Віктор Васильєв біографія, фото, особисте життя 2019

Anonim

Біографія Віктора Васильєва

Віктор Васильєв - російський комічний актор і ведучий всіляких гумористичних програм. У шкільні роки він мріяв стати професійним футболістом, однак захоплення КВН кардинально змінило життя молодій людині і перетворило зі звичайного хлопця, в справжню гумористичну зірку.

Комік Віктор Васильєв Він встиг спробувати себе в багатьох гумористичних сферах. Старшому поколінню Віктор запам'ятався як капітан однієї з команд в КВН, молодому поколінню, як резидент Comedy Club. Але крім цього, він зумів успішно проявити себе як актор і ведучий.

Дитинство Віктора Васильєва

Віктор з'явився на світ 19 січня 1975 року в колишній столиці Росії - Санкт-Петербурзі. Його батьки були звичайними робітниками, поки не вирішили відкрити власний бізнес. Вони почали займатися перевезенням меблів, що в кілька разів поліпшило матеріальне становище сім'ї. Віктор найстарша дитина у сім'ї, крім нього у батьків також є два сини і донька.

Віктор Васильєв в дитинстві З раннього віку хлопець захоплювався футболом. Спочатку він просто любив разом з друзями побігати з м'ячем у себе у дворі, а згодом вирішив займатися цим професійно. У 6-річному віці він почав відвідувати футбольну секцію, де його навчили азам цієї гри.
Подорослішавши, Віктор перейшов в дитячо-юнацьку спортивну школу «Зеніт». Весь свій вільний час він присвячував тренуванням, поліпшенню навичок та відпрацювання ударів. Крім «Зеніту» хлопець також встиг пограти за команду «Імпульс». У нього настільки виходило управлятися з м'ячем, що він став кандидатом у майстри спорту.

Віктор Васильєв і КВН

У 1991 році Віктор став студентом місцевої інженерно-економічної академії. У той час практично всі студенти відвідували різноманітні секції та творчі гуртки, і Васильєв не став винятком.Але замість того, щоб записатися на футбольну секцію і на змаганнях захищати честь академії, він вибрав КВН. Хлопець настільки зміг влитися в колектив і вплинути на гумор своєї команди, що через деякий час став найпопулярнішим її учасником.

Віктор Васильєв в КВН У 1997 році він отримав статус випускника академії, але свій шлях в Клубі веселих і кмітливих не закінчив. Відразу ж він вступив до аспірантури місцевого економічного університету, де також була своя команда КВК, і він відразу ж став її учасником. Разом з ним виступали Дмитро Хрустальов, Тимофій Куц, Поліна Сібагатулліна і Таймазов Шаріпов. Віктор Васильєв в Збірній Санкт-Петербурга. КВН Фінал 2002 У команді Віктор проявив себе з кращого боку і зміг полюбиться всім студентам, тому все через рік його призначили капітаном команди КВН «Збірна Санкт-Петербурга». Своє навчання в аспірантурі він закінчив в 2006 році, а відповідно і КВН-ські виступи.

Театральна кар'єра Віктора Васильєва

У Віктора була спроба спробувати себе на театральному терені. У 2005 році він разом зі своїми старими знайомими з часів КВК - Поліною Сібагатулліной і Дмитром Хрустальова, брали участь в постановці «Гра втрьох» за мотивами душевної комедії «Любов утрьох» Еміля Брагінського. Виставу можна було побачити в мюзик-холі міста Санкт-Петербург.

Віктор Васильєв і Дмитро Хрустальов

Віктор Васильєв і Comedy Club

У 2007 році Васильєв вперше з'явився в якості резидента популярного гумористичного шоу Comedy Club, який транслюється по телеканалу ТНТ. Саме завдяки цьому проекту про нього дізналася вся Росія, а сам Віктор став дуже популярним і впізнаваним. Віктор Васильєв в Comedy Club про ЄВРО-2008 Він виступав разом зі своїм знайомим ще з часів КВК Дмитром Хрустальова, в дуеті «Митя і Вітя». Хлопці настільки сподобалися всім глядачам, що ті довго переживали, коли в 2010 році дует розпався.
Вже будучи відомим і Розпіарені коміком, Віктор перейшов працювати на телеканал ОРТ. З 2010 до 2013 року Васильєв був провідним гумористичного проекту «Yesterday live». Суть цього шоу полягала в тому, що провідні намагалися з гумором поглянути на деякі найпоширеніші моменти нашого життя. І нехай шоу транслювалося на протязі трьох років, воно не отримало очікуваної реакції від глядача.

