Брайс Даллас Ховард (Bryce Dallas Howard) - біографія, фото, фільми, особисте життя, чоловік, діти, зріст і вагу 2019

Anonim

Біографія Брайс Даллас Ховард

Брайс Даллас Ховард - популярна американська актриса, номінант на премію «Золотий глобус» (2008). Вміє майстерно перевтілюватися як у милих і чарівних героїнь, так і в рідкісних лиходійок.

На фото: Брайс Даллас Ховард (Bryce Dallas Howard)

дитинство

Брайс Ховард народилася в сонячному Лос-Анджелесі, а росла в Грінвічі, штат Коннектикут. Доля дівчини була зумовлена: її батько - режисер світового масштабу Рон Ховард (творець «Ігор розуму» і «Коду да Вінчі»), а мама - письменниця і актриса Шеріл Ховард. Проте, батьки постаралися, щоб дитинство дівчинка зі своїми сестрами і братом провели далеко від шоу-бізнесу. Брайс ходила в саму звичайну школу в Грінвічі під ім'ям Брайс Даллас, щоб її не сприймали лише як дочка Ховарда.

Брайс Ховард в дитинстві Проте, діти Ховард часто виступали в ролі статистів на батьківських зйомках, а Брайс навіть виконала епізодичні ролі в комедіях Рона «Батьки» зі Стівом Мартіном і «Грінч викрадач Різдва» з Джимом Керрі у головній ролі. У дев'ятому класі дівчина виступила в школі в мюзиклі «Хлопці і Лялечки» і в вар'єте «Я - Жінка».

Брайс Ховард з батьками в дитинстві і зараз У 1999 році, після закінчення школи Byram Hills High School в Армонке, Нью-Йорк, Ховард відвідувала табір виконавчих видів мистецтва Stagedoor Manor з одного зі своїх близьких подруг, актрисою Наталі Портман.

Брайс Даллас Ховард в шкільні роки Свою освіту Ховард доповнила навчанням в Tisch School of the Arts Університету Нью-Йорка, де в 2003 році вона отримала ступінь бакалавра образотворчих мистецтв в області драми. В цьому ж році актрисі пощастило взяти участь в бродвейському мюзиклі «Повість про два міста».Так почалося її сходження на Бродвеї - молоду актрису почали запрошувати на головні ролі в постановки за п'єсами Бернарда Шоу і А.П. Чехова.

акторська кар'єра

Вперше Брайс з'явилася перед камерами в 2004 році на зйомках драматичної комедії «Анатомія пристрасті» з Саймоном Бейкером в головній ролі. Актрисі дісталася другорядна роль, але багато режисерів вже тоді по достоїнству оцінили її талант.

Брайс Даллас Ховард у трилері «Таємничий ліс» А ось відомий режисер-містик М. Найт Шьямалан розгледів в Брайс обдарування ще на її бродвейських виставах. Саме тому він без будь-якого кастингу запросив дівчину на головну роль у своєму трилері «Таємничий ліс» (2004). Брайс належало зіграти незвичайну сліпу дівчину, яку покохав і повів за собою з сектантської села головний герой у виконанні Хоакіна Фенікса. Роль дівчині вдалася, і в 2005 році вона заслужено отримала номінацію на премію MTV «Прорив року».

Брайс Даллас Ховард у фільмі «Мандерлей» В цьому ж році іменитий данський режисер Ларс фон Трієр вибрав Брайс на заміну Ніколь Кідман в продовженні своєї драми «Догвілль» - фільмі «Мандерлей», де також зіграв такий відомий актор, як Віллем Дефо. Це була досить складна і виснажлива роль для актриси, для однієї зі сцен їй навіть довелося повністю оголитися. У 2006 році Брайс продовжила співпрацю з Шьямаланом і виконала головну роль в його зворушливому фентезі «Дівчина з води».

Брайс Даллас Ховард і Пол Джаматті на картині «Дівчина з води» Ще одним успіхом Ховард стала роль в комедійній мелодрамі «Як вам це сподобається» (2006) Кеннета Брани за п'єсою Шекспіра, де Брайс зіграла Розалінду і отримала за роботу в картині номінацію на « Золотий глобус". Партнерами актриси по фільму стали Ромола Гарай і Альфред Моліна.

