Шкода Фабія в новому камуфляжі

Anonim
Офіційна прем'єра цього автомобіля повинна відбутися на Паризькому автосалоні цього року, а його продажі повинні стартувати вже в третьому або четвертому кварталі.

При виборі кузова виробник вирішив зупинити свій вибір на п'ятидверному варіанті (причому як для хетчбека, так і для універсала).

Серед деталей, які залишаться без змін, варто відзначити:

  • задню підвіску полузависимого типу;
  • передні стійки Макферсон;
  • привід на керовані колеса.

Очікується, що оновлена ​​Шкода Фабія помітно поліпшить свої динамічні характеристики. Її довжина залишилася колишньою, при цьому автомобіль пролунав вшир і став більш присадкуватим, а його споряджена маса зменшилася. Це прекрасні передумови для того, щоб поліпшити керованість.

Не варто також забувати про трьох-і чотирициліндрові двигуни, які можуть оснащуватися як механічної, так і роботизованою коробкою передач. Вони ідентичні силовим агрегатам, якими планується комплектувати оновлений Volkswagen Polo.

По всій видимості, мова йде турбированном дизельному моторі потужністю 105 к.с. і об'ємом 1,4 л, літровому бензиновому двигуні потужністю 90 к.с., а також 1,2-літровому «атмосферник», чия потужність складе 60 або 75 к.с.

Чого чекати від дизайну

Тим часом в Інтернеті з'явилися перші фотографії з тест-драйву, які відразу ж стали однією з найпопулярніших тем для обговорення. І любителі, і фахівці відразу ж відзначили кілька примітних деталей. Так, подовжений задній звис недвозначно вказує на те, що у цього автомобіля напевно буде більш місткий багажник.

У той же самий час колісна база, судячи з усього, анітрохи не змінилася. Це суперечить твердженням, які раніше прозвучали з боку представників чеського автоконцерну. Зокрема, було заявлено перехід на більш сучасну платформу MQB.

По всій видимості, мова йде про її укороченою версії, яка і дозволила зберегти колишню компоновку шасі. У той же самий час багато хто висловлює припущення, що чеський автоконцерн вирішив все-таки заощадити, зберігши колишню PQ-архітектуру (нехай і в дещо доопрацьованому вигляді). У будь-якому випадку чекати остаточної відповіді на це питання залишилося не так вже й довго.

Що стосується дизайну, то наявні фотографії однозначно говорять про те, що зовнішність цього автомобіля не залишилася без серйозних змін. В очі кидаються подовжений капот, скошені С-стійки і занижена плечова лінія. У сукупності ці деталі створюють більш динамічний образ, ніж у поточної версії (це особливо помітно, якщо дивитися в профіль).