Джон Барроумен (John Barrowman) біографія, фото, особисте життя і його чоловік 2019

Anonim

Біографія Джона Барроумен

Джон Барроумен - це відомий американо-британський актор, який зіграв за свою кар'єру безліч цікавих ролей. Однією з його найвідоміших екранних робіт є роль Джека Харкнесса в популярному фантастичному серіалі «Доктор Хто».
Даний багатосерійний фільм приніс йому велику славу, однак десятки інших ролей нашого сьогоднішнього героя також заслуговують на увагу. А значить, в нашій сьогоднішній статті нам обов'язково буде що розповісти.

Ранні роки, дитинство і сім'я Джона Барроумен

Джон Худоба Барроумен з'явився на світ навесні 1967 року неподалік від шотландського міста Глазго. Хлопець ріс в суспільстві старших брата і сестри, а також завжди проводив багато часу з батьками. Мама майбутнього актора вміла гарно співати, а тому постійно працювала в студії звукозапису.
Батько ж нашого сьогоднішнього героя був оперативним керівником в англо-американської компанії з виробництва тракторів. Згодом саме робота Джона Барроумен-старшого підштовхнула всю сім'ю до переїзду в США. За океаном батьки майбутнього актора влаштувалися в містечку Аврора (штат Іллінойс), де батько став працювати керівником одного з заводів «Caterpillar».

Джон Барроумен і Міша Коллінз На новому місці Джон Барроумен став відвідувати нову школу, однак кілька років по тому його сім'я знову зважилася на переїзд - в цей раз в місто Джолієт (Іллінойс). Нове місто знову приніс зміни, а разом з тим відкрив нові грані таланту актора. Вся справа в тому, що саме в цьому місці наш сьогоднішній герой почав вперше захоплюватися мистецтвом.
Все почалося з того, що вчитель англійської мови, помітивши талант Джона до публічного читання віршів, запропонував майбутньому актору спробувати свої сили в групі для обдарованих дітей. Хлопчик погодився і вже незабаром став з'являтися на сцені в рамках шкільних театральних вистав та мюзиклів. У цей період актора взяла під свою опіку вчительки музики. У підсумку саме завдяки своїм шкільним учителям Джон Барроумен зумів вперше розкрити свій акторський талант, а також позбутися від багатьох дитячих комплексів.
Згодом американо-шотландський актор став часто брати участь в різних театральних конкурсах поза шкільними стінами. Завдяки своєму яскравому виступу, Джон Барроумен зумів привернути увагу багатьох відомих діячів театру, а тому незабаром почав виступати на Вест Енді. Перший час він грав тільки в мюзиклах, проте згодом став брати участь і в інших постановках.Відчайдушні домогосподарки (Desperate Housewives) - Трейлер фільму з Джоном Барроуменом Таким чином, довгий час Джон Барроумен фактично жив на дві країни. Він часто подорожував між Британією і США. Відлучки в Європу стали траплятися рідше лише тільки після того, як в 1985-му році актор переїхав до Сан-Дієго, де став навчатися на факультеті мистецтв Міжнародного Університету США.
Що стосується театральних виступів, то свою кар'єру в Англії актор відновив тільки на початку дев'яностих, після того як почав знову з'являтися на Вест Енді. Деякий час по тому Джон Барроумен також почав грати в інших театрах, а також зніматися на телебаченні. В середині дев'яностих років славу акторові принесла дитяче шоу «Live and Kicking», яке виходило на каналі ВВС. В рамках даного шоу Джон працював в якості ведучого.

Зоряний шлях актора Джона Барроумен, фільмографія

Незважаючи на всі успіхи в Британії, зніматися в кіно наш сьогоднішній герой все-таки почав в США. Першою екранної роботою актора став серіал «Нью-Йорк, Центральний парк», який приніс йому першу популярність. Після цього були зйомки в інших фільмах і телесеріалах - «Гей, пане продюсер», «Титани» та деякі інші. Кар'єра актора повільно йшла в гору, а тому без роботи Джон Барроумен не засиджуватися.
У період з 2004-го по 2012-й наш сьогоднішній герой зіграв центральні ролі в серіалах «Доктор Хто», «Мисливці за чужими», «Торчвуда», а також виконав ролі другорядних персонажів в проектах «Відчайдушні домогосподарки», «Скандал», «Марія». Кожен з цих фільмів став важливою віхою у долі актора. Він постійно перебував на увазі, а тому міг бути повністю задоволений своєю кар'єрою. Джон працював на одному знімальному майданчику з такими актрисами, як Єва Лонгорія, Тері Хетчер, Марсія Кросс, Фелісіті Хаффман і ін. Джон Барроумен Безліч чудових ролей Джон Барроумен виконав також і на сцені театру. Після успіху серіалів «Доктор Хто» і «Мисливці за чужими» наш сьогоднішній герой став часто грати також і в театрах США. Як і раніше, Джон виступав переважно в мюзиклах, а тому зумів прекрасно реалізувати себе не тільки як актор, але і як співака і танцюриста.
Серед кращих сценічних робіт американо-шотландського хлопця мюзикли «Чикаго», «Попелюшка», «Алладін», «Привид опери», «Бульвар Сансет», а також багато інших проектів, що пройшли з величезним успіхом в театрах США. В останні роки Джон Барроумен успішно поєднує роботу в театрі з телевізійними і кінематографічними ролями.
Серед останніх екранних ролей актора значаться гучна драма «Мета номер один», а також історичний фільм «Позолочені лілії» і популярний фантастичний серіал «Стріла». В останньому з названих проектів актор знімається і донині, граючи роль одного з головних антагоністів всієї історії - Малкольма Мерліна (Чорної Стріли).

Особисте життя Джона Барроумен і «факультативне» творчість

Джон Барроумен з чоловіком Скоттом Гиллом Джон Барроумен є відкритим геєм. Ось уже більше десяти років він живе разом зі своїм супутником життя Скоттом Гиллом. У 2013-му році пара узаконила свої стосунки, зареєструвавши шлюб в штаті Каліфорнія. У повсякденному житті Джон Барроумен є одним з найвідоміших американських борців за права сексуальних меншин.
Про славу, успіх, а також боротьбі з жорстокими устоями консервативного суспільства розповідається в двох біографічні книги актора. Видання «Anything Goes» і «I Am What I Am» були представлені читачам у 2008-му і 2009-му роках відповідно. Обидві книги мали великий успіх.