На зйомках фільму «Як вам це сподобається» Іншим проривом для дівчини стала роль Гвен Стейсі в фантастичному бойовику «Людина-павук 3: Ворог у тіні» (2007) Сема Реймі, де партнером актриси став Тобі Магуайр. За роботу Брайс отримала свій перший великий гонорар - 1 мільйон доларів.

Брайс Даллас Ховард у бойовику «Людина-павук 3: Ворог у тіні» У 2008 році Ховард виконала головну роль в мелодрамі «Пропажа алмаза« Сльоза », де її героїня - розпещена багата дівчина - полюбила бідняка, якого зіграв Кріс Еванс. Потім в кінокар'єрі актриси були ролі в таких проектах, як «Термінатор: Та прийде рятівник» (2009) з Крістіаном Бейлом і Семом Уортінгтон, «Сутінки. Сага. Затемнення »з Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон і в драмі Клінта Іствуда« Потойбічне »(2010) з Меттом Деймоном.

Брайс Даллас Ховард в картині «Сутінки. Сага. Затемнення »Виграшним квитком стала для Ховард роль в соціальній драмі« Прислуга »(2011), де вона зіграла розпещену грошима і положенням аристократку. Партнерками актриси на знімальному майданчику на цей раз стали Емма Стоун і Джессіка Честейн. Дівчина навіть отримала номінацію від премії MTV як «Краща екранна сволота», а все разом актриси отримали Премію Гільдії акторів за кращий акторський склад.

Брайс Даллас Ховард у драмі «Прислуга» Яскравою, хоч і невеликий, стала роль Брайс в драмі Джонатан Лівайн «Життя прекрасне» (2011), де актриса зіграла дівчину головного героя. Та залишила свого молодого чоловіка після того як дізналася, що хлопець хворий на рак.

Брайс Даллас Ховард з Крісом Преттом в картині «Мир Юрського періоду» У 2012 році актриса знялася у фінальній частині популярної мелодрами «Сутінки. Сага. Світанок: Частина 2 ». Наступна хвиля популярності наздогнала дівчину в 2015 році після виходу фантастичного бойовика «Мир Юрського періоду», сценарій якого перебував під суворим наглядом самого Стівена Спілберга. Брайс зіграла там з іншою зіркою - Крісом Преттом. Брайс Даллас Ховард в серіалі «Чорне дзеркало» Один з кращих ТБ-проектів Ховард - британський серіал «Чорне дзеркало», в одній із серій 3 сезону якого актриса виконала головну роль.Епізод був присвячений недалекому майбутньому, в якому соціальне становище людини оцінюється іншими людьми за допомогою мобільного додатку. Героїня Брайс намагається підняти свій рейтинг усіма можливими способами, щоб заселитися в елітний житловий комплекс.

Особисте життя Брайс Даллас Ховард

Будучи ще студенткою, в 2001 році Ховард познайомилася з актором Сетом Гейблом. Їх об'єднала любов до кінематографа і незабаром вони почали зустрічатися, а офіційно пара зареєструвала свій шлюб в 2006 році. Взимку 2007 року в них народився первісток - син Теодор, а взимку 2012-го - дочка Беатріс Джин.

Брайс Ховард з чоловіком Сетом Гейблом і дітьми Також варто відзначити, що під час зйомок у фільмі «Таємничий ліс», актриса стала веганів, після того як її партнер по майданчику, Хоакін Фенікс, показав їй фільм про жорстоке поводження з тваринами "Земляни». Влітку 2006 року через вагітність актрисі довелося послабити дієту і почати їсти молочні продукти. Надалі вона все-таки вирішила знову почати їсти м'ясо.

Брайс Даллас Ховард зараз

У 2016 році Брайс Даллас блискуче виконала роль в кримінальній драмі «Золото», де зіграла дружину авантюриста у виконанні Меттью Макконахі. В цьому ж році вийшло сімейне фентезі Девіда Лоурі «Піт і його дракон» за участю Брайс і Роберта Редфорда.
В кінці весни 2018 року вийшло продовження франшизи «Мир Юрського періоду-2», де Брайс працювала разом з Крісом Праттом і Рейф Сполл. Незважаючи на те, що друга частина була зустрінута аудиторією прохолодно, на відміну від першого фільму, творці вже оголосили про початок зйомок третьої частини. Брайс Даллас Ховард у фільмі «Мир Юрського періоду 2». Трейлер В вільний час від зйомок актриса займається дітьми, з якими разом з чоловіком живе в Лос-Анджелесі.