Топ-5 найбільш поширених причин жіночих зрад

Anonim
Психологи назвали п'ятірку найпоширеніших причин, що штовхають жінок на зраду. .
Причому, якби про ці причини задумалися чоловіки, напевно, більшості зрад і, відповідно, розлучень вдалося б уникнути.

Психологи назвали найпоширеніші причини жіночих зрад Найпоширенішою, на думку психологів, причиною є холодність чоловіка. Байдужий чоловік штовхає жінку шукати ніжності в інших обіймах. На другому місці йде помста за зраду чоловіка, хоча, як правило, полегшення такі зради не приносять. Третьою в списку причин є сильний сексуальний темперамент жінки. На четвертому місці в списку йде банальна нудьга і відсутність пристрасті в подружній. І замикає п'ятірку - нова закоханість, що змушує жінку забувати, що у неї є чоловік.

Кожна жіноча зрада, так чи інакше, пов'язана зі ставленням до неї чоловіки У блогах з цього приводу зазначили, що «кожному чоловікові цей список потрібно повісити на дзеркало, щоб він ніколи про це не забував».

Зради найчастіше призводять до розлучень Так що психологія жіночої зради не так вже витіювата і складна а, все, так чи інакше, пов'язане з чоловіком і його ставленням до своєї коханої. Тому якщо чоловік не хоче бути володарів шикарного гіллястого прикраси, то свою дружину він повинен цінувати, любити і поважати.
А в редакції вважають, що цінувати, любити і поважати повинен не тільки чоловік - це повинно бути обопільно.