Дмитро Губернієв біографія коментатора, фото, особисте життя і дружина 2019

Anonim

Дмитра Губерніева

Дмитро Губернієв - це один з найвідоміших спортивних коментаторів в сучасній історії Росії. Його голос супроводжує всі найбільші футбольні змагання, а тому журналіст залишається справжнім символом російського спорту.
Але що ще можна розповісти про людину, який більшу частину часу залишається за кадром? Як наш сьогоднішній герой прийшов у світ спортивної журналістики? І які неординарні моменти можна відшукати в його долі? Розповісти історію життя і кар'єрного успіху одного з кращих спортивних коментаторів Росії ми спробуємо в своїй новій статті.

Ранні роки, дитинство і сім'я Дмитра Губерніева

Дмитро Губернієв з'явився на світ 6 жовтня 1974 року в крихітному підмосковному селищі Дрезна, розташованому в Орєхово-Зуєвський район. Його сім'я була звичайнісінькою, а тому не мала ніякого відношення до професійного спорту. Батько Дмитра був скловар, а мама більшу частину життя пропрацювала в якості фармацевта.

«Біатлон з Дмитром Губерніева» - одна з найпопулярніших спортивних програм на телебаченні Що стосується безпосередньо нашого сьогоднішнього героя, то він завжди відрізнявся від інших однолітків невгамовної тягою до спорту. Влітку він багато часу присвячував плавання і веслування, а взимку практично автоматично переключався на лижні гонки і біатлон. У кожному з цих видів спорту майбутній відомий журналіст досяг чималих висот, а тому дуже скоро в душі Дмитра Губерніева стали з'являтися мрії про професійний спорт і великі досягнення.
Подібні устремління мали під собою непогані підстави. Вже до вісімнадцяти років наш сьогоднішній герой встиг виграти чимало спортивних змагань у своїй віковій категорії і навіть стати майстром спорту з академічного веслування. Однак, як завжди, все в одну мить перекреслила складна травма.
Аби не допустити здаватися, Дмитро Губернієв з відзнакою закінчив тренерське відділення Російської академії фізичної культури, після чого почав серйозно замислюватися про кар'єру спортивного наставника. Але в один прекрасний момент все змінила випадкова футбольна трансляція, яку наш сьогоднішній герой дивився по телевізору. Ідея про роботу на ТБ раптом здалася спортсмену привабливою, і згодом Дмитро став нерідко міркувати на цю тему. В результаті хлопець вирішив спробувати свої сили і подав документ в Інститут підвищення кваліфікації працівників радіо і телебачення. Його прийняли, і з тих пір в житті Дмитра Губерніева почався абсолютно новий етап.

Кар'єра Дмитра Губерніева в світі телебачення

У 1997-му році наш сьогоднішній герой вирушив на конкурсний відбір телеведучих для каналу «ТВ Центр». У підсумку саме Дмитро виявився тим щасливчиком, який отримав заповітну посаду спортивного коментатора на ТВЦ. Після цього деякий час талановитий молодий тележурналіст працював провідним розділу спортивних новин. Однак затримався на каналі ТВЦ порівняно недовго - всього три роки. Пародія на Дмитра Губерніева Причиною відходу стала активно розвивалася кар'єра на каналі Eurosport. Якісну роботу Губерніева в якості ведучого спортивних новин, відзначили представники російської редакції європейського каналу.
Так, зовсім скоро Дмитро опинився в програмі «Євроголи», яка стала для нього відправною точкою в світі футболу. Деякий час по тому талановитий тележурналіст також отримав можливість попрацювати над створенням передачі «Журнал Ліги Чемпіонів». Його кар'єра розвивалася стрімко, а тому дуже скоро до списку кар'єрних проектів додалася також робота на каналі «Росія-1». Саме тут наш сьогоднішній герой почав вперше коментувати футбольні матчі.

Дмитро Губернієв - коментатор

У новому для себе якості Дмитро Губернієв почав працювати в 2000-му році.Спочатку він коментував матчі Чемпіонату Росії, після цього взявся також за єврокубкові змагання та інші міжнародні турніри. До теперішнього моменту спортивний журналіст уже встиг попрацювати на матчах всіх ТОП-ових чемпіонатів Європи, поспілкуватися з багатьма відомими футболістами, а також заслужити величезну пошану в середовищі фанатів. Губернієв матюкається в прямому ефірі !!!!!!!!!! Робота на футбольних матчах принесла Дмитру Губерніеву справжню славу, однак згодом наш сьогоднішній герой успішно довів, що може бути хороший і в багатьох інших проектах. Зокрема, в якості коментатора він встиг попрацювати на хокейних змаганнях, тенісних турнірах, а також на чемпіонатах по таким незвичайним для себе видів спорту як акробатика, фрістайл і сумо.
Крім того, в різні періоди часу коментатор працював над такими авторськими проектами як «Біатлон з Дмитром Губерніева», «Тиждень спорту з Дмитром Губерніева», «Збірна Росії», а також деякими іншими програмами. Крім усього перерахованого вже багато років Дмитро є одним з постійних ведучих випусків спортивних новин на каналі «Росія».

Дмитро Губернієв - успішний коментатор Непогано складається кар'єра телеведучого також і за межами спортивної індустрії. У ті чи інші моменти своєї кар'єри Губернієв працював коментатором на дитячому, а також на двох дорослих конкурсах «Євробачення». З 2002-го по 2005-й рік журналіст був також ведучим ранкового шоу «Доброго ранку, Росія». А згодом з'являвся на каналі ВГТРК в якості ведучого інтелектуального телешоу «Хто хоче стати Максимом Галкіним?» І «Зоряний лід» (спільно все з тим же Максимом Галкіним).

Нагороди Дмитра Губерніева

За свою багаторічну працю на російському телебаченні в 2007-му році Дмитра Губерниев був удостоєний премії «ТЕФІ», яка вважається в Росії вищою нагородою тележурналіста.
В даний час талановитий спортивний коментатор все так же працює над черговими спортивними проектами, а також займається роботою всієї команди фахівців в якості головного редактора об'єднаної дирекції спортивних телеканалів, що входять в структуру ВГТРК. Даний пост Губерниев займає з серпня 2013 року. В цей же період відомий журналіст вперше спробував себе в якості вокаліста, записавши і випустивши свій дебютний сингл «Вітер біатлону».

Особисте життя Дмитра Губерніева

Протягом декількох років Дмитро Губернієв був одружений з відомою російською спортсменкою - бігункою Ольгою Богословської. У 2002-му році у пари народився син Михайло. Однак, незважаючи на факт його появи на світло, незабаром сім'я розпалася.