Для чого потрібні інструкції для ліків?

Anonim
Інструкції є коротку інформацію про товар або об'єкті експлуатації, зібраному в одній маленькій брошурі.

Якщо мова йде про лікарські препарати, то друк відбувається на невеликому вкладиші, вкладати в упаковку з препаратом. У більшості випадків друк інструкцій для ліків здійснюється шляхом нанесення чорної фарби на білий аркуш паперу. Рідше виготовлення інструкцій для медикаментів відбувається з використанням кольорової фарби. Також при виробництві брошур з описом характеристик і властивостей ліки рецепт вимагає перекладу на державну мову. Якщо на упаковці таблеток або медичних розчинів може бути вказана інформація про виробника на кількох мовах, то стандарти друку вимагають наявності максимум двох текстів. Це текст оригіналу і переклад його на державну мову країни, де продається лікарський препарат. Це допомагає хворим отримати необхідний рівень інформації про медикаменті.
Але не тільки рецепт лікарського препарату може бути текстом брошурки. Також існують інструкції по експлуатації. За змістом вони чимось схожі з рецептами, так як також містять інформацію, тільки вже не про медикаменти, а про різні товари. В даному випадку офсетний друк таких інструкцій передбачає більший розмір паперу, а також різноманітність її характеристик. Так виготовлення інструкцій по експлуатації, наприклад, транспортного засобу, займе більше часу. Обсяг такого короткого довідника може досягати до 1000 сторінок. Особливо, коли справа стосується військової техніки або складного технічного обладнання. У таких випадках в них можна знайти креслення і схеми пристрою устаткування, способи усунення неполадок в їх роботі.

Друкується така продукція на тонкій офсетному папері 35 мкр. російського виробництва. вони можуть складатися різними способами, але найпоширеніший: 3 поздовжніх і 2 поперечних фальца (згину).
Чим складніше товар, для якого виготовляється інструкція, тим більше часу займе процес її виробництва і тим об'ємніше стане її формат. Відповідно, кошти, витрачені на процес виробництва інструкцій з експлуатації, набагато перевищують витрати на друк інструкцій до лікарських засобів. Цей момент слід враховувати підприємствам, що замовляють в друкарні послугу друку цієї продукції.