10 зіркових пар, які зважилися на розділ майна після розлучення

Anonim
Останнім часом життя сумно дивує нас кількістю розлучень серед знаменитостей, чий шлюб, здавалося, переживе що завгодно. Коли остигають почуття, ребром встає матеріальне питання, особливо якщо у колишнього подружжя були діти, спільні проекти або значні накопичення, нажиті спільно.Згадуємо, як ділили майно пари, які розлучилися кілька років тому і зовсім недавно.

Євген Петросян і Олена Степаненко

Новини про розлучення Євгена Петросяна і Олени Степаненко здивували читачів не стільки тим, що головний жартівник вітчизняної естради зруйнував 30-річний шлюб заради 29-річної провінціалки, а колосальним грошовим вираженням майна, яке подружжю треба було розділити. За роки спільного життя артисти «нашутілі» на 1,5 мільярда рублів! Це і п'ять столичних квартир з паркувальними місцями, і заміський будинок, і антикваріат. Як стверджував адвокат Петросяна Сергій Жорін, Олена планувала залишити колишньому чоловікові лише 20% майна.

Петросян і Степаненко ділили майно на 1,5 млрд

Рита Дакота і Влад Соколовський

У серпні 2018 року про розлучення з чоловіком, співаком Владом Соколовським, повідомила співачка Рита Дакота. «Зазвичай в таких ситуаціях чоловік добровільно йде з одним чемоданом, залишаючи все дитині і жінці, життя якої він зруйнував, але це не про Влада», - поскаржилася вона в інстаграме. Як повідомила адвокат дівчини Катя Гордон, домовленість про опіку над дочкою Мией не викликало проблем, основний камінь спотикання - квартира (точніше дві, об'єднані в одну), в яку Рита вклала більше грошей, ніж її чоловік. В обмін на те, щоб Соколовський покинув їх житлоплощу, Дакота була готова віддати йому приносить чималий дохід відеоблог і компенсувати частину вартості грошима.

Рита Дакота і Влад Соколовський ділили квартиру

Олена Проклова і Андрій Тришин

Олена Проклова і Андрій Тришин прожили в шлюбі 30 років. У 2015 році вони розлучилися, проте продовжували жити разом. Актриса запевняла, що зберегла добрі стосунки з чоловіком, і ніяких майнових суперечок не буде. У 2018 році в пресі з'явилися відомості про позов, поданий Проклової. Вона в судовому порядку вимагала у колишнього чоловіка віддати в її власність котедж в підмосковному селищі Жостово. Вартість будинків у цій локації починається від 15 млн рублів. Актриса заперечувала цю інформацію, проте в червні 2018 го стало відомо, що суд задовольнив її позов.

Олена Проклова відсудила у чоловіка будинок

Армен Джигарханян і Віталіна Цимбалюк-Романовська

Мабуть, найнеприємніша історія з добірки. У ній були і обшуки, і госпіталізація, і некрасиві випади в пресі і на всіляких ток-шоу, а також поділ - куди ж без цього - трьох квартир. Роман Джигарханяна та молодшої на 44 роки Віталіни, що служила в його театрі, почався в 2015 році, а рік по тому вони стали чоловіком і дружиною. Напередодні весілля жінка змусила Джигарханяна придбати «сімейну» трикімнатну квартиру на Рубльовському шосе.

Шлюб Джигарханяна та Цимбалюк-Романівської з самого початку не викликав довіри У жовтні 2017 Армен Борисович пропав; до пошуків підключився навіть Андрій Малахов і «Пусть говорят». Незабаром з'ясувалося, що Джигарханян пішов добровільно, залишивши записку, в якій попросив усунути Цимбалюк від керуючої посади в його театрі, і що він збирає документи на розлучення. У студії «Пусть говорят» артист заявив, що Цимбалюк розпорядилася, щоб його не пускали на поріг його власного дітища. Після цього Віталіна звільнилася, а в театрі почалися масові обшуки. У квартиру Цимбалюк-Романівської теж навідалися поліцейські, які виявили там документи Джигарханяна, включаючи закордонний паспорт і кредитну карту. Також їй ставили установку підслуховуючих пристроїв в театрі Джигарханяна.
Джигарханян знову прийшов на ТБ і звинуватив дружину в крадіжці - вона оформила документи на три його квартири на себе, і фактично актор опинився без даху над головою. На щастя, друг подарував йому нерухомість в столиці. Зрештою від всіх цих хвилювань артист опинився на лікарняному ліжку. Трохи пізніше спливли зведенні про змову Віталіни з сестрою Джигарханяна. 27 листопада 2017 року суд нарешті оформив розлучення скандальної пари. Цимбалюк судили за статтею «шахрайство», але суд не знайшов у справі складу злочину.

