Фаркоп - грамотне рішення!

Anonim
Рано чи пізно у кожного водія з'являється необхідність в перевезенні великої вантажу або буксирування іншого транспортного засобу. Найчастіше виявляється, що авто не обладнано для таких цілей, на ньому не встановлено фаркоп, і доводиться шукати альтернативні методи вирішення проблеми, що призводить до небажаних зайвих витрат. Однак підготується до такої ситуації зовсім не складно, але це дозволить уникнути складнощів в подальшому.
Що ж таке фаркоп? Звідки бере коріння сам цей термін - до сих пір залишається загадкою. По суті - це тягово-зчіпний пристрій (ТСУ) - аксесуар важливий і потрібний практично для будь-якої машини. Зазвичай він встановлюється на раму або нижню частину кузова. Крім свого прямого призначення, цей пристрій бере на себе роль зовнішньої захисту, якщо в його конструкції передбачена балка.
Рішення купити фаркоп приходить з різних причин. Він незамінний, якщо стоїть завдання перевезти катер або снігохід, водний скутер або причіп-палатку. Деякі ставлять фаркоп, щоб мати можливість возити завантажений причіп на дачу. Попри всю різноманітність варіантів його застосування, залишається одне правило - ТСУ має відповідати стандартам якості, щоб гарантовано виконувати свої функції без поломок і пригод. Так куля для зчеплення, що встановлюється на авто, повинен відповідати ГОСТу і мати діаметр 50 мм, а головка на дишлі причепа - кулі.
Встановити можна фаркопи на іномарки і на вітчизняні автомобілі. З огляду на сучасне різноманітність моделей і виробників, кожен автовласник може підібрати фаркоп, максимально підходить саме до свого авто. Так само є можливість встановити ТСУ з електрикою або без неї. Вибираючи фаркоп в інтернет магазині, можна не тільки заощадити час, але і гроші.По-перше, не кожен звичайний магазин може дозволити на своїй торговельній площі розмістити повний асортимент товару для кожної марки автомобіля, інтернет ресурс ж не вимагає місця для вітрин, тому здатний запропонувати більший вибір. По-друге, ціни в офф-лайн магазин часто вище за тією ж причини необхідності оренди торгових площ, купуючи товар на сайті, користувач не переплачує цю суму.
До будь-якій покупці треба підходити виважено, не стають винятком і авто аксесуари. Одного разу купивши якісний фаркоп, можна на тривалий час вирішити задачу перевезення або буксирування самих різних вантажів.