У Казані пройшов безкоштовний лікнеп по інтернет-маркетингу та просування сайтів

Anonim
Днями в Казані пройшов семінар для маркетологів і бізнесменів з назвою «Digital-стратегія бізнесу для зовнішньої і внутрішньої комунікації в Мережі».
На цьому семінарі слухачам розповіли про просування і створення сайтів, інтернет-магазинів, а також про роботу корпоративного порталу, про нові методи просування в Мережі. До речі, експертами проводиться комплексна внутрішня оптимізація сайту, виправляються технічні помилки, підвищується зручність користування сайтом, вивчається веб-аналітика. Скориставшись допомогою, в кінцевому підсумку, можна збільшити віддачу від розкрутки будь-якого сайту.

У Казані пройшов безкоштовний лікнеп по інтернет-маркетингу та просування сайтів Перший доповідь присвячена був системі управління сайтом. Директор it's digital agency Артур Баширов розповів про те, як створюються сайти, різні інтернет-магазини. Директор інтернет-корпорації Матриця пан Дмитро Демидов розповів докладно про платформу, яка дозволяє вести командну роботу над всілякими проектами в Мережі. Він описав, як потрібно ставити завдання, контролювати час здійснення певного проекту, а також стежити за робочим часом співробітників. І для всіх присутніх працював в цей час Wi-Fi, тому багато слухачів змогли протестувати безкоштовну версію цієї платформи на власних гаджетах.
Про всі типові помилки в спілкуванні розробника і замовника розповіла Ольга Черноусова, яка є проект-менеджером digital агентства it's. Вона привела застарілу і новітню схеми роботи над самими проектами, показала, на яких саме етапах роботи можуть бути зроблені помилки, яких заходів варто вжити, щоб ці помилки швидко усунути.
На завершення цього заходу проведена була лотерея: у кожного з присутніх замість лотів були терміни зі сфери маркетингу, інтернет-маркетингу, веб-розробки. І сім щасливчиків отримали призи та сертифікати від партнерів.

Перша доповідь семінару був присвячений системі управління сайтом Один з блогерів Твіттера Ентоні пише: «Як говорили організатори цього семінару, восени 2013 року планується провести в Казані найбільш масштабний захід з просування в Інтернеті, де візьмуть участь спікери з великих міст РФ».
На думку редакції, виступ фахівців викликало багато позитивних емоцій у слухачів, так як не кожен день то говорять про те, як можна розкрутити і створити власний бізнес.