Ольга Бузова і Дмитро Тарасов

«Тарабузікам» при розлученні довелося ділити майно на суму близько 200 мільйонів рублів. Майже все майно було записано на Дмитро Тарасова: заміський будинок (160 млн), квартира і земельна ділянка (40 млн), 3 люксових автомобіля (15 млн). У володінні Ольги виявилося лише підприємство з виробництва біжутерії. В інтерв'ю Тарасов згадав, що у них був шлюбний договір, за яким 50% майна відходить Ользі Бузової. І додав, що гроші і стали основною причиною їх розбіжностей: «хотів любові, хотів дітей, хотів, щоб в відношення не втручалися гроші, а все сталося навпаки».

Бузова і Тарасов розлучилися після зради футболіста

Олена Ксенофонтова і Олександр Рижих

У грудні 2016 року зірка серіалу «Готель Елеон» Олена Ксенофонтова розлучилася з цивільним чоловіком, підприємцем Олександром Рижих, з яким прожила 5 років і від якого народила дочку Софію. Цьому передувала заява чоловіка про побої, завданих йому дружиною. Олена наполягала на своїй невинності і стверджувала, що це її б'ють. Однак суд встав на сторону Олександра і виніс Олені звинувачення в умисних побої (пізніше зняте внаслідок декриміналізації цієї статті).

Олена Ксенофонтова з колишнім цивільним чоловіком і донькою Після розставання Рижих ініціював затяжний судовий процес, спробувавши анулювати дарчу на квартиру, яку він колись подарував коханій, а також оформити опіку над дочкою. Також їй загрожувало виплачувати кілька десятків мільйонів обов'язкових виплат і штрафів. Цього разу суд став на бік актриси. Квартира залишилася їй і дітям, рішення про виплати також було оскаржене.

Гарік Харламов і Юлія Лещенко

Гарік Харламов і його перша дружина Юлія Лещенко, яку він кинув заради Христини Асмус, розлучалися 8 місяців. За рішенням суду чверть майна шоумена (~ 23 млн. Руб.) Дісталася колишній дружині (спочатку Лещенко вимагала 2/3). Харламова зобов'язали віддати 25% від накопичень на його банківському рахунку - сума склала 811 тисяч рублів і 176 тисяч доларів. Меблі і тюль (!) В його квартирі в Грохольском провулку оцінили майже в 2 млн. Рублів - це майно залишилося у Гарика, проте він виплатив компенсацію від цієї суми в розмірі 25%. Зворотна ситуація сталася з автомобілем BMW вартістю 1,6 млн. (Був куплений в кредит). Його «присудили» Юлії, але зобов'язали компенсувати колишньому чоловікові більшу частину його вартості.

Гарік Харламов і Юлія Лещенко розділили майно полюбовно

Юлія Барановська та Андрій Аршавін

Юлія Барановська та Андрій Аршавін були разом 10 років, але так і не оформили стосунки офіційно. У 2012 році футболіст кинув вагітну цивільну дружину і двох спільних дітей і пішов до іншої жінки. Через суд Барановська домоглася трикімнатної квартири в Петербурзі і автомобіля, а ось до консенсусу з приводу аліментів екс-подружжя не могло прийти ще два роки. В результаті Аршавін дав згоду перераховувати дітям 50% його клубних і рекламних доходів.

Юлія Барановська виховує трьох дітей від Аршавіна

Яна Рудковська і Віктор Батурин

Розлучення Яни Рудковської і мільярдера Віктора Батурина тривав майже рік і позбавив колишнього чоловіка продюсера $ 26 млн .: це 26 мільйонів рублів боргів, ще $ 5 млн. Зверху, все, що є у нього права на Діму Білана (продюсерський контракт, що діяв до грудня 2009 року), а також будівля санаторію в Сочі, вартість якого на той момент (2008 г.) оцінювалася в $ 20 млн.

Весільне фото Рудковської і Батурина

Роза Сябітова і Юрій Андрєєв

Головна сваха країни довго не могла побудувати особисте щастя. Її перший чоловік помер від інфаркту в 1993 року, жінка залишилася одна з двома дітьми. Другим чоловіком Троянди Сябитовой став один з перших учасників шоу «Давай одружимося!» Юрій Андрєєв. Познайомившись у 2008 році, незабаром вони одружилися. Але відносини були далекі від ідеальних. Чоловік піднімав руку на Розу, і в 2011 році вони розлучилися. Андрєєв розповів журналістам, що при розлученні залишив Сябитовой свій бізнес.Сябитова ж стверджувала, що розлучення ледь не поставив її на межу банкрутства: щоб уникнути паювання майна, їй довелося закривати рахунки і відкуповуватися від Юрія.

На фото: Роза Сябітова і Юрій Андрєєв Пропонуємо вам почитати матеріал про великих скандалах з діленням спадщини російських зірок.