Кінокар'єра Віктора Васильєва

Паралельно з роботою на телебаченні чоловік встиг знятися в декількох фільмах. Наприклад, в 2011 році вийшли відразу три фільми з його участю. Для початку варто відзначити незвичайну комедію режисера Сарика Андреасян «Вагітний», в якому Віктору довелося з'явиться в незвичній для себе ролі гея. До речі, його другу половинку грав старий знайомий Дмитро Хрустальов.

Віктор Васильєв і Володимир Зеленський на зйомках фільму «8 перших побачень» Також в 2011 році чоловік зіграв невелику роль в кінокартині «Службовий роман. Наш час », вже знайомого режисера Сарика Андреасян. У цьому ж році вийшов фільм «8 перших побачень», в якому Васильєв зіграв другорядну роль Льоші, друга головного героя. головні ролі в ньому виконали Оксана Акіньшина, Володимир Зеленський, Катерина Варнава та Денис Никифоров.
У 2012 році Віктор Васильєв з'явився в кінокартині «З новим роком, мами!». Сюжет фільму зав'язаний на п'яти абсолютно різних історіях, головним сенсом яких є любов до матері. Комік зіграв роль сина в новелі «Віолончеліст», а його маму зіграла відома радянська актриса Тетяна Васильєва.

Особисте життя Віктора Васильєва

Як тільки комік прославився, за його особистим життям стали пильно спостерігати журналісти. Неодноразово чоловікові приписували безліч романів, про правдивість яких так і невідомо. Наприклад, його підозрювали у відносинах з популярною моделлю та телеведучою Марикой. Правдивість цих чуток так і не встановлена, але відомо напевно, що обидва їздили відпочивати на Ібіцу і ночували в одному номері.

Віктор Васильєв і Маріка Працюючи ведучим проекту «Yesterday live», Віктору належало вести діалог з запрошеною зіркою, актрисою Ганною Снаткіної. Між молодими людьми відразу ж пролетіла іскра і спалахнула взаємна симпатія. Але незважаючи на теплі почуття, які відчували і Віктор, і Анна, вони не поспішали переводити свої відносини на новий рівень.

Віктор Васильєв і Анна Снаткіна У 2010 році чоловік давав інтерв'ю, в якому сказав, що шлюб для нього - це серйозний і усвідомлений крок, тому одружуватися і народжувати дітей він буде тільки тоді, коли дійсно зрозуміє, що зустрів другу половинку. Ну а якщо у нього з дівчиною буде всього лише симпатія, що не переходить в щось серйозне, то пропозиція він такій людині ніколи не зробить.

Анна Снаткіна і Віктор Васильєв з дочкою Веронікою У свою чергу, відносини з Ганною рухалися хоч і повільно, але впевнено, тому вже 12 жовтня 2012 року ці фірми офіційно зв'язали себе узами шлюбу. Варто відзначити, що церемонія проходила в секреті від преси і шанувальників, а її гостями були тільки найближчі люди. Через пару місяців після весілля стало відомо, що актриса вагітна, а вже 18 квітня 2013 року в їхній родині з'явилася дочка Вероніка.

Віктор Васильєв сьогодні

2013 рік видався для Віктора неймовірно напруженим. У цей період він взяв участь одночасно в кількох великих проектах. Але незважаючи на таку завантаженість, він, як і раніше отримував задоволення від своєї роботи.
Все літо чоловік, разом з актрисою Катериною Шпица, був ведучим проекту «Вишка». Крім цього, протягом декількох сезонів Віктор був провідним української та білоруської версії гумористичного шоу «Розсміши коміка», а також капітаном однієї з команд телевікторини «Встигнути до опівночі». Віктор Васильєв ведучий програми «Розсміши коміка» У 2014 році він був провідним відразу двох проектів - «Почуття гумору» і «Театр естради». У 2015 році Васильєв знову з'явився на великому екрані, зігравши в новорічній комедії «Ялинки кошлаті» і «8 нових побачень».