Костянтин Меладзе біографія, фото, його сім'я і дружина 2019

Anonim

Біографія Костянтина Меладзе

Костянтин Меладзе - це відомий композитор, який заслужив славу одного з найяскравіших і найталановитіших продюсерів нашого часу. Його хіти звучать на багатьох радіостанціях в країнах СНД, а тому сьогодні його ім'я знає, напевно, кожен. Але що ще нам відомо про це багатогранному і особливому композитора?
Які лінії долі привели його в світ українського і російського музичного мистецтва? Зібрати докладну інформацію про життя відомого грузина ми постараємося сьогодні.

Ранні роки, дитинство і сім'я Костянтина Меладзе

Костянтин Меладзе з'явився на світ 11 травня 1963 року в курортному грузинському місті Батумі. Як наголошується в більшості Інтернет-джерел, в дитинстві наш сьогоднішній герой був дуже спокійним і навіть тихим хлопцем. Саме тому їх з його молодшим братом Валерієм Меладзе часто протиставляли один одному. Валера хуліганив, а Костя його постійно картав. Час від часу щось подібне відбувається і сьогодні.
Крім молодшого брата у відомого нині композитора є також ще і сестра - Ліана, яка в даний час також плідно працює в світі українського шоу-бізнесу. Однак це питання сьогодні ми залишимо за дужками.

Костянтин Меладзе з братом Валерієм Меладзе Що стосується любові до музики, то вона з'явилася в житті молодого хлопця досить несподівано. Подивившись фільм «Полонез Огінського» Костя твердо вирішив для себе, що хоче пов'язати своє життя з музикою. Спочатку він намагався навчитися грати на скрипці, однак через якийсь час, після того як мама відправила його в музичну школу, вирішив випробувати ще й рояль.
Однак ні з одним, ні з іншим інструментом спочатку нічого не вийшло. Більш того, викладачі музичної школи як один говорили, що у хлопця немає слуху і почуття ритму. Саме тому в якийсь момент заняття довелося залишити.
Знову звернутися до музики молодий хлопець вирішив після того як в його будинку з'явилася гітара. Даний інструмент Костянтин все-таки освоїв, а тому вже зовсім скоро став часто грати для друзів і знайомих. Його музичні вміння одного разу зазначив один з його приятелів. Так, наш сьогоднішній герой опинився в студентській групі «Апрель», яка стала для нього першою сходинкою до світу музичного мистецтва.
Згодом Костянтин говорив, що саме цей період в його долі дозволив йому зрозуміти, чого він хоче в житті. Намагаючись розвиватися в обраній професії, Костянтин Меладзе довго працював над собою, осягаючи ази музичної грамоти і освоюючи нові інструменти.
У 1989-му році Костянтин і його брат Валерій стали виступати разом. В рамках спільного проекту їм вдалося зробити кілька напівпрофесійних записів своїх пісень, які вже незабаром потрапили в руки відомому композиторові Кіму Брейтбургом. Той зацікавився їхньою творчістю і вже незабаром покликав хлопців в свою групу «Діалог». Згодом Костянтин і Валерій взяли участь у записі одного з альбомів даного музичного колективу. Платівка стала досить популярна, проте, незважаючи на це в 1993-му році брати Меладзе покинули групу «Діалог». Костянтин Меладзе Опять метель З цього моменту Костянтин і Валерій стали знову працювати над власним проектом. Наш сьогоднішній герой писав музику і тексти, а його молодший брат виконував все це зі сцени.

Зоряний шлях Костянтина Меладзе

Займаючись написанням пісень для свого молодшого брата, Костянтин Меладзе взяв участь у записі кількох його сольних платівок. Проект виявився дуже успішним, а тому вже дуже скоро обидва брати стали досить відомі в світі українського і російського шоу-бізнесу.
Однак справжній успіх прийшов до Костянтина Меладзе дещо пізніше - в 2000-му році. У цей період наш сьогоднішній герой почав плідно працювати над створенням пісень для української групи «Віа Гра», творцем якої він і був. Разом з даним колективом композитор створив безліч чудових хітів. З плином часу змінювався склад групи, його статус на пострадянській сцені, однак незмінним залишалося тільки одне - фірмовий стиль «Віа Гри», яким група була зобов'язана саме Костянтину Меладзе.
Згодом наш сьогоднішній герой відмінно проявив себе також і в деяких інших галузях. У 2001-му році Костянтин Меладзе виступив як автор пісень, представлених в рамках мюзиклу «Вечори на хуторі біля Диканьки». Даний проект українського каналу «Iнтер» став дуже популярний в Україні, а потім був також показаний в Росії та інших країнах СНД. Після цього наш сьогоднішній герой став часто працювати в якості автора пісень для телевізійних мюзиклів. Світська кухня: Костянтин Меладзе розлучається В різні роки нашим сьогоднішнім героєм було написано безліч пісень для мюзиклів «Попелюшка», «Сорочинський ярмарок», а також деяких інших. Крім того, Костянтин Меладзе також плідно працював як автор пісень для кінематографічних фільмів. У його послужному списку музика до кінокартин «Стиляги», «Іронія долі-2», «Zолушка» та телесеріалу «Відлига».

Костянтин Меладзе сьогодні

Крім усього іншого відомий україно-грузинський композитор також працював в якості продюсера на таких проектах українських телеканалів як «Фабрика зiрок-3», «Голос країни», «Україна сльозам не вірить», «Голос. Діти », а також над російської« Фабрикою зірок-7 ».
У різні роки до його послуг вдавалися такі українські та російські групи і сольні виконавці, як Віра Брежнєва, «Інь-Ян», «БиС», Софія Ротару, Анастасія Приходько, Вєрка Сюрдючка і деякі інші.
У 2013-му році в Україні, Росії та Білорусі був запущений проект «Хочу в Віа-гру», в рамках якого був сформований новий склад популярної дівочої групи. Продюсером шоу знову-таки виступив Меладзе. Шоу мало успіх, і рік потому Костянтин запустив його «хлопчачі» аналог «Хочу до Меладзе». За підсумками музичного реаліті була створена група MBAND, завдяки вмілому продюсування Меладзе стала найпопулярнішим бой-бендом на пострадянському просторі.

Особисте життя Костянтина Меладзе та інші факти

У 1994-му році Костянтин Меладзе одружився на жінці на ім'я Яна Сум. В рамках цього союзу на світ з'явилося троє дітей - дочки Аліса і Лія, а також син Валерій. Незважаючи на факт наявності трьох спільних дітей і дев'ятнадцятирічний стаж спільного життя, в 2013-му році Костянтин і Яна вирішили розлучитися. Композитор поїхав в Москву, його колишня дружина залишилася з дітьми в Києві.

Костянтин Меладзе з дружиною і дітьми Однією з можливих причин розриву називається випадок, що стався в грудні 2012-го року. В результаті ДТП на трасі Київ-Обухів відомий композитор збив тридцятирічну жінку, яка померла прямо на місці. Згодом було встановлено, що потерпіла переходила дорогу через маршрутки, і продюсер не мав достатньо часу, щоб загальмувати.
В результаті справа була закрита через відсутність складу злочину. Однак продюсер зобов'язався до настання повноліття містити її неповнолітніх дітей.