Інгрід Олеринська біографія актриси, фото, особисте життя 2019

Anonim

Біографія Інгрід Олеринська

Не маючи театральної освіти, багатих батьків або впливових покровителів, Інгрід Олеринська завдяки своєму таланту зуміла піднятися на кіноолімп.

Дитинство Інгрід Олеринська

Інгрід Олеринська народилася 14 березня 1992 року в Рязані. Її батько працював різьбярем по дереву, а мама була відомою журналісткою регіонального масштабу.

Олеринська Інгрід Андріївна Настільки рідкісне ім'я для дочки придумав батько. Йому дуже подобалася голлівудська романтична кінодрама «Касабланка» (1942), в якій роль закоханої втікачки Ільзи Лунд зіграла ефектна шведська акторка Інгрід Бергман. Дівчинці фільми за участю її знаменитої тезки не показували і акторську кар'єру не пророкували, але як жартує сама Інгрід: «Як корабель назвеш, так він і попливе».
Інгрід росла разом з молодшою ​​сестрою Поліною. Через маминої роботи сім'я спочатку переїхала в Нижній Новгород, де дівчинки вчилися в місцевому загальноосвітньому ліцеї. Інгрід брала активну участь в культурному житті нової школи, виступала на всіх заходах і грала в КВК.

Інгрід Олеринська в дитинстві не хотіла бути актрисою Коли Олеринська була в 9 класі, сім'я знову переїхала, цього разу в столицю. Тут Інгрід вступила до ліцею при Міжнародному Університеті.
Через приватних переїздів Інгрід доводилося заводити знайомства з новими людьми. Він завжди представлялася Інгою, тому що дуже соромилася свого незвичайного імені. Як зізнається актриса, їй просто треба було дорости до «Інгрід»: «Я зрозуміла, наскільки це круто!».

Навчання Інгрід Олеринська

Після закінчення 11 класу юна випускниця ніяк не могла визначитися, чим хоче займатися в житті. Її класна керівниця в ліцеї була також заступником декана географічного факультету МПГУ. Вона тісно спілкувалася з батьками Інгрід і постійно агітувала їх віддати дочку на геофак. Тому саме батьки підштовхнули свою старшу дочку здати документи в Московський Державний Педагогічний Університет.

Зростання Інгрід Олеринська 170 см Але вже на першому курсі Інгрід зрозуміла, що географія їй зовсім не цікава. Зірка зізнається, що у неї завжди були складнощі з цим предметом: «Зі своїм топографічним кретинізмом я можу заблукати в трьох соснах. У підсумку я зрозуміла, що це не моє, і не варто мучити ні себе, ні людей ».
А коли в житті Інгрід з'явилося кіно, з'явилися і проблеми з навчанням. Спочатку вона намагалася все поєднувати, розриваючись між університетом, репетиціями і зйомками. Першу сесію молода зірка телеекранів ще здала нормально, навіть стипендію отримувала. Але в другому семестрі у них змінився викладач з англійської мови, з яким Інгрід, м'яко кажучи, не зійшлася характерами. Через неуспішність з англійської Олеринська не допустили до здачі другої сесії, тому після першого курсу вона оформила академвідпустку. Інгрід Олеринська для Максим Рідні часто цікавляться, чи не планує Інгрід отримати театральну освіту, раз з педагогічним не заладилося. Актриса зізнається, що з таким напруженим робочим графіком стаціонарне навчання в вузі вона навряд чи потягне. Але вона не виключає можливість вступити на заочне або прослухати курс в який-небудь театральної студії.

Початок кар'єри Інгрід Олеринська

У кіноіндустрії Олеринська вважає себе «Попелюшкою». Перед початком першого навчального в МПГУ друзі запросили Інгрід на столичний фестиваль тектоніка, який проходив в «Лужниках». Після актриса згадувала, що вона ще й їхати не дуже хотіла: «Мені все це було нецікаво, але друзі все ж умовили туди поїхати».

