Лоліта Мілявська біографія, фото, особисте життя Лоліти (дочка, зростання вага), слухати пісні онлайн 2019

Anonim

Біографія Лоліти Мілявської

Лоліта Мілявська - яскравий представник вітчизняного шоу-бізнесу, співачка, актриса, ведуча і просто жінка без комплексів.

Дитинство і юність Лоліти Мілявської

Лоліта Марківна Мілявська (уроджена Горелик) народилася 14 листопада 1963 року в місті Мукачево на Закарпатті (УРСР). Дитинство і юність майбутня артистка провела у Львові. Мама співала в джаз-бенді, а тато працював конферансьє і диригував оркестром. Поки батьки гастролювали, маленька Лола перебувала у бабусі.

Лоліта Мілявська в дитинстві У 1972 році батьки Лоліти розлучилися, а через два роки батько емігрував. Кар'єра матері після цього була закінчена. Лола з мамою після смерті бабусі перебралися до Києва. Після школи дівчина пробувала свої вокальні дані в колективі мами, і в цей час знайомиться з Іриною Понаровської з ВІА «Співаючі гітари», бере у неї перші уроки вокалу. Далі Лоліта стала працювати бек-вокалісткою. Натхненна успіхом, юна співачка надходить на режисерський факультет Тамбовського інституту культури.

Початок кар'єри Лоліти Мілявської та кабаре-дует «Академія»

У 1985 році Лоліта випустилася з Тамбовського інституту і поїхала в Одесу. Освіта допомогло дівчині розкритися як актрисі. Вона виступає в Одеській обласній філармонії. Там вона показувала номера в жанрі розмовної мініатюри. В цей час вона себе зарекомендувала, як актриса розмовного жанру, це те й допомогло Лолі знайти роботу на концертних майданчиках.
В провінційній філармонії Мілявська познайомилася з Олександром Цекало. У 1987 році, після частих конфліктів і максималізму, Лола йде з філармонії і перебирається до Москви. Вона вирішує спробувати себе в якості професійної співачки. В результаті разом з Олександром Цекало Лоліта Мілявська створює кабаре-дует «Академія». Лоліта Мілявська і Олександр Цекало: кабаредует «Академія» - Я образилася У 1992 році на вінілі вийшов перший спільний альбом під назвою «Переворот». Його продублювали на диску в 1995 році. Втім, пластинку масовий слухач так і не помітив. Але ось наступний альбом «Небальние танці», який з'явився в 1994 році, вознісся на вершини хіт-парадів.
Неординарний і забавний дует пухкого низенького чоловіка і високою красивої дівчини став популярним. Його навіть порівнювали певною парою «Соні і Шер». Олександр і Лола виступають практично на всіх збірних концертах. А паралельно подружжя пробують себе в ролі ведучих в передачі «TV піца» і програмі на каналі ОРТ «Ранкова пошта».

Популярність Лоліти Мілявської та Олександра Цекало

У 1995 році з'являється альбом «Хочеш, але мовчиш», а через два роки записується платівка «Весілля». За підсумками року концертні версії отримали премії. В цей час на каналі РТР і українському «1 + 1» з'являється передача «Доброго ранку, країна!». Вона побила всі можливі рейтинги. А найбільшою популярністю користувалася роботи Лоли в телепроекті «Старі пісні про головне». Між роботою в студії та на знімальних майданчиках Лоліта Мілявська встигала гастролювати. Причому не тільки в містах Росії, а й Ізраїлю, США, Канади, Німеччини.

