Які наручний годинник краще?

Anonim
Наручний годинник давно перестали бути виключно пристроєм для визначення часу. Тепер це модний і стильний аксесуар, без якого неможливо створити закінчений чоловічий чи жіночий образ. Звичайно, поява мобільного телефону змусило багатьох відмовитися від носіння годин, але, якщо вже мова зайшла про їхню покупку, краще всього заздалегідь дізнатися про особливості кожного виду.

Які бувають наручні годинники?

Отже, електронні наручний годинник. У них немає звичних нам хвилинних і годинникових стрілок. Усередині механізму розташована невелика мікросхема, що виводить на дисплей інформацію про час. У такому годиннику можна досить часто зустріти календар, секундомір, будильник і навіть термометр.
Секрет ходу механічних наручних годинників полягає в пружині, тому вони вимагають періодичного заводу. Якщо не забувати заводити - то варіант непоганий і перевірений роками. Механічний годинник потрібно берегти від падінь і попадання води. Тим не менш, вони є вічною класикою і з цієї причини не втрачають своєї затребуваності.
Стрілки в кварцових годинниках рухаються завдяки батарейці. Роль маятника покладено на кварцовий кристал. Точність часу на кварцових годиннику набагато вище, ніж на механічних. А легкість механізму дає можливість виробникам годин придумувати для них найвишуканіші і цікаві дизайни.
Для тих, хто звик контролювати час і дотримуватися його точність, був придуманий хронограф. Це ще один вид наручних годинників.Хронограф - прилад, який не тільки показує, але і записує час. Такий механізм цінують представники справжніх чоловічих професій: льотчики, моряки, військові, вчені і т.д.

Наручний годинник - відображення статусу Любителі активного способу життя воліють купувати спортивний годинник. Втім, цей аксесуар і створювався саме для них. Виготовлені на базі електронного дисплея, вони включають такі функції, як крокомір, секундомір, настройка дати і пульсометр. Дуже зручно для тих, хто приділяє багато часу тренуванням.
Завжди актуальними і доречними в будь-якій обстановці будуть класичні наручний годинник з круглим або овальним циферблатом. Вони виглядають дуже скромно, не мають кричущих і вигадливих прикрас. Простота і стиль - їх відмінні риси.

Які наручний годинник в моді?

Годинна мода, як і будь-яка інша, мінлива. Серед наручних годинників, завжди можна знайти найбільш підходящий варіант для свого образу. Особливо модними на сьогоднішній день є ультратонкі аксесуари, тому багато виробників намагаються перевершити один одного, помістивши годинниковий механізм в тонкий мініатюрний корпус.
Не менш популярні годинник з декількома циферблатами. Вони показують час, часовий пояс, дату і навіть світове час. Дуже затребуваними, особливо серед молодих людей, вважаються годинник-скелетон з прозорим корпусом, що дозволяють побачити їх внутрішній механізм.
Серед жіночих наручних годинників все частіше купуються витончені моделі, прикрашені коштовними і напівкоштовними каменями, а також годинник з великими циферблатами, на які просто неможливо не звернути уваги.

Які наручний годинник у Путіна?

Відомі політики завжди ретельно підбирають наручний годинник, адже цей аксесуар може чимало розповісти про свого власника. Як відомо, російський президент вибирає дорогі і стильні моделі годин. Вони створюють образ принципового, педантичного і кілька консервативного людини: акуратного і елегантного.
Колекція Володимира Путіна включає вишукані годинники таких відомих марок, як Blancpain, Breguet, Patek Philippe. Найдорожчими серед наручних годинників глави держави вважаються A.Lange & Sohne Tourbograph, гравірування та декоровані вручну. Аксесуар виглядає солідно і підкреслює серйозний імідж свого власника. Шанувальники Путіна нерідко наслідують йому в тому, що носять годинник на правій руці. Хоча придбати такі наручний годинник, як у глави держави, в силу їх високої вартості трохи по кишені, але, як відомо, мріяти нікому не шкідливо.
Редакція радить вибирати наручний годинник з урахуванням смаків і уподобань їхніх майбутнього власника.