Вклади, переклади та інші послуги банків

Anonim

В даний час, коли всі говорять про фінансову кризу, люди намагаються витрачати менше, більше замислюючись про індивідуальні заощадження. Ніхто, звичайно, не хоче втрачати ті заощадження, що має. Як, а головне, де зберігати гроші краще? Майже всі люди вважають, що зберігати гроші зовсім не обов'язково, адже вони знецінюються, тому їх необхідно витрачати або на придбання чогось необхідного, або на освіту.
Можливо інвестувати, звичайно ж, кошти в нерухомість, а можна покласти їх в банк на збереження під конкретний відсоток. Бажано робити вклади не в одній ВКВ, а в декількох: доларах, євро і національній валютах, при цьому, в однакових частках. Так, при будь-якому стрибку курсів ми залишимося без шкоди, а в разі, якщо навіть не виграємо, то вже напевно будемо при своєму.
Різні банки пропонують цілі лінійки термінових вкладів, які зроблені з урахуванням всіх здібностей, потреб і побажань своїх клієнтів.
Одними з кращих вкладів в більшості банків по комплекту всіляких сервісних пропозицій можна вважати:
- багатоцільовий - термін розміщення від 6 до 18 місяців. Внесок, що надає унікальну можливість розміщення коштів на рахунках в банку і при потребі можна скористатися ними;
- накопичувальний - розміщуються внески в банку від 3 до 24 місяців. Надзвичайно гнучкий інструмент, особливо для тих, хто поки не зорієнтувався з сумою вкладу до кінця. Тут враховано внесення вкладів додатково і щоквартальна виплата відсотків банком.
Найбільш вигідними вкладами вважаються:
- традиційний - термін розміщення внеску 3, 6, 9, 12, 18 або 24 місяці, ну а мінімальна сума 3000 руб. або сто одиниць в закордонному ВКВ. Видаткових операцій тут немає;
- сезонні вклади. Банками розробляються і приймаються, причому, постійно, вигідні для клієнтів сезонні вклади з проведенням подарункових промо-акцій.
Нерідко трапляється, що вам треба швидко комусь перевести гроші в інше місто, або в іншу країну, в таких випадках вам на допомогу приходить компанія western union, популярна ще з 1871 року в Америці. Так як компанія займається валютними перекладами більш ніж в 200 державах. Застосовує вона найпрогресивніші засоби зв'язку і, само собою зрозуміло, обробки інформації. А використовувані найпередовіші електронні технології даною компанією, дозволяють перевести кошти за пару хвилин на будь-які відстані.
В даний час можливо, крім іншого, зробити переказ грошей контакт - валютні перекази в 81 країну світу. Швидкість переказу - в межах 15 хв. При інтернаціональних перекладах використовується тільки євро або долар Сполучених Штатів.