Інгрід Олеринська постала голою на сторінках журналу Maxim Вчорашня школярка відривалася перед сценою по повній програмі. У цей момент до неї підійшла незнайома дівчина і випала кастинг-менеджером компанії «Амедіа».Вона попросила у Інгрід номер телефону і запросила на проби в дебютний серіал молодого режисера Романа Карімова.
Спочатку Олеринська подумала, що це якась афера. Але через кілька тижнів їй подзвонили, потім прислали текст, попросили вивчити і прийти на кастинг молодіжного фільму «Неадекватні люди». Інгрід затвердили на головну роль вже після третього прослуховування. Її партнером на знімальному майданчику став Ілля Любимов.

Ілля Любимов і Інгрід Олеринська в картині «Неадекватні люди» Цей кастинг багато чого змінив і в особистому житті Олеринська. Через напружених зйомок дівчина розійшлася зі своїм бойфрендом, який просто її не зрозумів. Картину знімали всього 15 днів. Інгрід навчилася грати з нежиттю і високою температурою, і спати кілька разів на день по 15 хвилин. Але це приносило їй справжнє задоволення.

Фільмографія Інгрід Олеринська

Після грандіозного успіху проекту «Неадекватні люди» Олеринська отримала ще одну пропозицію від Романа Карімова. Уже через рік вона засвітилася в його новій комедії «Вщент». Потім вона зіграла другорядні ролі в детективних серіалах «Зовнішнє спостереження» і «Москва. Три вокзалу ».

Незважаючи на вік Інгрід Олеринська знялася в багатьох фільмах 2012 став для молодої актриси дуже вдалим. Вона отримала головну роль в російсько-американської комедії Гора Киракосян «Квиток на Vegas». Під час зйомок Олеринська вперше поїхала у відрядження за кордон. Вона змогла побачити голлівудську кінематографічну кухню зсередини, і це стало для неї неоціненним досвідом.
У 2013 році розпочалася співпраця Інгрід з відомим режисером Олександром Барановим. Він запросив молоде дарування знятися в своїх нових роботах «Брат і сестра» і «Не кінчається синє море». Інгрід Олеринська в серіалі «Корабель» У 2014 році Олеринська була задіяна паралельно відразу в декількох проектах - комедії «Бобруйськ-Дакар», серіалах «У Москві завжди сонячно» і «Корабель».

Особисте життя Інгрід Олеринська

Зі своїм коханим, актором Сергієм Чугін, Інгрід познайомилася на зйомках комедії «Бобруйськ-Дакар». Актриса відразу зрозуміла: «Ось воно - моє майбутнє!».

Інгрід Олеринська з можливим майбутнім чоловіком Сергієм Чугін Пара не афішує свої відносини і рідко з'являється разом. Тому в жовтій пресі з'явилася інформація, що на знімальному майданчику «Лондонград» Олеринська закрутила роман з виконавцем головної ролі Микитою Єфремовим.

Інгрід Олеринська і Микита Єфремов на зйомках серіалу «Лондонград» Актриса спростувала чутки про службовий роман: «З Микитою ми були знайомі до початку зйомок« Лондонград ». У нас були дружні стосунки. Такими вони і залишилися ».

Інгрід Олеринська сьогодні

В кінці 2014 року Інгрід прислали сценарій нового серіалу «Лондонград. Знай наших". Їй шалено подобалися фільми Дмитра Кисельова «Ялинки» та «Чорна блискавка», тому вона прийшла на кастинг тільки для того, щоб познайомитися з улюбленим режисером. Інгрід Олеринська про серіал «Лондонград» Майже на всі ролі актори були вже затверджені, тому Олеринська не мала особливих надій. Але на свій великий подив вона отримала головну роль. Інгрід зіграла дочку олігарха Алісу Загорську. Зйомки проходили в Лондоні, тому актрисі довелося розриватися між Великобританією, Грецією (де знімали сцени серіалу «Корабель») і Росією.
Талановита актриса продовжує зніматися в серіалах. Її новою роботою став проект «Пам'ятаю - не пам'ятаю!». Але Олеринська не перестає мріяти про сьогодення кіно. В її планах зйомки в якомусь екшені, де їй дістанеться роль супержінки.