Сергій Газаров біографія, фото, особисте життя, його дружина і діти 2019

Anonim

Біографія Сергія Газарова

Дитинство і сім'я Сергія Газарова

Мама Сергія Газарова чудово співала. Її домашні виступи були схожі на справжні концерти, на театр одного актора. Хлопчик виховувався в театральній обстановці, часто лицедіяв.
У школі він брав участь у всіх виставах, вважали, що у нього, безсумнівно, акторське майбутнє. Закінчивши навчання, Сергій спробував вступити на акторський факультет в своєму рідному місті. Він не здав російську мову і провалився. Цілий рік Газаров готувався, працюючи одночасно в Будинку офіцерів, де виносив декорації і закривав завісу. Зароблені гроші він відкладав і зміг поїхати в Москву, щоб вступити до ГІТІСу.

Актор Сергій Газаров в молодості Швидше за все, Газаров зі своїм найсильнішим, як він сам висловився, ринковим акцентом так і не став би студентом, якби не Олег Табаков, який вирішив взяти бакинців. Того року був конкурс вісімсот чоловік на місце, однак Сергій став одним із студентів ГІТІСу.

Кар'єра Сергія Газарова: театр, фільмографія, режіссерство

Інститут молода людина закінчив в 1980-му. Спочатку він працював в театрі «Современник» (до 1986 року), а потім його вчитель Олег Табаков запросив актора на роботу в Театр-студію, де той працював до 1991-го року.
Роботу в Табакерка Газаров вважає дуже важливим періодом в житті. Швидше за все, що без такого досвіду його кар'єра склалася б інакше. Табакову властиво безпомилково визначати, хто є хто. Адже творче життя практично всіх хто у нього вчився, склалася вдало.
Часто на репетиціях Табаков садив Газарова недалеко від себе, даючи можливість спостерігати, іноді радився, заохочуючи, таким чином, інтерес актора до режисури. Все з цього почалося. Уже в 1991-му Газаров поставив «Ревізора», отримавши за цю роботу премію СТД. Його «Ревізора» визнали кращою виставою року.
Після такого вдалого досвіду, Сергій Ішхановіч захотів попрацювати самостійно. Він покинув театр і відкрив кінокомпанію «Микита і Петро». Йому здавалося, що з усім він зможе впоратися сам, в тому числі і з пошуком грошей. Але на ділі все виявилося набагато складніше. У його планах був багатосерійний мультиплікаційний фільм, спонсори були знайдені, але все розвалилося. Газаров з ножем у фільмі Міхалкова 12 Газаров почав зніматися в кіно відразу після закінчення ГІТІСу. Спочатку це були невеликі, часто епізодичні ролі. Тільки через три роки він знявся в головній ролі у фільмі «Виграш самотнього комерсанта», де зіграв латиноамериканця. У вісімдесятих актором було зіграно ролі в кінострічках «Чудовисько або хтось інший», «Везучая», «Іспанська актриса для російського міністра» і ін. Багато знімався Газаров і в першій половині дев'яностих.
Паралельно зі зйомками в кіно, актор пробував себе як кінорежисер. Першою такою самостійною роботою в цій якості стала мелодрама «Крейзі».
У дев'яностих роках талановитому акторові і режисерові доводилося підробляти, час був складний і грошей на утримання сім'ї, де росло два сина, не вистачало. Газаров кілька років таксував. Пізніше він відкрив свій ресторан. Доктор Тирса. Актор Сергій Газаров про серіал. У 1998-му Сергій Ішхановіч став головним режисером драматичного театру Армена Джигарханяна. Він відразу звільнив майже всіх акторів, вважаючи, що здебільшого там працювали шанувальники Армена Борисовича. З усієї колишньої трупи Газаров залишив лише трьох-чотирьох талановитих акторів, чим здобув собі славу режисера-людожера. Як режисер він вважав, що має бути залізна дисципліна в колективі, не терпів безладу. У театрі ім були поставлені дві вистави.

Сергій Газаров в даний час

В 2000-го Газаров став режисером проекту, який мав назву «Імперія під ударом», крім того, їм були зняті три телесеріалу: «Сищик Путілін», «П'ятий кут» і «Темна конячка».
«Імперія під ударом» - виявився дуже цікавим проектом. Це була робота для ОРТ. Режисер зняв одну з серій, причому, як він вважає, умови були, просто ідеальні. Серія називалася «Велика княгиня» і розповідала про людей його покоління, через весь фільм проходила любовна лінія, крім того картина торкалася багато насущних життєвих проблем. Олексій Слаповский - сценарист, який погодився скоригувати лінії деяких героїв, зробити їх динамічніше, як просив його Газаров.
Знімаючи «Темну конячку», Сергій Ішхановіч і сам зіграв невелику роль. Його герой був генералом ФСБ. Однак він весь час ловив себе на думці, що дивиться на процес зйомок не як актор, а як режисер. Складно було суміщати в собі і те й інше.
У 2005-му Газаров знімався в «Турецькому гамбіті» і у фільмі «Доктор Живаго». У 2006-му він працював разом з Сергієм Кеосаяном, знімаючись у нього в «Зайці над безоднею» в ролі циганського барона. Окремо треба сказати про картину «12» Микити Міхалков. Газаров вважає, що якщо запрошує такий режисер, слід відразу погоджуватися.Робота в його фільмі залишила незабутній слід у пам'яті і в душі, він випробував дуже сильні почуття і за твердженням Сергія Ішхановіча, рік після зйомок перебував у справжній депресії.
Сьогодні Газаров знімається дуже вибірково. Він талановитий актор і перевтілюється без особливих зусиль, однак справжніх героїв ніколи не брався грати, щоб не зіпсувати фільм.

Особисте життя Сергія Газарова

Сергій Газаров з дружиною Іриною Метлицького Дружиною Газарова, з якою він прожив чотирнадцять років, була актриса Ірина Метлицька. У них двоє синів - Петро і Микита. Метлицька померла від лейкемії в 1997 році. Сергій Ішхановіч боровся за дружину до останнього, возив її до кращих онкологів Європи, але все безрезультатно, вона все-таки померла.
Незабаром в житті актора з'явилася Олена, яка стала його дружиною і народила Газарова в 2007-му році третього сина. Хлопчика назвали Степаном.
Старші сини актора вже дорослі самостійні люди. Батько трьох синів стверджує, що у старших є своя життєва позиція, і якось впливати і тиснути на них вже категорично не можна.