, щоб помиритися. Зараз в родині знову панує гармонія. «Я пишаюся тобою, Ден Рейнольдс, твоїм смиренням і здатністю як і раніше бути люблячим батьком», - написала в своєму інстаграме Айя.

Ден Рейнольдс зараз

Крім несподіваного рішення про розлучення Дена Рейнольдса і Ейжей Волкман, яке поспішили висвітлити багато світових ЗМІ, увагою не був обділений і готується другий концерт «TheLoveloud Festival».

2018 рік: Ден Рейнольдс на фестивалі Loveloud Всі останні новини з життя Дена Рейнольдса можна дізнатися з офіційного аккаунта вокаліста в Twitter.