Лоліта Мілявська і Олександр Цекало У 1999 році був випущений альбом «ТУ-Ту-Ту На-На-На». Глядачі і звукозаписна компанія назвали його найкращою платівкою кабаре-дуету «Академія». І в тому ж році вийшов так званий «блатний» альбом «Відбитки пальців». Але без нормальної реклами і без трансляцій на радіо, що не форматний, він не отримав належної уваги.
В кінці 1999 року Лола Мілявська отримала премію «Овація» як сама різнобічна співачка, актриса, режисер, ведуча і телеведуча.
Більше десяти років пара виступала і жила разом, але особисте життя дала тріщину і вони вирішили розійтися. Незважаючи на розлучення колишнього подружжя все ще пов'язувала робота, оскільки ніхто не хотів припиняти співпрацю з кабаре-дуетом.

Сольна кар'єра Лоліти Мілявської

Проте, з 2000 року Мілявська закінчує співпрацю з Цекало і йде в сольне плавання. Тут же Лоліта з'являється в ефірі центральних каналів Росії в новорічну ніч, а трохи пізніше співачка стала учасницею «Різдвяних зустрічей Примадонни». Там разом з Оленою Апіної артистка виконала пісню «Про жіночу дружбу». Композиція, до речі, стала досить популярною. Кліп Лоліти Мілявської - Пошлю его на … Гарний голос Лоли і її акторська майстерність з ефектними зовнішніми даними виявилися затребуваними на телебаченні і радіо. Мілявська показує себе як професійний конферансьє. Вона веде програми разом з Валдісом Пельшем, Альоною Апіної і Олексієм Кортневим. Красномовство і почуття гумору Лола яскраво демонструє на «Творчих вечорах композитора Ігоря Крутого». І тут же, до речі, Мілявська стала режисером концерту.
Паралельно співачка займається своїм музичним творчістю. У листопаді 2000 року артистка випускає сольний альбом «Квіточки». До нього увійшло 13 пісень. А трохи пізніше з'являється відео на заголовну пісню, яке зняв оператор Максим Осадчий і режисер Олександр Ковальський.

Популярна і чарівна Лоліта Мілявська Другий кліп «Пропаща» виходить слідом. А далі артистка починає знову давати концерти. Успішні виступи пішли в клубах і на концертних майданчиках Москви, Санкт-Петербурга і Києва. При цьому почали надходити запрошення на зйомки різних програм і ток-шоу. Ні на хвилину не слабшає увагу публіки до персони Лоліти Мілявської. Вона стала мати високий рейтинг у аудиторії.
У 2001 році артистка взяла участь в зйомках мюзиклу «Вечори на хуторі біля Диканьки» Семена Горова. Разом з Мілявської працювали Філіп Кіркоров, Андрій Данилко, Лідія Федосєєва-Шукшина. Лоліта зіграла Солоху. До речі, музику до картини написав Костянтин Меладзе. Через рік Лола взяла участь в іншій казці - «Попелюшка». І знову в картині - тільки зірки російської та української сцен. Лоліта на цей раз стала мачухою. Прикрасили казку Валерій Леонтьєв, Лариса Доліна, Валерій Меладзе та Андрій Данилко.

Лоліта Мілявська і Андрій Данилко У 2002 році на сцені Естради презентували знаменитий мюзикл «Чикаго», продюсером якого виступив Філіп Кіркоров. Роль Лоліти - доглядачка «Мама» Мортон. До речі, до акторів «Чикаго» виставлялися високі вимоги від знаменитого хореографа Боба Фосса. Танцювати, співати та грати треба було на вищому рівні. Про роботу Лоліти Мілявської відгукувалися тільки позитивно.
У 2003 році з'явився другий сольний альбом «Шоу розлученої жінки». На пісні «Музика тіла» і «Відвали» зняли кліпи. «Шоу» показали в телеефірі і воно мало грандіозний успіх. А трохи пізніше презентували виставу за романом «Фалоімітатор» Олега Багаєва «Гумовий принц». Співачка стала жінкою-олігархом, яка закохується. «Гумового принца», який оживає в фіналі, зіграв Євген Стичкін.
У 2003 році артиста з'явилася і в музичній картині за комедією «Одруження Фігаро». Колеги по роботі знову одні зірки - Філіп Кіркоров, Анастасія Стоцька.
З 2005 року по 2007 Лола веде програму «Без комплексів» і випускає свій третій диск «Формат». Його розкупили накладом в 700 тисяч копій. У 2008 році артистка вела телепроект в ефірі каналу НТВ «Суперстар». Лоліта Мілявська - «Шпилька-Каблучок» У 2007 році Мілявська випустила відразу дві платівки: «Неформат» і «Орієнтація північ», а через рік альбом «Фетиш». Нове творіння не пройшло цензуру через еротичної фотосесії, яка була зроблена для платівки. Тому в світ виходить спеціальне видання диску з 12-ти пісень. Сама артистка сказала про свій альбом, що він «про любов з високою поезією».
У 2009 році артистка випустила збірку хітів «запали». Пісня «Зупиніть Землю» стала негласним гімном секс-меншин.

