Чим цікава гра Котландія

Anonim
Новий фантастичний світ і захоплюючі битви чекають кожного гравця.
Браузерна онлайн гра Котландія - абсолютно безкоштовна для будь-якого користувача. Вона не вимагає установки будь-якої додаткової програми. А грати в неї можна з великою кількістю користувачів в онлайн і прямо з вікна свого браузера.

Боротьба йде за престол Основною ідеєю гри є протистояння ворогуючих сторін. Це котовоіни і собаковоіни. Вони борються між собою за володіння престолом держави. Котовоіни і собаковоіни живуть на землях Котландіі. Кожна з цих сторін прагне панувати над усією землею. У тих і інших є замки, є табори, які розташовані в кланах.

Створення героя Котландія - рольова гра. Останній зареєстрований учасник реєструється і вибирає будь-яку вподобану йому фракцію, а потім створює героя - такого, який йому симпатичний. Протягом всієї гри користувач виступає в ролі створеного ним ігрового персонажа.

Котландія - безкоштовна браузерна онлайн MMORPG Котландія дає можливість взаємодіяти з іншими гравцями, будувати з ними взаємовигідні відносини. Крім того, гра містить локації різного призначення: нешкідливу ферму, небезпечну арену, страшну печеру. Щоденні битви Котландіі не залишать геймера байдужим. Кращі воїни ігри допоможуть за короткий період стати топовим гравцем і здобути перемогу над протиборчої стороною.