Крижане кафе спорудять в Ханти-Мансійську

Anonim
Новітній проект «Крижаний будинок« Білий олень »переміг нещодавно в конкурсі на грант по створенню нового туристичного новорічного продукту в місті Ханти-Мансійську, повідомили в прес-службі міської адміністрації.
Цей проект фінансову підтримку вже отримав, вона склала один мільйон рублів. Так, переможці цього гранту повинні будуть побудувати кафе, площа якого становить 120 квадратних метрів.

Крижане кафе спорудять в Ханти-Мансійську Всіх гостей кафе напоять чаєм, нагодують свіжою випічкою. Кафе виконають зі снігу, всередині поставлять гірку з льоду, новорічну ялинку та сучасну дерев'яну меблі. У кафе поставлять 24 столика, барну стійку. Відзначимо, зараз росіяни все частіше вважають за краще ексклюзивні меблі з екологічно чистих матеріалів, ніж дешеву пластикову. Наприклад, столярна майстерня Рекорд в Санкт-Петербурзі сьогодні на замовлення може виконати оригінальні зразки найрізноманітнішої дерев'яних меблів.
Сніжне кафе розміститься біля входу в парк імені Бориса Лосєва. На будівництво його буде застосовуватися штучний сніг, він відрізняється від природного найбільш високим ступенем стійкості до перепадів температур, вивітрюванню, більш надійний, еластичний матеріал. А температура всередині цього Сніжного кафе буде мінус 2-7 градусів.
Новорічні свята тут будуть проходити за спеціальною програмою, головним героєм буде Іщкі-Іки Югорський, а саме Морозний чоловік в перекладі. Уже в лютому місяці 2014 року почнеться нова програма з історичним пізнавальним ухилом з назвою «Історія Югри», під час якої гостям представлять історичні факти про край.

Сніжне кафе розміститься біля входу в парк імені Бориса Лосєва На думку, крижане кафе відвідають всі жителі і гості міста Ханти-Мансійськ.