Лоліта Мілявська для журналу «Плейбой»

Вперше в «Плейбої» Лола знялася в 2002 році. Фотосесію присвятили «Чикаго».Після кілька разів чоловіче видання пропонувало співачці зніматися, але безуспішно. Спробував умовити артистку і Філіп Кіркоров, який говорив, що в 38 Лола може дати фору будь-яка 25-річною. В результаті фотографії зірки все ж прикрасили журнал.

Особисте життя Лоліти Мілявської

У студентські роки Лола знайомиться зі своїм майбутнім чоловіком Олександром Бєляєвим. Він актор, саме за ним вона після навчання переїжджає до Одеси. Але шлюб був не довгим - він проіснував всього один рік.
Потім артистка їде підкорювати Москву. Тут вона в 1986 році виходить заміж за Віталія Мілявського. Правда, шлюб був скороминущим, і пізніше артистка назвала його фіктивним для прописки. Від нього залишилася тільки звучне прізвище.

Лоліта Мілявська притягує чоловіків Третім чоловіком Лоліти Мілявської став Олександр Цекало. Вони одружилися в 1987 році. В результаті їх союзу народився чудовий творчий проект кабаре-дует «Академія», який користувався величезною популярністю. Після 12-ти років шлюбу Олександр і Лоліта розлучаються. А незабаром в 1999 році у Олександра і Лоли з'являється на світ донька Єва. Малятко залишається у бабусі, мами Лоли, в Києві.
У 2003 році Лоліта Мілявська познайомилася з бізнесменом Олександром Зарубіним. Він працював заступником голови Пенсійного фонду Росії і заступником повпреда, головним радником Глави Комі і гендиректором промислового холдингу «Ренова». У 2004 році пара розписується, але вже в 2009 розлучається. Лоліта Мілявська і Дмитро Іванов У 2010 році Лоліта Мілявська вп'яте вийшла заміж. Її обранцем (як вона сама заявила - останнім) став тенісист, сьома ракетка Росії, тренер з гри в сквош Дмитро Іванов.

Лоліта Мілявська зараз

У 2011 році запускається нове шоу «Фактор А» - українська версія проекту з Англії, в якому шукаються нові таланти. Лоліту Мілявську запросили стати членом журі.
У наступному році на телеканалі Росія-1 Лола спільно з Миколою Басковим і Андрієм Данилко веде телепрограму «Суботній вечір».

Лоліта Мілявська з донькою Євою Крім власної кар'єри співачка активно займається пошуком талантів. На другому Міжнародному музичному фестивалі Crimea Music Fest влітку 2012 року вона представила на суд публіки і журі молодого українського співака Олександра Онофрійчука, який переміг в конкурсі виконавців пісень.
За версією Forbes, в 2013 році, Лоліта увійшла до двадцятки найбагатших російських музикантів.

Лоліта Мілявська і її молодий чоловік Дмитро Іванов В даний час Лоліта Мілявська активно розвиває свою сольну кар'єру, гастролює, записує новий альбом і презентує нові кліпи на свої пісні, бере участь в різних музичних і телевізійних проектах.